Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 24 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 352

Téma: WisBar Advance Desktop - rady, tipy, zkušenosti

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    tak když už jste u těch problémů, tak já dva přihodím
    1. Sprite backup mám nastaven na automatickou zálohu ve 20:00, ale nic se neděje.Zahlédl jsem ohledně toho téma na fóru, ale anglicky moc neumím, tak nevím.
    2.Nefungují mi pluginy v Pocket Breeze, kde jsem měl implementovaný Pocket RSS, ale nefunguje :? zvlášť ano.
    1. Zkusil jsem ten SpriteBackUp a normalne mi to bezi. Nastavil sem si zalohu na 9:19 a uz se mi to zalohuje :yes:
    2. Ja mel v PB implementovano pocasi a postu a fungovalo to uplne normalne..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od Spider
    No jo, ale to mi vytvoří jen tyto ikonky... backlight, storage, battery....

    Já bych chtěl mít přístupné všechno nastavení (tak, jako když dám Start -> Nastavení) a vybrat si jen to, co chci...
    vydržte prozatím tuhle alternativu WAD ve verzi beta 04 nenabízí :-( myslím, že šlo spíše o vyzkoušení další možnost rozšíření možností WAD, proto nabídka jen 3 ikon - uvidíme jak to bude v beta 05, nebo až ve finále, ale myslím, že ty možnosti se v nabídce objeví
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    tak když už jste u těch problémů, tak já dva přihodím
    1. Sprite backup mám nastaven na automatickou zálohu ve 20:00, ale nic se neděje.Zahlédl jsem ohledně toho téma na fóru, ale anglicky moc neumím, tak nevím.
    vyzkoušel jsem SpriteBackup - a funguje také zcela bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    me to také funguje pokud chvíli před tím udělám SR.Ale pokud celý den používám PPC a pamět je zaplácaná balastem, tak se tomu večer ňák nece. Teda to je má představa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no nedalo mi to ještě jsem to 3x vyzkoušel a při třetím pokusu ( byl vypnutý ) zamrznul na 1% :no: pomohl až SR - takže prozatám zálohy raději ručně
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od Spider
    Do poslední záložky se snažím dát ikonky nastavení (podsvícení, paměť, apod), ale nedaří se. Kdyby někdo věděl, jak na to, tak bych mu byl moc vděčnej :yes:
    Zkus tohle ...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Dik, funguje to dobre. Jen jim sakra nemohu zadnym zpusobem priradit jakoukoli ikonku. Mohu jim priradit obrazek, ale transparentni pozadi je vzdy bile (v prohlizeci obrazku je normalne transparentni, takze chyba bude asi ve WAD : )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    70

    Asi se mi budete smát, ale mám otázku ohledně ikon. Jakým způsobem zkonvertovat ikonu z formátu *.ico, aby měla v PCC průhledné pozadí. NA PC si upravím ikonu, ale po konverzi do *.tga je pozadí šedivé (stejně jako já )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Moderator: Upravil jsem nazev diskuze, aby byl "kratsi" a vystiznejsi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mad2707
    Asi se mi budete smát, ale mám otázku ohledně ikon. Jakým způsobem zkonvertovat ikonu z formátu *.ico, aby měla v PCC průhledné pozadí. NA PC si upravím ikonu, ale po konverzi do *.tga je pozadí šedivé (stejně jako já )
    Nevim jak na to, ale jde to. Napsal sem mailika jednomu cloveku, co udelal tematko pro WAD s pruhlednymi ikonkami. Tak cekam na odpoved pomoci jakeho SW se mu to povedlo. Potom dam samozrejme vedet :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Spider
    Citace Původně odesláno od mad2707
    Asi se mi budete smát, ale mám otázku ohledně ikon. Jakým způsobem zkonvertovat ikonu z formátu *.ico, aby měla v PCC průhledné pozadí. NA PC si upravím ikonu, ale po konverzi do *.tga je pozadí šedivé (stejně jako já )
    Nevim jak na to, ale jde to. Napsal sem mailika jednomu cloveku, co udelal tematko pro WAD s pruhlednymi ikonkami. Tak cekam na odpoved pomoci jakeho SW se mu to povedlo. Potom dam samozrejme vedet :yes:
    Neni to tim, ze se da fialova barva na misto kde to ma byt pruhledne?
    Aspon kdyz jsem pretahl ikonu v BMP s podkladem RGB 255:0:255 (HSB 300:100:100) tak fialova barva byla pruhledna.

    WB 2.xx bere i BMP ikony ne jenom PNG
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ikonky *.bmp *.npg s pozadim R255 G0 B255 maji opravdu transparentni pozadi. Skoda jen, ze pozadi stinu ma fialovou barvu (
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Spider
    Ikonky *.bmp *.npg s pozadim R255 G0 B255 maji opravdu transparentni pozadi. Skoda jen, ze pozadi stinu ma fialovou barvu (
    Nevi, neporadim, az tak daleko jsem to nezkoumal.:disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak mam za sebou prvni HR : . Program sice fungoval v pohode, ale po jeho nainstalovani mi obcas nesla otevrit posta, obcas pri otevirani IntelliPadu se mi to zaseklo atd atd... Mel jsem ted tak 20 SR denne :sarcastic: . Takze program leti pryc a misto nej pujde asi ted novej "funkcni" iLauncher 2.2 :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    ahojdy.Jak mám u Looxe 720 přiřadit k ikoně zapnutí BT,WiFi? Nějak se nedaří :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 24 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WisBar Advance 2 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 20:05
  2. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 16:07
  3. Nefunguje synchronizace s Wisbar Advance Desktop a Wis Bar
    Od Jirka_j v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 20:58
  4. Wisbar Advance Desktop
    Od Morte_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-03-2006, 09:34
  5. WisBar Lite - rady, tipy, zkušenosti
    Od TheMelin v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 03-03-2006, 17:03