Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 55 PrvníPrvní ... 234561454 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 820

Téma: České POI pro TomTom Navigator 5

  1. #46
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Ja si zase dovolil opravit ikonu HRADY.
    To je super, to jsem nevěděl, že to funguje takhle. A le já jsem vždycky upozorňoval na to, že nejsem grafik :!:
    Díky.

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    No pánové, to je super, jak se to rozproudilo. Přesně takhle jsem si to představoval. Jsem rád, že jsem v tom nezůstal sám. )
    Jedny zajímavé stránky jsem objevil zde. Ovšem natýkají se stacionárních radarů, bohužel.



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Takže mám radary v Rakousku a Belgii. Nedávám ruku do ohně, že je to kompletní, ale mělo by to být aktuální.
    Připojené soubory Připojené soubory

  4. #49
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Mám kompletní britskou radarovou síť, aktuální. Zítra ji sem dám, jen mám jeden dotaz. Je to chyba TTN5, že ve vyhledávání BZ uvede pouze 100 BZ a ostatní ignoruje? Jsou v mapě jinak uvedeny všechny? Pro UK jich mám přes 6500 vč. kamer na červený semafor.

    Jinak další jsou ve fázi zpracování. Jsou to Německo (79) a Holandsko (54) - stacionární, mobilní i červená).

  5. #50
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od karlic
    Tady jsou ty města ČR. Ikonku si buď vyrobte, nebo ne (pokud se tam nedá, tak je tam standardní čtvereček) Pokud někdo ikonku vypotí, tak ji sem šoupněte. Města jsou zkrácena, protože soubor ze kterého jsem to konvertil byl z GPS, který má omezenou délku pro jméno.
    CIM JSTI TO ZKONVERTOVAL?

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Takže mám radary v Rakousku a Belgii. Nedávám ruku do ohně, že je to kompletní, ale mělo by to být aktuální.
    Jak jsem psal program a databaze vsech ruznych kamer je
    http://checkpoint.oabsoftware.nl/index.php?MainURL=body-manual-c.htm
    a je to free

    V jednotlivych OV2 jsou jak staticke tak pojizdne, tak usekove, tak semaforove.

  7. #52
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Mám kompletní britskou radarovou síť, aktuální. Zítra ji sem dám, jen mám jeden dotaz. Je to chyba TTN5, že ve vyhledávání BZ uvede pouze 100 BZ a ostatní ignoruje? Jsou v mapě jinak uvedeny všechny? Pro UK jich mám přes 6500 vč. kamer na červený semafor.

    Jinak další jsou ve fázi zpracování. Jsou to Německo (79) a Holandsko (54) - stacionární, mobilní i červená).
    Je to zamer. Pokud se neurci textove, tak to vyhleda okolni BZ do poctu 100ks.
    Jakmile se zacne zadavat text, tak to zacne zobrazovat i ty vzdalenejsi



  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od karlic
    Tady jsou ty města ČR. Ikonku si buď vyrobte, nebo ne (pokud se tam nedá, tak je tam standardní čtvereček) Pokud někdo ikonku vypotí, tak ji sem šoupněte. Města jsou zkrácena, protože soubor ze kterého jsem to konvertil byl z GPS, který má omezenou délku pro jméno.
    Ta databaze v XLS byla lepsi.
    XLS ma 18586 zaznamu a OV2 jenom 396

  9. #54
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Takže mám radary v Rakousku a Belgii. Nedávám ruku do ohně, že je to kompletní, ale mělo by to být aktuální.
    Pokud budete delat ikony, tak je delejte bez ramecku o velikosti 16x16.
    TT si pak sam dosadi ramecek.
    Je to jeho standardni rozmer ikony BZ.

  10. #55

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tady jsou ty radary v Praze. Může to být nepřesné, protože je tam chycena jen přibližná pozice v ulici z mapy. Ulice by měla sedět na 100%

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Mockráte děkuji všem co se na těchto BZ podílejí já bych to asi moc nedovedl, jen bych se chtěl zeptat k Hradum CZ mám je mimo například Karlštejn se mi zobrazuje u obce Holusice ve vzdálenosti cca 60 km

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od karlic
    Tady jsou ty radary v Praze. Může to být nepřesné, protože je tam chycena jen přibližná pozice v ulici z mapy. Ulice by měla sedět na 100%
    Dovolil sem si seznam doplnit o mista, o kterych vim, ze se tam casto meri.. jde hlavne o Vysocinu...

    EDIT: omlouvam se.. zapomel sem pribalit ikonu.. takze kdo jeste nema tak si stahnete puvodni verzi z postu vejs a pouzijte ikonu z ni
    Připojené soubory Připojené soubory



  13. #58
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Mesta CR plna verze
    Připojené soubory Připojené soubory

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Tak tu mám ty hrady, chci ale upozornit, že rozhodně nejsou kompletní a nenesu žádnou odpovědnost za případné nepřesnosti, pouze jsem to překlopil ze souboru, který mi poskytl Ivo. Zítra sem hodím (jestli to stačím) i zámky a zříceniny.

    Pokud budete mít připomínky, další zaměřené hrady, zámky nebo zříceniny, co tam nejsou atd., pošlete mi SZ a já to zaktualizuji. TURISTICE ZDAR!
    tak nevim.. ted sem na to koukal a ukazuje mi je to uplne jinde nez ve skutecnosti sou...

  15. #60
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    68

    K těm hradů a zámkům: řekl bych že většina z nich je obsažena v těch turistických známkách, které jsem zde dal...

    Ještě poznámka: body k turistickým známkám jsou v drtivé většině umísťovány na příslušné turistické místo ne na prodejní místo. Samozřejmě většinu míst jsem nenavštívil, takže místa jsou odečítána na kalibrovaných mapách, pokud jsem se někde netrefil nebo místo spletl - nekamenujte mne. Aktualizaci (místa stále přibývají, nyní již + 15) v dohledné době dodám...

Strana 4 z 55 PrvníPrvní ... 234561454 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TomTom české hlasy
    Od Maxinoha_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 65
    Poslední příspěvek: 23-11-2009, 22:47
  2. HP 214 WM 6 + TomTom Navigator 5
    Od sulc v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 09:17
  3. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 22:05
  4. n35 a TomTom navigator 5
    Od ondral_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 13:48
  5. Tomtom 5 navigator
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 21:06