Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 49 z 50 PrvníPrvní ... 3947484950 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 721 až 735 z 736

Téma: Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti

  1. #721
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    32

    dusanm> dik za info (pisou max. 48s a taky mi to trva dyl) a sorry, prehlidl jsem, ze to chces na mobil

    cubas> zatim nelze taky me to toci. koupil jsem kvuli tomu dalsi kartu

  2. #722
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    tak se uz od rana pokousim nainstalovat cely SW a nedari se, Navigator nainstaluju v pohode, ale kdyz pak dam instalovat mapu, tak mi to pri kopirovani vyhodi hlasku, ze nelze zapisovat na SD kartu, misto na ni mam a zadny jiny program tam nedela s tema souborama zadnou paseku, takze jsem tam rucne ty soubory nakopiroval a pustil navigator, ten se zeptal na jazyk, potom na dalsi blbiny a v momente, kdy potvrdim posledni dotaz, tak proste zmizne, zadne chybove hlaseni, nic :-( Vi nekdo co s tim?



  3. #723

    rds rds je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od cubas
    tak se uz od rana pokousim nainstalovat cely SW a nedari se, Navigator nainstaluju v pohode, ale kdyz pak dam instalovat mapu, tak mi to pri kopirovani vyhodi hlasku, ze nelze zapisovat na SD kartu, misto na ni mam a zadny jiny program tam nedela s tema souborama zadnou paseku, takze jsem tam rucne ty soubory nakopiroval a pustil navigator, ten se zeptal na jazyk, potom na dalsi blbiny a v momente, kdy potvrdim posledni dotaz, tak proste zmizne, zadne chybove hlaseni, nic :-( Vi nekdo co s tim?
    nevim, ale zda se me ze to na Acer nechodi
    tak sorry, spletl jsem si to s Navigonem

    jinak ta GPS me taky poprvy fixuje pozici docela dlouho, a TTN5 si ji najde sam po nejaky dobe (cca 5-10sec)

  4. #724
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    to snad ne... na jejich strankach nemuzu nic najit...

  5. #725
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    2

    To mi taky udělalo, když jsem na SD nakopírovall komplet složku TT. Potom jsem zkusil na SD kopírovat jeden soubor po druhým a bylo to OK.

  6. #726
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    jasne, ja to tam nakonec zkopiruju, ale stejne mi TT nejede :-(

  7. #727
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    1

    Acer-n50-po preinstalaci Rom (ver.10 na ver.18) a spuštění TTN-5-program naběhne, ale po navázání spojení s GPS přij.Asus BT-100 se program TTN-5 ukončí-spadne-bez žádné chybové hlášky.Smart map běží bez problému.Před upgrd.ROM-ky to běželo.Prosím o radu.Dík.



  8. #728
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Citace Původně odesláno od T.D.
    Acer-n50-po preinstalaci Rom (ver.10 na ver.18) a spuštění TTN-5-program naběhne, ale po navázání spojení s GPS přij.Asus BT-100 se program TTN-5 ukončí-spadne-bez žádné chybové hlášky.Smart map běží bez problému.Před upgrd.ROM-ky to běželo.Prosím o radu.Dík.
    nemas nahodou zaskrtany body zajmu? zkus to bez nich. Ja mel stejny problem.

  9. #729
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Co ma prosim vliv na zobrazovani nazvu pri zoomovani pri prohlizeni mapy trasy ?

    Napred mi naskakovaly nazvy pri 1:10 000, pak jeden cas pri 1:5000 a ted opet 1:10 000 a radeji bych aby naskocila alespon ta vetsi mesta treba uz pri 1:100 000, protoze pak se v tom strasne spatne orientuje - nejhorsi je, ze jsou tam vetsinou videt nazvy ulic, ale neni videt nazev mesta a az pri "nahodnem zoomovani" (bohuzel po kazde jinem) se konecne nazev mesta objevi, anebo nazev mesta je videt az pri nejvetim zoomu (anebo take vubec) a musi se mezi temi ulicemi hledat :-( ...

  10. #730
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    60

    No to by mě taky zajímalo. Ve staré verzi se to dalo nastavit, v 5.1 to už nejde a zobrazování názvů je tragické. (L)

  11. #731
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    24

    Po několikaletém používání Roteplaneru jsem si nyní pořídil GO 700. Vy co jste Roteplanera měli, asi pochopíte mé nadšení a drobné nedostatky nové verze (občasná navigace na polňačku apod..) jsou podle mě absolutně malicherné oproti předchozí verzi. Nicméně bych měl 2 dotazy:

    První směřuje k Roteplanneru, který mám stále nainstalovaný na svém PDA (kvůli slovensku, chorvatsku, slovinsku ...). Občas se mi stane, že po spuštění a po vstupu do nastavení se mi celý systém sekne a pomůže jen restart. Nepříjemné je, že i po restartu se problém opakuje. No a pokud počkám třeba hodinu, tak je po problému. Setkal jste se někdo s tímto problémem? HW iPAQ 2210 a CF GPS Pretec

    druhý dotaz se týká dopravních informací - máte někdo zjištěno, ajeké množství dat se přenáší při komunikaci se serverem (cena - německo je hodně drahé ). Je možné si před odjezdem, za české ceny, překontrolovat zda je zvolená cesta bez objížděk?

    Jinak po týdnu používání mohu GO700 jen doporučit. Stabilní, blbuvzdorný systém, který mohu komukoliv ve firmě neze strachu půjčit a vím, že nebude mít problém (technický).

  12. #732
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    8

    Nevíte prosím někdo, v pořadí na jakem cisle CD Tom Tom Go je mapa ČR?



  13. #733
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    CD 1
    ----
    Benelux
    Benelux Plus
    Great Britain
    Great Britain Plus
    Scandinavia

    CD 2
    ----
    Oesterreich Schweiz
    Scandinavia
    Scandinavia Plus

    CD 3
    ----
    DE AT CH PL CZ Plus
    Deutschland

    CD 4
    ----
    France
    France Plus

    CD 5
    ----
    Italia
    Italia Plus

    CD 6
    ----
    Iberia Plus
    Spain

  14. #734
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    80

    To Mlok2. Používám TomTom pro PDA, ale předpokládám, že systém dopravních informací je stejný. Popravdě řečeno, nikdy jsem objem dat při komumikaci se serverem neověřoval, ale vzhledem k tomu, že jsem nikdy při shlédnutí účtu za roaming neomdlel, asi to nebude nic dramatického. První aktualizace po připojení netrvá nikdy víc jak 10-15s, tak kolik toho telefon přes GPRS může za tu dobu přijmout, následné aktualizace jsou vteřinové záblesky.
    Samozřejmě je možné provést poslední aktualizaci dat před přejezdem hranic ještě při připojení na českého operátora (tedy za české ceny) a pak vypnout automatickou aktualizaci. Má to jediné minus, že tak přijdete o aktuální zprávy a můžete se dostat do nově vzniklého dopravního problému.

  15. #735
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    24

    Díky za info. Dneska jsem se snažil rozchodit GO700 se svojí N6230, ale nepovedlo se. Problém bude nejspíš v tom, že nemám nejnovější verzi SW. Až bude čas, tak to rozběhnu a vyzkouším. V lednu mám několik cest přes celou Evropu (Belgie, severní německo a Švědsko), tak vám sem poté hodím dojmy. Plus služby si nechám až ny toto období. Pokud to bude tak, jak říkáš, tak by to mohlo být celkem fajn. Jinak s GO 700 mám za týden cca 1500 km a ani jednou mě zatím nezklamal

Strana 49 z 50 PrvníPrvní ... 3947484950 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  2. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  3. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:20
  4. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38