Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 41 z 53 PrvníPrvní ... 31394041424351 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 601 až 615 z 789

Téma: SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti

  1. #601
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    Koupil jsem PDA s OEM verzi SmartMapy Autoatlas CR standard. Ma cenu si to upgradovat na Navigatora?
    Mam uz objednany TT5. Nevim jestli mi TT5 staci na CR.
    Diky za rady a zkusenosti

  2. #602
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    65

    TT5 je super, ale zatím nemá tak detailní pokrytí ČR jako SmartMaps-hlavně na Sev. Moravě. Záleží jak hodně a kde cestuješ po ČR.
    Já osobně používám oba programy.



  3. #603
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    No jsem právě ze Sev.Moravy. Vyzkousim ten TT5 a uvidim.
    Slo my spis o to, jestli SmartMaps Navigator funguje dobre.

  4. #604
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Funguje perfektne, akorat to chce koukat na obrazovku kudy vede cesta.

    Na spouste mist to naviguje doleva/doprava/rovne i kdyz trasa vede uplne jinak. Smerodatna je modra trasa na mape.

  5. #605
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    Jakou verzi navigatora mas (start, basic,...)? Ma cenu kupovat i ty mesta nebo staci automapa a pro mesta pouzivat TT5?

  6. #606
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Dovoluji si upozornit, že v Samoobsluze na www.smartmaps.cz jsou nová data pro routing.

    Nová verze programu 2.5 se ještě dolaďuje.

  7. #607
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Na navigaci nejsou ty mesta ani tak potreba - oni totiz ty navigacni podklady jsou stejne

    Lisi se to jen v meritku mapy na obrazovce - je podrobnejsi, navigace je ale stejna jako s autoatlasem, kde ovsem na displeji neni moc videt. Hlasove povely stejne

    Mesta jsou dobra pokud jde clovek bez navigace po meste, prooze v autoatlasu uvidi maximalne celou ctvrt, na mape mesta jednotlive budovy




  8. #608
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od petr22
    Funguje perfektne, akorat to chce koukat na obrazovku kudy vede cesta.
    Já bych to tak netvrdil. Když někde SmartMaps nemá bod pro navigaci, tak tě pošle na nejbližší bod a vůbec mu nevadí, že je to sousední vesnice za kopcem .

    Zkus si navigaci na Mokřice a podívej se, kam tě pošle.

    TT5 má myslím dost dobré a dostatečné pokrytí. Jen ta Severni Morava má problém s databází. Cest je tam hromada, ale na hodně míst dokáže navigovat jen po vybrání cíle na mapě a ne zadáním jména města.

  9. #609
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    Souhlasim s P.L. Ale pomuze stahnou POI Ceska mesta a muzes navigovat i na Sev.Morave. Teda jen z mesta do mesta bez detailu ulic, ale je to velka pomoc.

  10. #610
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    23

    Tady je ukázka "Navigace" ve SmartMaps
    Připojené obrázky Připojené obrázky

  11. #611
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    23



    Navigace do Mokřic

    (takhle to asi bude lepší

  12. #612
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Rekl bych, ze se blizi dalsi update navigacnich tras :-)



  13. #613
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    23

    Rekl bych, ze se blizi dalsi update navigacnich tras :-)
    Otázkou je co vyřeší. Vypadá to, že ne každá vesnice může být jako bod na trase. Do Vrbic vedle Mokřice vypadá navigace úplně stejně. Opět skončím v Radešíně

    Jako perla byla zatím navigace po Praze. Naštěstní jsem to jen zkoušel.
    Kutnohorská - Kbelská: Navigace mě poslala na výjezd z okruhu v protisměru a přímo na tom výjezdu mě otočila o 360 stupňů.

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00082230_Praha_cZ1R.gif 
Zobrazení: 19 
Velikost: 13.0 KB 
ID: 2647  

  14. #614
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Rekl bych ze navigovat jde tam, kam vede vektorova silnicni sit

    Tudiz pridat silnici a pujde to

  15. #615
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od P.L.
    Otázkou je co vyřeší. Vypadá to, že ne každá vesnice může být jako bod na trase. Do Vrbic vedle Mokřice vypadá navigace úplně stejně. Opět skončím v Radešíně

    Jako perla byla zatím navigace po Praze. Naštěstní jsem to jen zkoušel.
    Kutnohorská - Kbelská: Navigace mě poslala na výjezd z okruhu v protisměru a přímo na tom výjezdu mě otočila o 360 stupňů.
    Pošlete chyby např. pomocí SZ PLANstudiu, zařadí opravu do updatu routingu

Strana 41 z 53 PrvníPrvní ... 31394041424351 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 14:40
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  3. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33
  4. Pocket Kim - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci PocketKiM
    Reakcí: 328
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:31