Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 53 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 789

Téma: SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti

  1. #121
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    Už se mapa otáčí podle šipky? :?: Nebo musím otáčet hlavu? :sarcastic:

  2. #122

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Frankie
    Už se mapa otáčí podle šipky? :?: Nebo musím otáčet hlavu? :sarcastic:
    Můžeš si přilepit PDÁčko na volant a bude si ti otáčet podle jíždy .
    Ale mapa se neotáčí a asi nebude. Důvod je v použitém mapovém podkladu, který to neumožňuje (jsem někde slyšel, ale s jistotou by to měl objasnit někdo fundovaný).



  3. #123

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Frankie
    Už se mapa otáčí podle šipky? :?: Nebo musím otáčet hlavu? :sarcastic:
    Mám všechny aktualizace a pořád se musí otáčet hlavou. Navíc Aponia s námi nějak přestala komunikovat poté, co jsem zde popsal problémy
    Navíc včera jsem si pěkně po dálnici zajel. Při složitém novém nájezdu v Praze Řepy, jsem jel podle navigace a v nejdůležitějším momentu navigace řekla jeďte po silnici xx a v mapě, která byla vzhuru nohama a na ní ještě milion nájezdů jsem se nezorientoval

  4. #124
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    To je škoda, toho otáčení... dost dobře si to nedokážu představit jezdit hlavou dolů
    Vždyť by neměl (jsem absolutní laik) "přibít hřebíkem" šipku na jeden flek a posunovat mapu :sarcastic:

  5. #125
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Jsou SMARTmapy od planstudia kompatibilni s NAVIGATOREM? nebo je potreba kupovat je znovu?

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    1

    Na www.aponia.cz je možné upgradovat z verze standard na verzi navigátor.

  7. #127
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Mefisto
    Jsou SMARTmapy od planstudia kompatibilni s NAVIGATOREM? nebo je potreba kupovat je znovu?
    Mapy od Planstudia nejsou kompatibilni s mapami od Aponie.
    Pojem "verze Standard" a "Navigator" se tyka defakto jenom engine a dodatecnym informaci k mape (data pro routing)



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od karlic
    Na strankach Smartmaps je tato informace:
    Samotná hlasová navigace umožňuje zvolit ženský či mužský hlas, který hlasovými povely ...

    Já mám v nastavení v jen mužský hlas. Kde to nastavit?:O
    To by me taky zajimalo....dnes sem si koupil autoatlas nav.+praha a mam na vyber pouze muzsky hlas...
    Kde je ten slibovanej zenskej hlas????Diky za odpoved

  9. #129
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Citace Původně odesláno od Mefisto
    Jsou SMARTmapy od planstudia kompatibilni s NAVIGATOREM? nebo je potreba kupovat je znovu?
    Mapy od Planstudia nejsou kompatibilni s mapami od Aponie.
    Pojem "verze Standard" a "Navigator" se tyka defakto jenom engine a dodatecnym informaci k mape (data pro routing)
    Rad bych to za firmu PLANstudio upresnil:
    na serveru www.pdamapy.cz nabizime vice nez rok SmartMaps verze 1. Tato puvodni aplikace je pripravena pro Palm, PPC i Symbian. Bohuzel vsak nema navigaci, obsahuje jen zakladni GPS funkce. Tento software vznikl spojenim s nemeckym partnerem.

    Nasi snahou vsak je nabidnout kvalitni navigaci a proto jsme se spojili s firmou Aponia a vytvorili spolecny produkt SmartMaps ve verzi 2, ktera je nabizena na www.smartmaps.cz (zatim jen pro PPC). Rozliseni Standard a Navigator je potom jen dilci oznaceni produktu s navigaci a bez, nebot u vsech map neni navigace nabizena.

    Obe verze produktu SmartMaps (1 a 2) poji nase mapy a jedna se de facto predevsim o vylepseni a riozsireni programu. To dokazuji i varianty moznych upgrade z prechozich verzi i ze Standard na navigator. Cenove podminky jsou samozrejme na strankach produktu SmartMaps.

    Radeji jeste uvedu, ze upgradem programu uzivatel ziskava jednak vyrazne vylepseny program o mnoho novych funkci a samozrejme i aktualni verze map a databazi.

    Pavel Zemlik
    PLANstudio s.r.o.

  10. #130
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od PLANstudio
    Rad bych to za firmu PLANstudio upresnil...............
    Nejak nerozumim co tim chtel autor rict?

    Tak jsou mapy pouzitelne i ve verzi 2.0, nebo je nutne je kupovat znovu?

  11. #131
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od Mefisto
    Nejak nerozumim co tim chtel autor rict?
    Tak jsou mapy pouzitelne i ve verzi 2.0, nebo je nutne je kupovat znovu?
    Tak jeste doplneni:
    ve verzi 2 jsou mapy v novem formatu a nejsou vzajemne s verzi 1 zamenitelne.
    Nicmene program se samostatne neprodava, upgrade je slozen vzdy z map a SW a tak pri prechodu na vyssi verzi je potreba upgradovat vsechny mapy.

    Dle naseho nazoru se ale nejedna o "kupovani znovu", ale o placeny upgrade jako u jinych programu, pricemz ziskavate nove funkce a aktualizovane mapy. Tak tomu bude samozrejme i v budoucnu, nehlede na cislo verze.

    Snad uz si rozumime ;-)

    PS: Podminky najdete zde:
    http://www.smartmaps.cz/sm_upgrade.html
    (vetsina uzivatelu s nimi byla zatim spokojena...)


  12. #132

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Vážení kolegové. Používejte před odesláním tlačítko NÁHLED a podívejte se, jak bude váš příspěvek vypadat. Obávám se, že tokovýto čtyř a vícenásobný příspěvek stejně již nikdo nečte, takže jen zabírá místo (a ty, co nemají neomezený tarif stojí desetníky navíc). Děkuji



  13. #133
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Upraveno. Diskutující prosím, aby si ještě jsdnou přečetli pravidla pro diskutující. Jinak příspěvky s megadlouhými citacemi budu bez milosti mazat. Díky IPFe.

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    21

    Tak jsem se konečně rozhoupal a přešel od Pocket Kim k Smart Maps. Jezdil jsem zatím jen po Brně (které znám nazpaměť), ale musím přiznat, že jsem nadšený (možná je to tou předchozí zkušeností s PK ) Že se mapa neotáčí je spíš malá kosmetická vada, protože se na ni v podstatě stejně nedívám (díky sqělé hlasové navigaci), trasy volí přesně tak, jak bych je volil já ( jezdím po Brně 40 let) a soupis POI je více než kvalitní a jistě se bude dál doplňovat. Abych jen nechválil: trošku mě překvapila velmi dlouhá doba výpočtu trasy (cca 30 sec od zadání místa, kam chci jet), a taky to nešťastné přepocítávání trasy při sjetí z trasy doporučené (ale o tom se již mluvilo jinde a věřím, že firma Aponia na tom zapracuje. Takže zatím rozhodně nelituji vložené investice a mohu jen doporučit.

  15. #135
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Jak je to s presnosti (GPS)? PocketKim jsem tahl za sebou v Brne

Strana 9 z 53 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 14:40
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  3. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33
  4. Pocket Kim - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci PocketKiM
    Reakcí: 328
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:31