Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 14 z 24 PrvníPrvní ... 41213141516 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 196 až 210 z 349

Téma: MDA II s WM5 - novinky, tipy, triky, FAQ

  1. #196
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    134

    mate nekdo funkcni SimToolKit?Mne se sice otevre, vidim nabidku menu, ale nereaguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #197
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    ja pochybuji, ze bude nekdy sim toolkit pod wm5 na MDAII funkcni
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #198
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od jval
    Muzu ti potvrdit, ze na ROM od Jiri to funguje naprosto spolehlive.
    Dekuji!
    :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #199
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravím,
    tak jsem přeflešoval MDAčko na tu novější verzi ROM
    3.50b.40CS a oproti té A verzi je to vskutku lepší.Sice ubyli nějaké programy ale ty stejně nebyli potřeba,je tam už NETFramework, takže se nemusí extra instalovat , velice mně zaujala možnost EXTROM na storage kartě...jako za starých časů :-D.
    Jediný co mě trochu vadí je ten úvodní obrázek kde je vypsáno co je všechno nainstalovaný.
    Taky se nedá do EXTROM dát žádný CAB který potřšebuje nějaké potvrzení během instalace, jinak to na tom potvrzení zamrzne,protože to okno s volbou potvrzení zůstává schované.Někdy jde něco potvrdit stisknutím joysticku,ale ne vše...
    Opět jsem ale musel flešovat přez BOOTloader , klasicky přez ASync to u mně prostě nejde, zkusil jsem i Hreset, vyndat SIM ...nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #200
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Z toho si nic nedelej, ja to taky flashuju pres Boot Loader a dokonce je to tak i napsane v navodu u teto ROM

    5. Start your device in bootloader mode by pressing and holding down:

    DPad + PowerButton + ResetButton

    After a second release ResetButton, then release the rest of them.
    Your screen will show word "Serial" at the top.
    You are in bootloader mode now.

    6. Place your device in the cradle, ensuring that the cradle
    is plugged directly into a USB port on your PC and not to a hub
    and that the power supply is connected to the cradle.
    It is also a good idea to disable any screensavers on your desktop PC.

    Once your device is cradled, the text on the screen will change to "USB".
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #201
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Lidi, muzete mi vysvetlit, polopaticky upravu rom pro wm5? Ono uprava extrom pro wm2003se, je celkem pohododicka, ale tu wm5 nejak nedokazu pochopit, vim ze jsou navody na buzdev.net, ale anglictina neni ma silna stranka(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #202
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravím...
    vím že se to už párkrát řešilo, ale nikde jsem nenašel odpověd.
    MDA sde mi vypíná už při asi 35% baterie což je strašně moc,hledal jsem někde v registrech, zda není něco k baterce, ale nic jsem nenašel.
    Nezjistil jste někdo proč vypíná tak brzy? Dělá to nějaký soft, nebo je to moucha WM5???
    Není na to nějaká oprava???
    Díky za odpovědi.
    David
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #203
    Axeli_Machal_ce4you
    Guest

    Chci se zeptat zda nekdo z vas zkousel na MDA 2 Windows Mobile Crossbow,nebo jestli jste se docetli ze to nejde,nejake vase zkusenosti prosim

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #204
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    3

    Moc prosím, nemohl by mi někdo poskytnout ROMku 3.50b.40CS, na ftp xdadev.. už není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #205
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    já ji mám, můžu
    Proč už tam není????
    co se stalo?
    že by už chystali zase novou verzi?
    třeba C ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #206
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od Kupca
    Zdravim tak dneska jsem musel prejit na 2003Se, a kvuli tem to problemum, rom jsem mel [HIMA] WM5 3.33a AKU23 Virgy build (Excel fixed) a radio 1.19:
    2.pri spusteni wmp mi vezme strasne moc ram a neda se uz toho moc se zarizenim delat
    takze v cem je problem, v te rom nebo spatnem flashi. Kterou rom pro wm5 doporucujete.
    S WMP jsem mel uplne stejny problem i v 3.33, pamatuju-li se spravne. Ten mrcha si na spusteni i blby dvoj nebo troj megovy mp3 sebral treba vic nez 30 MB z RAM. Presel jsem na PocketPlayer a vse bylo v poho.
    Pred par tydny jsempopisoval problemy se synchronizaci, ktera se pokazila pri snaze synchronizovat prilohy mailu natolik, ze jsem uz nemohl sync. ani kontakty a kalendarove polozky. Prisuzoval jsem to ActiveSyncu - zkousel jsem to vyresit vsemi verzemi rady 4, vcetne 4.5 beta... nic nepomohlo, proto jsem presel zpet na WM2003SE. Ted mi vse bezi jak ma, uz par mesicu zadny HR, celkem fajn. Akorat k tomu porad nemam extra duveru, prave nahly a necekany (bezduvodny) HR me desi, tusim, ze jednou nastane Teda - stalo se tak uz v minulosti vickrat, jen ted nevim, jestli i u 03SE - urco to bylo u WM2003 ROM 1.72 - orig. od T-Mobilu.
    S novou ROM 3.5 vse v poho? Muze mit na chybu synchronizace vliv prave ROM?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #207
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Tak ROM WM5 verzi 3.50b40CS jsem dal na FTP serve, nechám ji tam do neděle 4.2.2007
    tady je odkaz:
    http://www.krestan.cz/kazani/ROM35b40CS.zip

    Tak kdo chce ať sosá.
    Doufám že neporušuju nějaká autorská práva,
    David
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #208
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    3

    Děkuji všem za ochotu, to byl fofr, už ji tam hrnu. Díky!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #209
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    tak to jsem to tam daval zbytecne....no neva, treba se jeste nekomu hodit,
    do nedele ji tam necham....

    PORADTE MI PROSIM CO S TOU BATERKOU.....KOMU TO TAKY DELA???
    David
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #210
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Jak muzu zvetsit velikost pameti, nemyslim RAM disk, ale té která je určená pro data v PPC, ROMku? Pouzivam ROM 3.33 od Jiriho ale vadi mi ze mam malo mista v pameti, mohl by jste mi nekdo poradit nebo tu ROM upravit?
    DIk
    Michal
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 14 z 24 PrvníPrvní ... 41213141516 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tipy a triky pro HTC S710 Vox
    Od raven_kix_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 305
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 12:42
  2. PocketCM Calendar - novinky, tipy & triky...
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 18:26
  3. Tipy a triky
    Od samsanek_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 10:50
  4. Tipy a triky
    Od hop_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-04-2002, 18:45