Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

České POI pro TomTom Navigator 5

PetrSenk (23)|3.8.2005 10:44
Já jsem nepsal, že se to musí smazat, jen jsem poukázal na nepřesnost v této kategorii...:)) Ale i tak to byla záslužná práce, jen se možná použil jiný formát souřadnic. Nevím.
ipf (2136)|3.8.2005 21:11
Ještě jednou k těm radarům a policejním kontrolám:

CZ - Radary stacionarni jsou místa, kde je možné s jistotou očekávat kontrolu rychlosti (říkám "očekávat" a "s jistotou", protože např. v Praze je počet "budek" na radary několikanásobně víc, než radarů, takže většina budek zeje prázdnotou, ale to řidič zjistí až v momentě, kdy už je pozdě), čili jedná se o místa, kde je radar umístěn trvale

CZ - Radary mobilni je pro mne název zavádějící, já bych ho přejmenoval na "kontrola policie", poněvadž bych sem zařadil místa, kde místní automaticky zpomalují a ostatní zpravidla platí. Samozřejmě, pojedu-li tímto místem v šest ráno, nebo v době střídání, mohu počítat s tím, že na žádného policajta nenarazím, ale rozhodnutí je jen na mně.
Ten název bych přejmenoval i proto, že tam třeba bude i konec dálnice D11, kde se pravidelně hlídá zákaz předjíždění a dálniční známka, popř. jiná místa, kde se pravidelně kontroluje vše jiné, než rychlost.


Co se týče aktualizace, byl bych pro, aby tuto databázi spravoval jeden člověk, aby se nám paralelně netvořily a nepřepisovaly databáze. Můj návrh je libor_m (ale může to dělat kdokoliv), ostatní mu mohou posílat své body třeba v excelové tabulce (rozhodnutí nechám na něm).
Jiank dnes jsem projel domů podle databáze bodů, které jsem sám "zaměřoval" v Infomapě od PJSoftu a budu muset některá místa "zaměřit" přímo podle GPS, protože jsou bohužel o pár metrů jinde.
Kocir (836)|3.8.2005 21:30
Nechte tam nazev Radary mobilni, mozna se to nezda presne, ale aspon je to nejak spolecne a kazdemu je to jasne - neslovickarme.
ipf (2136)|3.8.2005 21:41
Ono jde o to, že tahle diskuze za pár dnů nabude rozměrů takových, že se spoustě lidem nebude chtít ji celou číst a pak začnou chodit hlasy: tam nikdy žádný radar nebyl a není, tam se kontrolují známky.
Šeba_oldd (1184)|3.8.2005 22:11
Ja bych jeste navrhoval cislovani souboru např.CZ - Cerp_st SHELL 00001 jelikoz pokud tam udelame nejake zmeny v souradnicich - zustane pocet poi stejny.Myslim ze zadavani poi v realu - to zn. primo na miste je uplne nejpresnejsi - potom staci jen vyseparovat soubor a zaslat s prilohou jake zmeny jsou udelane , nebo napriklad vytvorit skupinu BZ "zmenitradar" a do teto davat zmeny - tento soubor odeslat.No myslim pro toho kdo to bude davat dohromady to bude pekna pakarna - proste pokud budeme opravovat body - ktere uz tam mame - musime jim dat alespon stejny nazev.
Ale presto se domnivam ze asi nejlepsi bude zasilat opravy na nejnovejsich souborech - ktere si stahneme.Dnes jsem videl jeden web kde jim to docela funguje - take si tam muzete stahnout BZ pro zahranicni mapy - jelikoz pro cesko je tam jen sit Liedl - je levny a nejake kempy.Upozornuji - ze se musite registrovat - klic vam prijde emailem.
Je to ZDE
ipf (2136)|3.8.2005 23:33
[QUOTE="Šeba"]Ja bych jeste navrhoval ...napriklad vytvorit skupinu BZ "zmenitradar" a do teto davat zmeny ... proste pokud budeme opravovat body - ktere uz tam mame - musime jim dat alespon stejny nazev.
..[/QUOTE]

Já v tom nevidím problém. Každý, kdo přispěje svou trochou do sbírky, si bude svoje POI obhospodařovávat. Já jsem doma na Vysočině a každý týden jezdím stejné trasy. Pokud zjistím někde kontrolu, příští týden znovu a další opět, pošlu o "novém místečku" SZ správci databáze. A naopak, pokud zjistím, že se některé místo četníkům přestalo vyplácet, tak je stáhnu.
libor_m (1026)|4.8.2005 00:52
Rád bych nechal název "Radary mobilní", protože je to příbuzná kategorie k "Radary stacionární" a dobře se to třídí a hledá. Není problém na serveru dopsat poznámku k souboru, co přesně obsahuje.

Jinak body mi zasílejte buď v OV2, XLS, CSV, nebo TXT ve formátu X, Y, "TEXT" nebo jak chcete, vzdycky si s tím nějak poradím a mám na to konvertor.

Verze souboru je zbytečné psát, protože pokud je nová, je tam i datum uploadu aktualizovaného souboru.

Jinak chci vyzvednout práci Guruna, který dělá na Ostravsku velký kus práce a ovoce z jeho zahrádky se brzy dočkáte.
Šeba_oldd (1184)|4.8.2005 01:15
Jeste mne napada no vlastne jsem to obkoukal od sudruhu ze zapadu.Co pouzivat vice ikon? Napr. v Pelhrimove je uz i kamera na semaforech nevim sice co snima ale je tam.Policejni kontroly na mistech kde nemeri bych treba oznacil zakazovou znackou s otaznikem, dale tam kde meri rychlost dal bych ikony s limitem ktery vam mohou namerit on kdyz na mne vybafne radar tak jedu tricet protoze nevim kolik tam prave bylo:D Pokud pojedu se 105 po dalnici a vim ze mam limit 130 tak v zadnem pripade a to ani nahodou ho neprekrocim.:D cize stale cihla na plynu. Nebo se naopak plizim a jde jen o kontrolu alkoholu a ja byt pod vlivem jsem jel predpisove 4Okm/h Nejakou sadu ikon bych snad dal dohromady nebo nejak vyOslil:mad: Ona zakazova znacka je vsude ve svete stejna. Po te jiz nebudou vznikat pochybnosti jak by se tato skupina BZ mela jmenovat. Jelikoz ikona vam vzdy ukaze co vas ceka nebo co alespon mate tvrdit:D. Znate ten dotaz - jakou jste jel rychlosti?:O V kazdem pripade to co tady delame je supr jen aby v tom nevznik zmatek. Prosim napiste sve nazory.Ikony sem povesim v nejbližší době. Nebo by se mohli dat na web. Jinak mohu dat k dispozici i umisteni radaru a policejnich kontrol v ostatnich statech evropy. Nevim jestli kvuli temto poi zakladat novou diskuzi? Zde se jedna jen o CZ.
ipf (2136)|4.8.2005 01:33
[QUOTE="Šeba"]....Co pouzivat vice ikon?....[/QUOTE]

Problém je v tom, že každá ikona se vztahuje k datovému souboru stejného jména. Čili by to znamenalo:
- vytvořit kategorie: Radar, Kontrola nálepek, Kontrola rychlosti, Kamera, Kontrola dálničních nálepek, Vážení...... a ke každé vytvořit ikonu a databázi,
- co bys dělal s tím, když na konci D11 jednou kontrolují rychlost, jeden den jen známky a pásy a jeden den zákaz předjíždění?

Já bych nechal toho jednoho policajta, má-li se to jmenovat "mobilní radary", ať se to tak jmenuje (já vím o co se jedná a současní čtenáři také, akorát se stále obávám toho, že se za pár týdnů začnou noví uživatelé TTN5ptát, proč ikona radaru a název "mibilní radar", když se tam neměří rychlost).
PS:
Stále jsem fanatickým :D příznivcem názvu "pojkicejní kontrola" a ikony četníka.

PS2 (nejedná se o plejstejšn ;) ):
Novou diskuzi na zahraniční radary nezakládej, pošli je liborovi a on je pověsí [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Šeba_oldd (1184)|4.8.2005 01:55
Pavle, myslim ze nemas pravdu vse by zustalo ve stejne skupine BZ jen by to bylo rozliseno ikonami.Cize zadny problem. Upozorneni je vzdy na skupiny a jak jsem psal ikony dodam jen to chce je spravne zaradit. Poslu ti zitra Italii - stejne tam za chvilku pojedes - nebo jsi vzdy jezdil, uvidis sam jak je to prehledne. Navic existuje hodne sikovna aplikace k Tom Tom 5 ktera konkretne tyto zalezitoti hodne zohlednuje. Link ted nevim - ale odkaz je na tech str. co jsem sem daval( v pravo dole). Zatim jsem z te nemciny nepochopil jak se to da koupit.
Gurun_ce4you (72)|4.8.2005 07:11
To mě včera napadlo vyměnit ty ikonky radaru za rychlost jakou tam měří. Stejně jako tady už někdo uvádí, já vlastně ani někdy netuším kolik tam mám mimo obec ( ale někde i v obci ) jet. Co se týče té kontroly známek tak to většinout probíhá na místech odkud už není návratu .

Ale hladový jsem se rozhodl o návrh založit oblíbené zařízení kde se dá nakrmit. Zkusil jsem včera dvě hospody a i přes tabule u cesty jak jsou skvělí, tak bych tam jedl asi první za posledních deset let. Zručným kuchařem měla být pochopitelně servírka ohřívající v mikrowele hotovku v konzervě.
No a když k tomu přidáme i svatyně kde se můžeme kvalitně a důstojně zaklonit třeba Bohu přátelství.... Radegast a život je skvělý :cool:
libor_m (1026)|4.8.2005 07:18
Šebo, ipf má pravdu, ikona má vždy vztah k danému souboru OV2. Proto taky musí být vždy BMP i OV2 stejně pojmenovány, aby se k dané skupině POI zobrazila příslušná ikona.S těmi ikonami přesně vím, co myslíš, mám je pro Itálii.

To, co ty myslíš, jde udělat v souboru POI.DAT, který je dodáván s danou mapou a bohužel je nejen komprimovaný, ale i kódovaný. Jednou jsem narazil na diskuzi, kde nějaký jedinec tvrdil že napsal kód k rozluštění souboru POI.DAT, ale obával se porušení copyrightu, tak to na to fórum nepověsil. To by se to editovalo :D

Bylo by to sice hezké, ale moc náročné na údržbu. Hlášení o nových pozicích by potom musely být ve formě: pozice, typ kontroly, povolená rychlost (u radarů). A musel by se k tomu potom dělat i jeden sloučený soubor, protože si nemyslím, že by všem vyhovovalo si dávat do cihly 10-15 OV2 souborů a 10-15 BMP souborů (samozřejmě by u názvu POI musel být i typ, např. Radar 50, aby se to v tom single souboru dalo poznat, o co jde).

Dál jsem si říkal, že bych začal dávat čísla za názvy radarů (např. Silnice, Město:022). Ulehčí to odebírání radarů (a policejních kontrol :D ) ze seznamů. Potom stačí, aby někdo písnul "vyhoď z mobilních č.54, protože tu už 3 měs. nikdo nestál.
Šeba_oldd (1184)|4.8.2005 07:38
Jeste o tom popremyslim jak by se to vse dalo udelat - jinak ty cisla by urcite byly dobre,pro prehlednost.
libor_m (1026)|4.8.2005 07:41
Můžete stahovat čerpací stanice OMV (za významného přispění buba :yes: )

Chybí nám nějaký schopný jedinec, který umí čarovat loga 16x16 :D K OMV taky nic kloudného nemám. Najde se někdo takový mezi námi?
Vladimír Krejčík (80)|4.8.2005 08:14
[QUOTE="libor_m"]Chybí nám nějaký schopný jedinec, který umí čarovat loga 16x16 :D K OMV taky nic kloudného nemám. Najde se někdo takový mezi námi?[/QUOTE]

Pošli mi na SZ seznam témat, čarovat neumím, ale něco zkusím "zbastlit". Třeba mě s tím nevyhodíte.
Pavlucha (1496)|4.8.2005 09:15
... je to 22x22b, stačí takhle?
Kocir (836)|4.8.2005 09:31
Panove (i Seba - nezlobte se), myslim, ze puvodni krasna aktivita udelat jednoduchy seznam policejnich radaru se zvrhla do akadaemicke diskuze nad tim jake ikony, jake nazvy pouzivat a do kolika "tisicu" skupin to delit atd.

Je to jako na umirajicim ditetem premyslet, kam by mohlo za 20 let chodit do skoly.

Vlastni projekt se nehybe. Kdyby takovou vervou se plnila databaze radaru jako se tu diskutuje nad jejich nazvy ci ikonama to by bylo neco.

Cilem je udelat jednoduchou databazi, ktera pomuze a ne se v tom pitvat a zabrednout do deleni tisici skupin. Proste kdyz jedu ve meste a je tam radar tak asi je jasne ze meri 50km, pokud je to vice tak prece sleduji znacky, pokud nesleduji znacky, tak nemam na silnici co delat.

ipf (2136)|4.8.2005 09:43
[QUOTE="Kocir"]..Vlastni projekt se nehybe...[/QUOTE]

No, nestíháááám, tak mě nehoň :D .
Bane, mně známá, vysoce riziková místa, jsem zveřejnil, tento a příští týden upřesním jejich polohu podle TTN a GPS (bohužel umístění podle InfoMapy od PJsoft není přesné).
Samozřejmě, vím o dalších místech, kde je občas potkávám, ale to je jen "občas", protože tamtudy jezdím párkrát za rok (např. J.Hradec, Trutnov..), takže bych dal přednost spolehlivější informaci od místních. Ale, na to je asi ještě brzy, protože ne každý ještě používá TTN, takže na spoustu míst si budeme muset počkat (anebo je zadat i třeba jen proto, že jsem tam dnes zaplatil).
libor_m (1026)|4.8.2005 10:14
Aktualizovány CZ-Radary mobilní o 4 POI v Ostravě.
karlic (707)|4.8.2005 10:33
Prosím přejmenujte to, ať je to na webu nějak jednotně. Teď je např. Zámky (CZ).ov2 a Hrady (CZ).ov2 a CZ-Turisticke znamky.ov2
Díky moc LIBOR_M za tu práci co pro nás děláš :yes:
Zdenek Malinsky (9781)|4.8.2005 10:49
Možná už to tu bylo, ale diskuze kolem map a GPS tolik nesleduji. Napadlo mě, zda jste se někdo nezkoušel přeptat třeba na www.radary.cz nebo na rádiu Impluls (nejlepší? zpravodajství o radarech apod.), zda nemají nějakou databázi častého výskytu kontrol a radarů, kterou by byli ochotni poskytnout a zda by se dala využít do databáze vaší.
libor_m (1026)|4.8.2005 10:59
Radary.cz jsem už zkoušel a pro GPS navigaci je to takřka nepoužitelný. Ten Impuls rozhodně stojí za zkoušku, jen mám obavy, aby to nebylo to samé. Ale určitě je zkusím. Díky za radu ;)
Kocir (836)|4.8.2005 11:09
[QUOTE="ipf"][QUOTE="Kocir"]..Vlastni projekt se nehybe...[/QUOTE]

No, nestíháááám, tak mě nehoň :D .
Bane, mně známá, vysoce riziková místa, jsem zveřejnil, tento a příští týden upřesním jejich polohu podle TTN a GPS (bohužel umístění podle InfoMapy od PJsoft není přesné).
Samozřejmě, vím o dalších místech, kde je občas potkávám, ale to je jen "občas", protože tamtudy jezdím párkrát za rok (např. J.Hradec, Trutnov..), takže bych dal přednost spolehlivější informaci od místních. Ale, na to je asi ještě brzy, protože ne každý ještě používá TTN, takže na spoustu míst si budeme muset počkat (anebo je zadat i třeba jen proto, že jsem tam dnes zaplatil).
[/QUOTE]

To nebylo na te tebe mineno. Myslel jsem s tim, ze kazdy se zabyva nazvem a ikonama, ale data sbira jenom par lidi vcetne tebe.
libor_m (1026)|4.8.2005 11:14
Aktualizována klientská centra eBanky o 3 POI v Ostravě (díky Gurunovi, který se v tuto chvíli stává nejúspěšnějším lovcem naší bandy :yes: :D )
Gurun_ce4you (72)|4.8.2005 11:20
Nepřehánět, fungu je to zatím hlavně díky tobě :yes:
Pavlucha (1496)|4.8.2005 11:20
Tady je IKEA a ještě jednou TESCO. Líp to v tý velikosti asi už nejde ... ;)
libor_m (1026)|4.8.2005 11:30
[QUOTE="karlic"]Prosím přejmenujte to, ať je to na webu nějak jednotně. Teď je např. Zámky (CZ).ov2 a Hrady (CZ).ov2 a CZ-Turisticke znamky.ov2 [/QUOTE]
Odkud jsi to vzal? Na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je vše ve formátu "CZ-název". Nebo mám příliš tmavé brýle? :cool:
MilanSu (823)|4.8.2005 12:23
CZ-Benzinky, mne osobne vyhovovaly benzinky v jednom souboru, vetsinou mne zajima, kde si muzu dat kafe, WC. Jet nadoraz k benzince, abych bral zrovna u Shella ???? :(, coz zase neni ale problem si to v PoiEdit spojit.
Coz je ale horsi, ze dochazi ke spouste duplicit se standartni databazi POI.DAT (vicemene i nepresnostem). Zkuste si třeba CZ-Kdyně na Kobyle, original je spravne na silnici, CZ je v poli.
Byla by mozna nejaka filtrace ?????, aby nedochazelo k duplicitam a nepresnostem.
libor_m (1026)|4.8.2005 12:37
A jak bys to chtěl filtrovat? Je pravda, ze k duplicitám dochází. V POI.DAT je hodně benzínek, ale ne zase všechny. Navíc jsou otřesně popsané.

Co sy týče Kdyně, Na Kobyle, tak se jedná o ČS OMV. DB OMV jsem dostal od buba, který ji má přímo od zdroje. Pro OMV to dělala společnost T-Mapy. Tak jsem to bral jako dost věrohodné. Samozřejmě jsem prošel pár známých míst a když jsem viděl, že se shodují, tak jsem byl v klidu. Určitě jsem ale neprocházel všech 125 ČS. Za prvé je to časově nemožné a za druhé je všechny neznám a nedokážu posoudit, zda jsou souřadnice správné (pokud zrovna není v poli).

EDIT: Tu Kdyni jsem opravil a později dám opravený soubor na web.
Šeba_oldd (1184)|4.8.2005 12:40
[QUOTE="Kocir"][QUOTE="Kocir"]..Vlastni projekt se nehybe...[/QUOTE]
[QUOTE]
To nebylo na te tebe mineno. Myslel jsem s tim, ze kazdy se zabyva nazvem a ikonama, ale data sbira jenom par lidi vcetne tebe.[/QUOTE][/QUOTE]

Hned jak se vratim z Chorvatska tak na tom zacnu delat - proste Vysocinu si vezmeme s ipf na starost vcetne kontroly vsech poi ktera jsou zadana
karlic (707)|4.8.2005 12:51
[QUOTE="libor_m"][QUOTE="karlic"]Prosím přejmenujte to, ať je to na webu nějak jednotně. Teď je např. Zámky (CZ).ov2 a Hrady (CZ).ov2 a CZ-Turisticke znamky.ov2 [/QUOTE]
Odkud jsi to vzal? Na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je vše ve formátu "CZ-název". Nebo mám příliš tmavé brýle? :cool: [/QUOTE]
Ten archiv se jmenuje správně, ale uvnitř archívu je to špatně pojmenované :cool:
killerGBU_ce4you (148)|4.8.2005 13:18
nejsem sice grafik, lae tohle by mohlo stačit, fakt to v malym nedává moc smyl, ale co

u tech mest to nei omyl, ale možné varianty
libor_m (1026)|4.8.2005 13:20
[QUOTE="karlic"]Ten archiv se jmenuje správně, ale uvnitř archívu je to špatně pojmenované :cool: [/QUOTE]
Opraveno
MilanSu (823)|4.8.2005 13:21
CZ-Benzinky - spojil jsem si benzinky dohromady a udelal jinou ikonu (modrou). Takze pri zobrazeni vidim benzinku z CZ a z POI.DAT. Jestli mi vyjde chvile, tak se pokusim je probehnout a zjistit takove ty jasne chyby, POI DAT na silnici a CZ v poli .....
MilanSu (823)|4.8.2005 13:35
CZ-Benzinky - tak jsem jich par probehl, ale ono je sporne co je spravne, nekdy je CZ bliz u silniuce a z POI dal, jindy naopak. Vyresim to tak, ze si pri jizde v CZ nebudu zobrazovat benzinky z POI ale jenom z CZ, kde jich je vic.
Kocir (836)|4.8.2005 14:17
[QUOTE="killerGBU"]nejsem sice grafik, lae tohle by mohlo stačit, fakt to v malym nedává moc smyl, ale co

u tech mest to nei omyl, ale možné varianty[/QUOTE]

Mesta maji svoji ikonu v TT stejne jako letiste. Je asi zbytecne delat jine ikony

Ja pokud jsem si zadaval SHell na misto kde ji mel TT5 uvedenu jsem SHELL umistil presne pres ikonu TT5 aby se to nezobrazovalo nakonec 2x.
MilanSu (823)|4.8.2005 14:28
To sice ano, ale pokud dam hledat BZ CZ-mesta a nemam zadnou ikonu (BMP) pak se mi zobrazuje (i na mapě) nevzhledny hnedy ctverecek
Jinak jak popisujes zadavani SHELL, tak by to melo byt, napis prosim te jak docilis aby se ikony kryly, z POI dat nezjistim souradnice zadane benziny a jinka mne napada pouze PoiEdit, upravit souradnice, nahrat do PDA, vyzkouset, opakovat - coz je samozrejme nerealne.
Kocir (836)|4.8.2005 16:31
[QUOTE="MilanSu"]To sice ano, ale pokud dam hledat BZ CZ-mesta a nemam zadnou ikonu (BMP) pak se mi zobrazuje (i na mapě) nevzhledny hnedy ctverecek
Jinak jak popisujes zadavani SHELL, tak by to melo byt, napis prosim te jak docilis aby se ikony kryly, z POI dat nezjistim souradnice zadane benziny a jinka mne napada pouze PoiEdit, upravit souradnice, nahrat do PDA, vyzkouset, opakovat - coz je samozrejme nerealne.[/QUOTE]

EXTRAKCE IKONY Z TT:
- zalozim v TT5 novou skupinu POI a k ni necham priradit vybranou ikonu. Tak ji ziskam v BMP

ULOZENI NA STEJNOU POZICI
- najdu POI na mape v TT5
- vyzumuju na maximu
- tipnu presne do stredu znacky POI
- dam "pridat novy bod zajmu"
- nactu POI v PoiEditu a prejmenuju tak jak to ma byt.

Celkem drbacka, ale vysledek pak stoji za to. Nejhorsi je kdyby se meli dve ikony (puvodni a moje) ukazovat pro jeden POI vedle sebe.
ipf (2136)|4.8.2005 20:26
[QUOTE="libor_m"]...Ten Impuls rozhodně stojí za zkoušku..[/QUOTE]

Nestojí. V republice je několik stovek radarů a "NEJucelenější dopravní zpravodajství" (moc sebechvály smrdí) jich řekne maximálně pět (oni kdyby je měli vyjmenovat všechny, tak by dali jednu písničku a mohli pokračovat v hlášení ;) ). Na druhou stranu, znám jednoho telefonistu, který tam volá několikrát denně (přesněji řečeno vše, co kde objeví) a pak počítá, kolikrát se objeví ve vysílání (bohužel, dost často ani jednou). Takže Impuls asi nebud ten správný zdroj.
ipf (2136)|4.8.2005 20:27
[QUOTE="Kocir"]...To nebylo na te tebe mineno...[/QUOTE]
Hádej, proč jsem se usmíval ;) .
MilanSu (823)|4.8.2005 21:55
nasel jsem vhodnou ikonu pro radary mobilni v POI.DAT - policista
MilanSu (823)|4.8.2005 21:59
Ostatní ikony jsem premaloval na statni modrou, aby bylo zrejme v mape, ze se jedna o bod z databaze CZ a ne z POI.DAT
MilanSu (823)|4.8.2005 23:07
Snazil jsem se upresnit par benzinek (v podstate nejbilz k nam), myslim situace, kdy benzinka z CZ je nekde vedle z POI. Ale u vzdalenejsich benzinek to tezko mohu posoudit, protoze je rada mist, kde jsou dve benzinky vedle sebe (i kdyz je fakt, ze to neni zase az tak casty pripad). Ale tech benzinek je tolik, ze bych v tom udelal asi jeste vetsi zmatek. Takze zde jsou opravene, bud nesjou v POI a nebo upravene aby se kryly s POI
libor_m (1026)|5.8.2005 07:15
A jaké benzínky to jsou? Na webu jsou Agip, OMV, Shell. Ať to nemusím složitě hledat ...
libor_m (1026)|5.8.2005 07:46
Přidány ikony pro následující soubory:
CZ-Nákup IKEA
CZ-Nákup Tesco
CZ-Čerpací stanice OMV

Aktualizovaný soubor:
CZ-Turistické známky (8 nových POI + nová ikona)
MilanSu (823)|5.8.2005 08:19
benzinky - ja jsem to kontroloval ve slocenem souboru benzinek. Mne osobne pripada jenodussi mit nastaven jeden soubor CZ- benzinky, je mi jedno kde vemu benzin, hlevne kde si muzu dat kafe a zajit na WC, Pokud to mam rozhozene musim nastavovat upozornění na x kategorii BZ. Ale vzhledem ke zde zrejme prevladajicimu nazoru jsem asi sam. Pokusim se probehnout nektere benziny dle rozdeleni
libor_m (1026)|5.8.2005 08:32
:D ... :yes:
ipf (2136)|5.8.2005 08:51
Add MilanSu:
Nejsi sám, já teké preferuji co nejméně kategorií. Zajímá-li napřiklad někoho turistika, asi si bude dávat do cihly jak hrady, tak zámky, takže bych tuto kategorii také spojil. Jenže co s MCD a KFC? Mně je to buřt (vhodné přirovnání :D ), ale příznivci KFC prý nemohou vystát MCD a naopak. I tak jsem ale pro spojení těchto POI.
Třeba jednou přijde někdo na to, jak to jednoduše spojovat, takže si buď stáhneš jeden soubor všech benzínek, nebo pouze své oblíbené.
libor_m (1026)|5.8.2005 09:00
Pánové, máte pravdu všichni. Vždyť už se také chystám k tomu dělat dvě verze (sloučené i oddělené). Počkám ale až se vrátí rossini, aby udělal drobné úpravy v systému, protože teď by neznalí koukali, proč tam jsou určité body "duplicitně".
ipf (2136)|5.8.2005 09:52
[QUOTE="...už se také chystám k tomu dělat dvě verze ....[/QUOTE]

Budeš čestným a výženým hostem 5-tého srazu srazu příznivců ce4you (pokud přijedeš).

PS
U mně máš velkýho panáka.