normalni to neni, ja instaluji pres Active sync bezne. je to asi 1, max 2 minuty...na CF mas dost mista?
Jinak reset PC i PDA a zkusit znovu.
normalni to neni, ja instaluji pres Active sync bezne. je to asi 1, max 2 minuty...na CF mas dost mista?
Jinak reset PC i PDA a zkusit znovu.
Takže vyřešeno. Je to dle ostatních majitelů PDA Loox600 zapříčiněno přenosem dat, kdy Loox600 používá USB 1, což je velmi pomalé. S tím nic neudělám. Jinak při instalaci jsem zadal instalovat pouze města Hradec Králové a Pardubice, což bylo cca 15 MB a po 6 hodinách instlování na kartu jsem zjistil, že se mi nainstalovalo na kartu asi 70 MB a asi 12 měst. ?????
Jak odeberu z karty naistalovaná města, která tam nepotřebuji ? Děkuji.
Průzkumníkem (File Explorer) lze jednotlivé mapy smazat ručně přímo z karty.Původně odesláno od ladager
Cesta je Program Files/Aponia Software/SmartMaps/
Zde jsou všechny soubory, soubory s mesty zacinaji na MCR_. Ze zkratek lze odvodit o co se jedná - např. CB = České Budějovice, JI=Jihlava, PA = Pardubice.
Ručně mužete takto odmazat buď jednotlivé úrovně (číslovka ve jménu souboru zmanená měřítko) nebo celou mapu (zpravidla 4 soubory - 3 s mapou a 1 definiční).
V dalších verzích bude možné mapu smazat z karty pomocí menu, zatím to jde jen ručně.
Dobry den, uz zase otravuju s problemem u novych navigacnich dat. Mozna tam sice je i novy kus dalnice, ale navigace je nyni "doplnena" i o cyklostezky. Opet priklad Brno (napr. z Zebetina do stredu), kdy vsechny moznosti (eko, rychlo, nejkratsi) naviguji pres cyklostezku a dokonce lavku pres Svratku. Opet navrat k predchozi databazi. (ale smery to uz ukazuje dobre :-))
2 PLANstudio: mohu se zeptat jak je to s tou kompatibilitou s novym systemem WM5? Psal jsem jiz dotaz na technickou podporu, a nebylo mi nijak odpovezeno. Na mem Universalu s WM5 SmartMaps proste nefunguje, planuje se nova verze kde by jiz otazka kompatibility byla vyresena? A pokud ano, tak kdy ji lze ocekavat? Dekuji
Samozřejmě WM5 budeme podporovat, bohužel zatím nemáme k dispozici žádný WM5 přístroj. V Česku se zatím oficiálně neprodávají, pokud se nemýlím...Původně odesláno od Miloš Strouhal
Takže problém je pouze v tom, že nemáme na čem testovat a odladit případné nefunkčnosti. Jakmile to bude možné, opravíme to co nejdříve.
Ok,dekuji. Jiz se zde ale prodavaji jina PDA s timto operacnim systemem.. Na jak dlouho budete toto nejake zarizeni s novym operacnim systemem potrebovat, aby jste to stihli odladit? Ze bych vam zkusil zaridit bezplatne zapujceni nejakeho tohoto PDA s novym operacnim systemem napriklad z prodejny AHMobilu.. Tam jsou na podobne zalezitosti velice ochotni.. :yes:
Cyklotrasy by to zatím vyhledávat nemělo, přestože již v datech částečně jsou. V programu to opravíme co nejdříve, programátor je zapomněl ignorovat.Původně odesláno od Prusvit
Cyklotrasy a cyklostezky postupně doplňujeme do navigačních dat tak, aby bylo možné v dalších verzích vyhledávat cesty i po značených cyklotrasách (i v lesích a po komunikacích bez silničního provozu).
Co se tyka problemu s WM5, tak instalace sice probehne OK, ale po instalaci neni moznost vybrat zadne mapy, proste v seznamu nejsou, pritom ale fyzicky ty soubory tam jsou....
U mne to same. ale bylo mi zdeleno ze se na uprave kompatibility s WM5 jiz brzy zacne pracovat.. :yes:
Pane Žemlík prozba je možmé že od instalace aktualizace navigačních dat z 26.10 ,nefunguje navigace zmísta kde zapínám GPS ale od nejbliší křižovatky.V předchozí aktualizaci to šlapalo z místa kde jsem se zrovna stál.
Zatím tam jsou i stará navigační data z 19.10.05 :no:Původně odesláno od PLANstudio
Dobrý den, už je to tam!Původně odesláno od P.L.
V samoobsluze najdete verzi 2.5.1 s opravami, stáhněte si prosím i aktuální data, která obsahují již i změny kolem Centra Chodov u D1 v Praze.
Jak to prosím vypadá s verzí 2.5.# pro nižší verze, než Windows Mobile 2003? Fungují nová navigační data s verzí 2.4? Děkuji.