Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 53 PrvníPrvní ... 414950515253 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 789

Téma: SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti

  1. #751
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    normalni to neni, ja instaluji pres Active sync bezne. je to asi 1, max 2 minuty...na CF mas dost mista?
    Jinak reset PC i PDA a zkusit znovu.

  2. #752
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    4

    Takže vyřešeno. Je to dle ostatních majitelů PDA Loox600 zapříčiněno přenosem dat, kdy Loox600 používá USB 1, což je velmi pomalé. S tím nic neudělám. Jinak při instalaci jsem zadal instalovat pouze města Hradec Králové a Pardubice, což bylo cca 15 MB a po 6 hodinách instlování na kartu jsem zjistil, že se mi nainstalovalo na kartu asi 70 MB a asi 12 měst. ?????



  3. #753
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    4

    Jak odeberu z karty naistalovaná města, která tam nepotřebuji ? Děkuji.

  4. #754
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od ladager
    Jak odeberu z karty naistalovaná města, která tam nepotřebuji ? Děkuji.
    Průzkumníkem (File Explorer) lze jednotlivé mapy smazat ručně přímo z karty.

    Cesta je Program Files/Aponia Software/SmartMaps/

    Zde jsou všechny soubory, soubory s mesty zacinaji na MCR_. Ze zkratek lze odvodit o co se jedná - např. CB = České Budějovice, JI=Jihlava, PA = Pardubice.

    Ručně mužete takto odmazat buď jednotlivé úrovně (číslovka ve jménu souboru zmanená měřítko) nebo celou mapu (zpravidla 4 soubory - 3 s mapou a 1 definiční).

    V dalších verzích bude možné mapu smazat z karty pomocí menu, zatím to jde jen ručně.

  5. #755
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    24

    Dobry den, uz zase otravuju s problemem u novych navigacnich dat. Mozna tam sice je i novy kus dalnice, ale navigace je nyni "doplnena" i o cyklostezky. Opet priklad Brno (napr. z Zebetina do stredu), kdy vsechny moznosti (eko, rychlo, nejkratsi) naviguji pres cyklostezku a dokonce lavku pres Svratku. Opet navrat k predchozi databazi. (ale smery to uz ukazuje dobre :-))

  6. #756
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    2 PLANstudio: mohu se zeptat jak je to s tou kompatibilitou s novym systemem WM5? Psal jsem jiz dotaz na technickou podporu, a nebylo mi nijak odpovezeno. Na mem Universalu s WM5 SmartMaps proste nefunguje, planuje se nova verze kde by jiz otazka kompatibility byla vyresena? A pokud ano, tak kdy ji lze ocekavat? Dekuji

  7. #757
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    2 PLANstudio: mohu se zeptat jak je to s tou kompatibilitou s novym systemem WM5? Psal jsem jiz dotaz na technickou podporu, a nebylo mi nijak odpovezeno. Na mem Universalu s WM5 SmartMaps proste nefunguje, planuje se nova verze kde by jiz otazka kompatibility byla vyresena? A pokud ano, tak kdy ji lze ocekavat? Dekuji
    Samozřejmě WM5 budeme podporovat, bohužel zatím nemáme k dispozici žádný WM5 přístroj. V Česku se zatím oficiálně neprodávají, pokud se nemýlím...

    Takže problém je pouze v tom, že nemáme na čem testovat a odladit případné nefunkčnosti. Jakmile to bude možné, opravíme to co nejdříve.



  8. #758
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ok,dekuji. Jiz se zde ale prodavaji jina PDA s timto operacnim systemem.. Na jak dlouho budete toto nejake zarizeni s novym operacnim systemem potrebovat, aby jste to stihli odladit? Ze bych vam zkusil zaridit bezplatne zapujceni nejakeho tohoto PDA s novym operacnim systemem napriklad z prodejny AHMobilu.. Tam jsou na podobne zalezitosti velice ochotni.. :yes:


  9. #759
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od Prusvit
    Dobry den, uz zase otravuju s problemem u novych navigacnich dat. Mozna tam sice je i novy kus dalnice, ale navigace je nyni "doplnena" i o cyklostezky. Opet priklad Brno (napr. z Zebetina do stredu), kdy vsechny moznosti (eko, rychlo, nejkratsi) naviguji pres cyklostezku a dokonce lavku pres Svratku. Opet navrat k predchozi databazi. (ale smery to uz ukazuje dobre :-))
    Cyklotrasy by to zatím vyhledávat nemělo, přestože již v datech částečně jsou. V programu to opravíme co nejdříve, programátor je zapomněl ignorovat.

    Cyklotrasy a cyklostezky postupně doplňujeme do navigačních dat tak, aby bylo možné v dalších verzích vyhledávat cesty i po značených cyklotrasách (i v lesích a po komunikacích bez silničního provozu).

  10. #760
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    Co se tyka problemu s WM5, tak instalace sice probehne OK, ale po instalaci neni moznost vybrat zadne mapy, proste v seznamu nejsou, pritom ale fyzicky ty soubory tam jsou....

  11. #761
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    U mne to same. ale bylo mi zdeleno ze se na uprave kompatibility s WM5 jiz brzy zacne pracovat.. :yes:

  12. #762
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    22

    Pane Žemlík prozba je možmé že od instalace aktualizace navigačních dat z 26.10 ,nefunguje navigace zmísta kde zapínám GPS ale od nejbliší křižovatky.V předchozí aktualizaci to šlapalo z místa kde jsem se zrovna stál.



  13. #763
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od PLANstudio
    (V Samoobsluze na stránkách www.smartmaps.cz bude aktulizace k dispozici po víkendu spolu s verzí 2.5.1 s opravenými nefunkčními tlačítky při rotaci mapy).

    Děkujeme Vám za přízeň a důvěru!
    Zatím tam jsou i stará navigační data z 19.10.05 :no:


  14. #764
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od P.L.
    Citace Původně odesláno od PLANstudio
    (V Samoobsluze na stránkách www.smartmaps.cz bude aktulizace k dispozici po víkendu spolu s verzí 2.5.1 s opravenými nefunkčními tlačítky při rotaci mapy).

    Děkujeme Vám za přízeň a důvěru!
    Zatím tam jsou i stará navigační data z 19.10.05 :no:
    Dobrý den, už je to tam!

    V samoobsluze najdete verzi 2.5.1 s opravami, stáhněte si prosím i aktuální data, která obsahují již i změny kolem Centra Chodov u D1 v Praze.

  15. #765
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    3

    Jak to prosím vypadá s verzí 2.5.# pro nižší verze, než Windows Mobile 2003? Fungují nová navigační data s verzí 2.4? Děkuji.

Strana 51 z 53 PrvníPrvní ... 414950515253 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 14:40
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  3. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33
  4. Pocket Kim - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci PocketKiM
    Reakcí: 328
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:31