Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 50 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 736

Téma: Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti

  1. #61

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od jan.honek
    ...mám ale trasu na 5 hodin tak to bych u toho asi sedět nevydržel...
    Ani nemusíš, dá se u toho i ležet . Občas funguje tento postup: pustíš demonstraci, pak ji zastavíš, otevřeš mapu, ťapneš někam do trasy (kde chceš pokračovat) a znovu pustíš demonstraci. Občas se to chytne a pak si můžeš projít hlavní křižovatky, občas to ale pokračuje ze zastaveného místa. Proč a jak to funguje jsem zatím neobjevil, třeba se to někomu povede.

  2. #62
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    díky si poklad.... skrátil si mi trápení o několik hodin... nebo se na to raději nebudu dívat a kam dojedu, tam dojedu a podívám se až na místě :O



  3. #63
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    pokusil jsem se do Toma nahrát víc map, ale nejde mi mezi něma přepínat, kde by mohla být chyba?

  4. #64
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    normálně přes instalační program jsem je tam dal přidat. Tvářilo s eto jako, že tam jsou, ale Tom je nevidí....
    asi to bude někde mezi PDA a židlí, co...

  5. #65
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od jan.honek
    pokusil jsem se do Toma nahrát víc map, ale nejde mi mezi něma přepínat, kde by mohla být chyba?
    Ten problem muze byt nasledujici. A to ten ze je nekolik verzi TomTom 3 pro PDA. Vsechny se tvari uplne stejne (design programu, obsahy CD). Maji vsak dva rozdili
    - cislo verze
    - mapu Evropy s major roads, jedna verze nema Polsko a a druha ma Polsko.

    Ja mam verzi bez Polska a verze programu je 3.01 (409/2). Ktera ma tyto vlastnosti
    - pokud upgradnu na vyssi verzi 3.03 atd co poskytuje TT na strankach, tak prestane fungovat prepinani map
    - pokud si nahraji mapu Evropy s Polskem tak program pada.

    Tudiz zkus se podivat jakou mas verzi a vzpomen zda jsi neprovadel upgrade.

  6. #66
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    ano, po nainstalování map možná i mezi nima... jsem tam hodil upgrade na 3.03 a to asi bude ono....
    takže to chce nahrát nejřív upgrane a pak všechny mapy? nebo se na upgr. vy... a nechat to na 3. 1

  7. #67
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od jan.honek
    ano, po nainstalování map možná i mezi nima... jsem tam hodil upgrade na 3.03 a to asi bude ono....
    takže to chce nahrát nejřív upgrane a pak všechny mapy? nebo se na upgr. vy... a nechat to na 3. 1
    BOHUZEL NENAHRAVAT ZADNY UPGRADE.

    DOKONCE ANI NEPOMUZE ODINSTALOVANI JEDNE VERZE TT A JEJICH A INSTALACE TE DRUHE VERZE TT A JEJICH MAP. PROSTE JE TO TAM NEKDE V REGISTRECH. TAKY ME TO STVE. NEJSEM SCHOPEN PROVADET UPGRADE A NEMA POLSKO.



  8. #68
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    takže jestli jsem tomu dobře rozumněl, tak mi teď pomůže jedině reset a celé znova.....

  9. #69
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Hele zkus to odninstalovat. Jak mapy tak program TT.
    Pak zkus odstranit jakekoliv zaznamy o TT v registrech.
    Pak zkus znovu nainstalovat novy TT (ten co ma mapu evropy s Polskem) a pak mapy.

    Dej pak vedet jak ti to dopadlo.

    Pokud to dopadne blbe tak potom opravdu jenom HR
    Edit by MODERATOR

  10. #70
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    ahoj, udělal jsem raději HR a vše natlačil znova a je to v pohodě. Chyba byla na mojí straně....
    teď už to běhá v pohodě...
    poznámka moderátora: příspěvek upraven, neb vykazoval symptomy warezu

  11. #71
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    můžete mi někdo poradit jak naplánovat trsu z ČR do Německa, když bych se pře plánování potřeboval přepínat mezi mapama? Na hlavních silnicích Evropy je místo startu a na mapě Německa cíl. Nějak nevím jak do toho. nebo na hranice podle jedné a z hranic po druhé mapě?

  12. #72
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od jan.honek
    ......... nebo na hranice podle jedné a z hranic po druhé mapě?
    tohle je asi jediná možnost



  13. #73
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    TomToma sice nemám, ale v MapSonicu, který používám, to snad bude podobně. Pokud plánuji trasu skrz více map, které nelze nahrát jako jeden soubor, naplánuji cestu po hranice a od hranic. Trasy uložím a na hranicích jenom přepnu mapy. Je to otázka několika málo sekund.

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    2

    Chlapi, než začnu psát na oficiální stránky TT tak se ptám jestli někdo náhodou neví kdy už konečně uvolněj tu 5.

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    2

    Podle tohoto textu z oficiálních stránek TT by ta 5ka měla obsahovat i ČR.

    The following maps are included in the TomTom NAVIGATOR 5 upgrade:

    Great Britain
    Germany, Poland** and Czech Republic**
    Austria and Switzerland
    Italy
    Norway, Sweden, Denmark and Finland
    Netherlands, Belgium, Luxembourg
    France
    Spain, Portugal and Andorra

    Jo a namluveno je to v 30 jazicích.
    Edit by MODERATOR

Strana 5 z 50 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  2. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  3. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:20
  4. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38