Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 23 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 339

Téma: Uživatelé MDA II s instalovaným Windows Mobile 5 - diskutujte pouze zde!

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Přátelé,

    chápu vaše nadšení z nového systému, ale protože používáte nějakou před-před-předprodukční betu systému, která prostě plně nefunguje z principu, tak PROBLÉMY s provozem této verze diskutujte od této chvíle pouze na tomto místě. Děkuji.

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    Zkoušel jsme si natočit pomocí kamery v MDAII s WM2005 krátké video.
    S nahráváním nemám problém, ale problém mám po jeho přhrávání.
    Pokud natáčím video ve kvalitě pro PC (128*96), tak při nahrávání vidím na displeji vše tak jak má být.
    Po přehrávání ale video nemá správné barvy.
    Abych to upřesnil....červená ja na snímku modrá, modrá je hnědá atd...
    Pokud to natáčím ve kvalitě pro PC (240*180), tak žádný problém není.
    Nevíte někdo v čem je problém...ops:



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    42

    Podarilo sa niekomu nainštalovať SPB finance do WM2005 , mne prebehla instalácia ale program nenahralo. Zložka je tam ale prázdna

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od Wayne
    ...Pokud natáčím video ve kvalitě pro PC (128*96), tak při nahrávání vidím na displeji vše tak jak má být.
    Po přehrávání ale video nemá správné barvy.
    Abych to upřesnil....červená ja na snímku modrá, modrá je hnědá atd...
    Pokud to natáčím ve kvalitě pro PC (240*180), tak žádný problém není...
    tenhle problem mam taky (a asi vsichni) - pouzitelna (s nadsazkou - cukatura + blivajs + kostky) je pouze PC 240x180...
    ...ale rad bych se zeptal jak obchazite nefunkcni xBackup? potreboval bych neco na zalohu kontaktu, Sunnysoft Backup zazalohuje data v poradku (akorat zmizi nainstalovane aplikace v Add/Remove programs - nevadi) ale na PIM je kratky...
    Připojené soubory Připojené soubory

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od .::Richmond::.
    tenhle problem mam taky (a asi vsichni)...
    ...ale rad bych se zeptal jak obchazite nefunkcni xBackup? potreboval bych neco na zalohu kontaktu, Sunnysoft Backup zazalohuje data v poradku (akorat zmizi nainstalovane aplikace v Add/Remove programs - nevadi) ale na PIM je kratky...
    Ten problém se zálohou mám taky, ale zálohu kontaktů jsem vyřešil šikovně...začal jsem používat pro tuto zálohu softík jménem Jeyo Mobile Companion
    Umí i odesílat sms, snímat obrazovku s mašinky, zobrazovat systémové informace, historii volání, správce úkolů.
    Ale hlavně dokáže zálohovat ty kontakty z WM2005

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od .::Richmond::.
    Citace Původně odesláno od Wayne
    ...Pokud natáčím video ve kvalitě pro PC (128*96), tak při nahrávání vidím na displeji vše tak jak má být.
    Po přehrávání ale video nemá správné barvy.
    Abych to upřesnil....červená ja na snímku modrá, modrá je hnědá atd...
    Pokud to natáčím ve kvalitě pro PC (240*180), tak žádný problém není...
    tenhle problem mam taky (a asi vsichni)...
    ...ale rad bych se zeptal jak obchazite nefunkcni xBackup? potreboval bych neco na zalohu kontaktu, Sunnysoft Backup zazalohuje data v poradku (akorat zmizi nainstalovane aplikace v Add/Remove programs - nevadi) ale na PIM je kratky...
    fakt jo???

    Ja pres nej zalohuju kazdej den abych mel jistotu. No a kontakty mam zalohovane v Outlooku, takze neni co resit.

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    75

    Měl bych dotaz na "testery" WM_5.0 - Jak v tom vypadá Internet Explorer? Chová se to už alespoň občas jako "rozumný prohlížeč", anebo je to pořád ten "zpátečnický stupid" jak ho důvěrně známe z WM 2003? Umožní vám současné otevření více oken? Dostanete se třeba na www.seznam.cz nebo na jiné zde často diskutované stránky?



  8. #8

    mce mce je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    9

    IE v WM2005 je už vcelku použitelný. Jediný rozdíl (možná jsempouze nepřišel na to, je na to) je, že se neotevře více oken. Jinak se už dostanete všude (WWW.seznam.cz a pod), pracuje s cookies.

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od jval
    fakt jo???

    Ja pres nej zalohuju kazdej den abych mel jistotu. No a kontakty mam zalohovane v Outlooku, takze neni co resit.
    ja nemuzu xBackup ani spustit, vyhodi to hlasku a pak muzu klidne milionkrat klikat... jedu na 1.50f.blWWE

    /OT: pod WM2k5 nejede Multipad - nainstaluje se ale po kliknuti na nej se pocket kousne:no:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00065640_xBackup_97Ct.gif 
Zobrazení: 38 
Velikost: 13.5 KB 
ID: 2029  

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od mce
    IE v WM2005 je už vcelku použitelný. ...
    Mohl bych mít ještě dotaz, jestli jdou v nové verzi prohlížeče spustit televizní programy z on-line vysílání ČT? Mě se je ve WM 2003 rozchodit nepodařilo.

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    67

    lze pouzit mad 2 jako modem s WM5? jakmile pustim wirless Modem a usb tak mi napise com open error (8) , tak ho nemuzu instalovat jako modem v pc . any ideas diky

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Já tedy jen, že prosím o zamčení všech diskuzí na téma wm2003se pro mda/xda1 a 2. Nechápu proč toto omezení. To je jako nediskutovat problémy v betaverzi nějakého programu, protože je to betaverze, to taky nedává smysl.



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    To je trochu jinak - vetsina dotazu se porad toci kolem toho jak to ci ono nefunguje. Na rozdil od WM2003SE pro XDA I a dalsich variant co uvadis drtiva vetsina nefunknich veci na XDA II a WM5 proste NEFUNGUJE proto, ze pouzivate v tuto chvili uz archaickou betu, ktera v sobe polovinu veci proste nemela integrovanou nebo uplne dotazenou do konce. A ktera se proste dostala na verejnost omylem - srovnavat to s full verzi WM2003 SE je myslim nemozne.

    Oprava techto veci tudiz neni mozna nejakym hackem ci upravou souboru, ale jen instalaci nove verze ROM, ktera se zcela jiste v dohledne dobe objevi.

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    To je trochu jinak - vetsina dotazu se porad toci kolem toho jak to ci ono nefunguje. Na rozdil od WM2003SE pro XDA I a dalsich variant co uvadis drtiva vetsina nefunknich veci na XDA II a WM5 proste NEFUNGUJE proto, ze pouzivate v tuto chvili uz archaickou betu, ktera v sobe polovinu veci proste nemela integrovanou nebo uplne dotazenou do konce. A ktera se proste dostala na verejnost omylem - srovnavat to s full verzi WM2003 SE je myslim nemozne.

    Oprava techto veci tudiz neni mozna nejakym hackem ci upravou souboru, ale jen instalaci nove verze ROM, ktera se zcela jiste v dohledne dobe objevi.
    LOL, lol, lol... Je videt, ze jsi asi nemel MDA II s WM5 v ruce... (a jestli mel, tak malo). Protoze jinak by jsi tohle nemohl rict WM5 je zmrazenej za a) uz trochu dyl, za b) WM2kSE bylo nekdy oficialne urceny pro XDA 1? Tak to teda cumim... c) drtiva vetsina nefunkcnich veci proste nefunguje - chce to taky trosku hledat - viz. ze zacatku pamet, MMS, atd. A krome toho nam funguji apps ze smartphone - vam taky? No a vyraz "archaicka beta" se mi zda trosku silny kafe - jak uz jsem uvedl - imho jestli je to beta, tak spis tak RC2... A posledni dotaz - proc je podle tebe nemozne srovnavat to s full verzi W2k3SE?
    Btw. tohle forum je zamcene jenom kvuli tomu, ze je to beta? Hmm... tzn., ze jakmile vyjde WM5 oficialne, tak se odemce? Resp. kdyby se tahle "beta" dostala na povrch az za pul roku, tak by to podle tebe "beta" nebyla? Taky nazor...

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak jeste jednou pro ty mene chapave:

    WM2003SE pro XDA1 - finalni verze systemu uzpusobena trochu jinemu zarizeni
    WM5 pro XDA II - velmi stara beta, zadny RC :sarcastic: , ale ukradena ROMka v rannem stadiu vyvoje. Ze tam velmi sikovni lide dobastli ovladace a doupravi aplikace je pekne, ale nic to nemeni na tom, ze stavite Ferrari na podvozku Trabanta.

    P.S. Ale to je jedno. Jestli vam skutecne tak moc chybi moznost porad dokola probirat vsechny nefunkcnosti teto slavne bety, tak toto omezeni rusim a dal si vesele diskutujte v dalsich a dalsich diskuzich Muj zamer byl mit vse v jednom foru, protoze problemu tam proste je hafo - jak je videt, nesetkalo se to s pochopenim...

Strana 1 z 23 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Opera mobile se spustí pouze jednou
    Od gooorila v sekci HTC & klony
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-05-2009, 17:29
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 19:05
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 10:02
  4. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 14:50