Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 12 z 53 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 789

Téma: SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti

  1. #166
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od ipf
    Osobně bych se přimlouval za lepší organizaci aktualizací na WEBu
    V současné době připravujeme novou verzi celého webu. Nová verze bude přehlednější (včetně organizace samoobsluhy) a bude v zcela novém "kabátu".

  2. #167
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Ještě další námět

    1/Dalo by se v nastavení zadat volbu aby se automaticky po spuštění programu Smatmaps zvedla hlasitost PDA ma max.
    Standartně používám cca druhý dílek hlasitosti.

    2/Případně po spuštění programu vložit dotaz:
    Chcete se znovu připojit k GPS? ANO - NE
    Když vystoupím z auta kde používám Bluetooth GPS a ukončím program pak spustím Smartmaps mimo dosah GPS a on se stále pokouší k GPS připojit. Pořád dokola zadávám storno.




  3. #168
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    21

    Rozumím volbě trasy "Nejkratší" a "Nejrychlejší". Ale co je to "Ekonomická"? Díky za odpověď.

  4. #169

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od pekro
    1/Dalo by se v nastavení zadat volbu aby se automaticky po spuštění programu Smatmaps zvedla hlasitost PDA ma max...
    Osobně jsem proti, páč občas hledám nějakou ulici při spuštěných jiných aplikacích a nerad bych dostal decibelový šok .

    Citace Původně odesláno od pekro
    2/...po spuštění programu vložit dotaz:
    Chcete se znovu připojit k GPS? ANO - NE
    Tady jsem pro (kupodivu ).

    A ještě vlastní připomínky:

    3. Přesunul jsem celou instalaci z SD na CF. Program chodí, akorát při výběru mapy mám na výběr 2x Praha a 2x ČR. Jak se té navícové zbavím?
    (zkoušel jsem vymazat vše na CF a nainstalovat znovu, bohužel mám opět obě mapy 2x).

    4. Je možné, aby se při použití funkce "Zobrazit polohu dle souřadnic" v tomto místě na mapě objevil např. křížek? Je mi jasné, že ono místo bude uprostřed mapy, ale stejně by to bylo přehlednější (já vím, můžu si tam udělat pro další potřeby bod, ale... ).

    5. Šlo by implementovat opačnou funkci? Rád bych vybral bod a obdržel jeho souřadnice. I když jsem aktivoval funkci "zobrazení - souřadnice", při ťapnutí se zbrazí v horním řádku okna hodnoty X a Y.

    6. Je možný update z ČR + Praha o Krajská města? Rozdíl v ceně plných verzí je nějaký tisíc Káčé, ale při UP po jednotlivých městech to vychází 3x tolik ops: .

    Děkuji

  5. #170
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    To IPF: ... a tu původní instalaci jsi na 100% smazal?
    Mně totiž taky (po přesunu) ukazoval vše 2x (i body zájmu).

  6. #171

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mam problem po upgrade na verzi 2.2.8 (drive pri upgrade na verzi 2.2.6 bylo vse OK). A ten problem je, ze po spusteni Smartmaps to napise "Error loading layers for acr100.smm". Odkliknu OK, a pak to jede. Dale mam v nabidce 2 mapy Ceske republiky :O
    Co s tim?

    Nakonec dnesni zkusenost s navigaci na kruhove objezdy. Ve Valasskem Mezirici pri prijezdu od Vsetina a pokracovani na Hranice n. Morave to reklo, ze mam odbocit na 3. sjezdu, ve skutecnosti jsem ale musel sjet na 2. sjezdu

    Dalsi kruhak v Hranicich n. Morave s pokracovanim na Brno rekl, ze mam sjet na 1.sjezdu, ve skutecnosti jsem musel sjet na 3.
    Graficky to bylo OK, jen hlasovka kecala nesmysly
    Takze bacha na kecy, radej koukejte na dislej.

  7. #172

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    To IPF: ... a tu původní instalaci jsi na 100% smazal?
    Mně totiž taky (po přesunu) ukazoval vše 2x (i body zájmu).
    Původně jsem měl na SD mapy a vše ostatní v iPAQ F.S. Nejprve jsem zkopíroval mapy z SD na CF a v programu byly dvakrát. Následně jsem smazal vše z SD a program ukazoval jen jedny. Dnes jsem přesunul program a body z PAQ F.S. na CF a provedl aktualizaci na verzi 2.2.8 a program zobrazuje mapy 2x. Ale koukám, že to zřejmě nebude jen můj problém (viz. Karlic)



  8. #173
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    Používám kombinaci Cykloatlas ČR + krajská města + Praha. Po upgradu na 2.2.8 se objevila položka Česká republika dvakrát a navíc nelze ani jedna pro hlášku "Error loaging layers for ccr100.snm" používat.(

  9. #174
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od karlic
    Mam problem po upgrade na verzi 2.2.8 (drive pri upgrade na verzi 2.2.6 bylo vse OK). A ten problem je, ze po spusteni Smartmaps to napise "Error loading layers for acr100.smm". Odkliknu OK, a pak to jede. Dale mam v nabidce 2 mapy Ceske republiky :O
    Co s tim?
    Bohužel mám naprosto stejnou zkušenost. Navíc to mám "vylepšené" o to, že kruháče mi to hlásí postaru a v "about" mám stále 2.2.6. Ale výběr hlasu pro navigaci MUŽ - ŽENA mám z verze 2.2.8 :no:

  10. #175
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Mám dotaz jak je to u Smartmaps s přeplánováním trasy při odchylce s původně naplánované - někde jsem četl že Smartmaps "snesou" pouze jednu nebo dvě odchylky ty přeplánují ale dále pak již nereagují a trasa by se musela nastavit ručně - je to v nové verzi již zprovozněné ??

  11. #176
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od svejcar
    Rozumím volbě trasy "Nejkratší" a "Nejrychlejší". Ale co je to "Ekonomická"? Díky za odpověď.
    Ekonomická trasa počítá se stejnou rychlostí na silnici a dálnici, neboť vychází z předpokladu, že optimální spotřeba je při rychlosti 90 km/h. Tudíž i po dálnici počítá s touto rychlostí a ne s maximální povolenou.

    Výsledná trasa je potom zpravidla "zlatá střední cesta" mezi nejrychlejší a nejkratší.

  12. #177
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od karlic
    Mam problem po upgrade na verzi 2.2.8 (drive pri upgrade na verzi 2.2.6 bylo vse OK). A ten problem je, ze po spusteni Smartmaps to napise "Error loading layers for acr100.smm". Odkliknu OK, a pak to jede. Dale mam v nabidce 2 mapy Ceske republiky :O
    Co s tim?
    U upgrade na verzi 2.2.8 jsou opravene definicni soubory mapy. Ve vasem pripade se nainstalovali do RAM a puvodni zustali na karte. Proto se ted objevuji 2x a hlasi chybu.

    Naprava je velmi jednoducha - soubory s nize uvedenymi nazvy presunte z RAM na kartu, kde prepiste puvodni.
    acr100.smm
    acr300.smm
    ccr100.smm
    ccr300.smm

    V RAM je naleznete na Program Files/Aponia Software/SmartMaps/
    Na karte je cesta stejna.



  13. #178
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od svejcar
    Bohužel mám naprosto stejnou zkušenost. Navíc to mám "vylepšené" o to, kruháče mi to hásí postaru a v "about" mám stále 2.2.6. Ale výběr hlasu pro navigaci MUŽ - ŽENA mám z verze 2.2.8 :no:
    Jde bohužel o standardní situaci, kdy při instalaci běží program v pozadí. Změna se v takovém případě projeví až po resetu.

    Při instalaci nové verze nezbytné UKONČIT PROGRAM pomocí možnosti v menu Mapa > Konec.

    Vřele doporučuji program Wisbar, který umožňuje nastavit ukončení aplikace pomocí talčítka OK či křížku (vpravo nahoře). Program potom běží vždy jen jeden, systém je rychlejší a instalace proběhne v pořádku.
    (http://www.lakeridgesoftware.com/downloads/wisbar.html)


  14. #179

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od PLANstudio
    U upgrade na verzi 2.2.8 jsou opravene definicni soubory mapy. Ve vasem pripade se nainstalovaly do RAM a puvodni zustaly na karte. Proto se ted objevuji 2x a hlasi chybu.
    Naprava je velmi jednoducha - soubory s nize uvedenymi nazvy PRESUNTE z RAM na kartu, kde prepiste puvodni.
    acr100.smm
    acr300.smm
    ccr100.smm
    ccr300.smm
    V RAM je naleznete na Program Files/Aponia Software/SmartMaps/
    Na karte je cesta stejna.
    Díky, díky, díky .. Už je to po tomto kroku OK :yes:
    Co ty kruháky, je někde bordel v programování nebo v dodaných datech pro vás?

  15. #180

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od PLANstudio
    ...Naprava je velmi jednoducha - soubory s nize uvedenymi nazvy presunte z RAM na kartu, kde prepiste puvodni.
    acr100.smm...

    V RAM je naleznete na Program Files/Aponia Software/SmartMaps/
    Na karte je cesta stejna...
    Prohledal jsem celou cihlu a soubory mám jen jednou na CF. Přesto mi program nabízí mapy 2x.

Strana 12 z 53 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 13:40
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 21:33
  3. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33
  4. Pocket Kim - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci PocketKiM
    Reakcí: 328
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:31