Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 50 z 53 PrvníPrvní ... 404849505152 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 736 až 750 z 789

Téma: SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti

  1. #736
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    66

    Zdravim .Fungují někomu virtuální tlačítka při simulaci? Mně fungují pouze pokud je vypnuté otáčení mapy. V provozu jsem ještě nezkoušel.

  2. #737
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    o moznosti zjistovani cisla verze v PC hl. NAV dat jsem tady zadal nekolikrat. Pokud se to instaluje pouze z PC, zjistit verzi v PDA opravdu mnoho nepomuze. Sam pro sebe si to cisluji pri stahovani do PC. Pro instalaci to prekopiruji bez cisla.
    Uvital bych jeste : inkrementalni updaty tech dat. To by snad problem byt taky nemusel.
    A co mi vadi stale: naplanuji trasu /modra/, tak pokud trochu prejedu, trasa se okamzite vymaze z obrazovky. Vetsinou clovek prejede, kdyz se zamota treba v jednosmerkach a potom na displayi neni videt ani koncovy bod.



  3. #738
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od Lada Dekany
    OK.
    Jenom "technicka" poznamka.
    Je mozne nejak identifikovat verze " SMupdnav.exe".
    Mam jich stazene nekolik a ted nevim, kterou mam preinstalovat. Vsechny verze se jmenuji stejne. A pokazde pak musim stahovat novou=starou
    Jedná se o záměr, neboť na serveru bude vždy aktuální varianta. Kromě poslední vyjímky, kdy data obsahovali špatné položky, není potřeba starší verze archivovat. Data budou na webu vždy aktuální a ta nejsprávnější. navíc jsme se rozhodli, že aktualizace navigačních dat bude vždy v budoucnu zdarma a pro registrované uživatele ke stažení.

    Opravená data včetně doplnění dnes otevřeného úseku dálnice D1 Vyškov - Mořice budou k dispozici ve středu odpoledne. (Problém byl nakonec objeven ve vektorech, ve kterých byl vyexportován poslední bod 2x. To má za následek chybné hlášení odbočení.)

    Verzi dat (= datum dat) nyní snadno zjistíte přímo v programu v menu Volby / O aplikaci a můžete si je porovnat s datem u dat na webu (momentálně je tam ještě stará verze, nová bude ve zmíněnou středu).

    Hezký den přeje

  4. #739
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Citace Původně odesláno od PLANstudio
    navíc jsme se rozhodli, že aktualizace navigačních dat bude vždy v budoucnu zdarma a pro registrované uživatele ke stažení.


    Hezký den přeje
    Hezke rozhodnuti, blahopreji k nemu a dekuji.
    Lada

  5. #740
    nobo
    Guest

    zakoupil jsem právě Smartmaps Navigatir Start a hned po instalaci vznikl problém. První asi 3 spuštění bez problémů, všechno fungovalo jak má včetně navigace. Ale ouvej pak si program postavil hlavu a při každém novém spuštění chce aktivační kód, nakdy i několikrát po sobě, chvíli funguje a pak znovu aktivační kód. Nepomohla ani úplná odinstalace včetně vyčištění registrů a nová instalace. Umí někddo poradit? Technická podpora z Aponie zatím mlčí. Díky.(

  6. #741
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Mozna jsem to tu nekde prehledl, ale jak to bude se Smart Maps a funkcnosti pod Windows Mobile 5? Mam cihlu s WM5 a jsem z toho velice smutny, ze uz Smart Maps nemohu pouzivat. Na beznou orientaci po Praze bez GPS jsem nic lepsiho nevidel.. Zamysli vyrobce vydat v blizke dobe jiz verzi kompatibilni s WM5?

  7. #742
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    155

    2 nobo: Poradit bohužel neumím, ale tento týden budeš muset být asi trpělivý, protože lidi z firem tohoto zaměření jsou jako vystavovatelé v Brně na Invexu. Ledaže bys zrovna jel zítra, nebo pozítří náhodou přes Brno a zastavil ses u PlanStudia na stánku.



  8. #743
    nobo
    Guest

    Díky za odpověď. Protože mi to nedalo, tak se v tom zkoučím vrtat dál a zjistil jsem, že nejčastěji to dělá, když chce program změnit mapový podklad např. při navigaci z Náchoda do Prahy na okraji Prahy, když chce přejít na podrobnou mapu Prahy).

  9. #744
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od nobo
    zakoupil jsem právě Smartmaps Navigatir Start a hned po instalaci vznikl problém. První asi 3 spuštění bez problémů, všechno fungovalo jak má včetně navigace. Ale ouvej pak si program postavil hlavu a při každém novém spuštění chce aktivační kód, nakdy i několikrát po sobě, chvíli funguje a pak znovu aktivační kód. Nepomohla ani úplná odinstalace včetně vyčištění registrů a nová instalace. Umí někddo poradit? Technická podpora z Aponie zatím mlčí. Díky.(
    2nobo: zkus prosim trochu specifikovat, na jakem zarizeni, verze Win volna pamet a pod. Zkusime to proresit.

    Milda

  10. #745
    nobo
    Guest

    2nobo: zkus prosim trochu specifikovat, na jakem zarizeni, verze Win volna pamet a pod. Zkusime to proresit.
    Díky od odpověď. Tak tedy PDA Mio338 - Microsoft PocketPC, ver. 3.0.11171 (Build 11178), procesor Intel PXA250, 36,45 MB, Total main memory 36,45 MB, SD card 256 MB Kingston.

  11. #746
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od nobo
    2nobo: zkus prosim trochu specifikovat, na jakem zarizeni, verze Win volna pamet a pod. Zkusime to proresit.
    Díky od odpověď. Tak tedy PDA Mio338 - Microsoft PocketPC, ver. 3.0.11171 (Build 11178), procesor Intel PXA250, 36,45 MB, Total main memory 36,45 MB, SD card 256 MB Kingston.
    Takze PPc 2002 a jaka je verze SM ?

    Milda

  12. #747
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Slibovaná aktualizace a oprava navigačních dat je připravena, součástí je již i nově otevřené pokračování dálnice D1 z Vyškova na Kroměříž a obchvat Mladé Boleslavy (ten se otevírá o víkendu).

    Databáze je připravena 2x - jednou jako instalátor a jednou pro experty přímo jako datový soubor pro nakopírování na kartu.

    Stahovat můžete zde:
    http://www.pdamapy.cz/pocket-pc/body-zajmu/

    (V Samoobsluze na stránkách www.smartmaps.cz bude aktulizace k dispozici po víkendu spolu s verzí 2.5.1 s opravenými nefunkčními tlačítky při rotaci mapy).

    Děkujeme Vám za přízeň a důvěru!



  13. #748
    nobo
    Guest

    Takze PPc 2002 a jaka je verze SM ?

    Milda[/QUOTE]

    Znovu jsem poslušně naklepal aktivační klíč a zjistil, že jde o verzi 2.3.6

  14. #749
    nobo
    Guest


    Takze PPc 2002 a jaka je verze SM ?

    Milda[/QUOTE]

    Znovu jsem poslušně naklepal aktivační klíč a zjistil, že jde o verzi 2.3.6

  15. #750
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    4

    Chci se zeptat jestli je to normální? Instaluji SmartMaps do PDA přes synchronizační kabel na CF kartu. Chtěl jsem si jej jen ozkoušet, neb používám TT5 a tak jsem zvolil instalaci jen 15 MB. Problém je, že těch 15 MB se kopíruje již 4 hodiny a to jsem cca v polovině. Pokud kopíruji cokoliv přes čtečku, tak to je raz dva. Je to normální ?. Nejde Nainstalovat jen hlavní program a mapy nahrát přes čtečku, jako to je u většiny ostatních programů ?

Strana 50 z 53 PrvníPrvní ... 404849505152 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 14:40
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  3. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33
  4. Pocket Kim - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci PocketKiM
    Reakcí: 328
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:31