Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 43 z 50 PrvníPrvní ... 334142434445 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 631 až 645 z 736

Téma: Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti

  1. #631
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    No a nevyřešila by to aplikace KeepAlive ? Simuluje aktivitu virtuální softwarové klávesnice a měla by předejít vypínání obrazovky / přístroje

  2. #632
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Muzu tu aplikaci vyzkouset - obecne bych ale byl radeji, kdyby to fungovalo bez ni...

    Ted mam jeste dalsi problem - koupil jsem si novou kartu 2GB a TT mi zacal padat (na karte je jen mapa), se starou 1GB to nepada.

    Mate nekdo nejaky tip, jak toto resit?

    Diky

    Z



  3. #633
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    19

    upgradnul jsem MDAII na WM2005 a snazim se nainstalovat tomtom5, po mnoha komlikacich TT5 funguje ale kdykoliv ho spustim zhasne podsviceni a neda se to nijak rozsvitit, nevite nekdo co s tim

  4. #634
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    na buzzdev.net jsem četl o problémech tomtom5 s WM2005 na XDAII, prý dost často padá, může to být tím . Máš nainstalovaný update na 5,1 ?

  5. #635
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    Na Mobilmanii je obri recenze TomTom Go 500:
    http://www.mobilmania.cz/Text/Ar.asp?ARI=111036

  6. #636
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    23

    Potřeboval bych poradit s itinerářem v TTN5, protože se nechová podle mých představ.
    Naplánoval jsem si trasu a jako cílová místa jsem si nechal ty, kde jsem chtěl ten den skončit. Ostatní místa jsem označil jako průjezdní body. Po ukončení práce s itinerářem se mě TT zeptal, jestli chci navigovat na první cílové místo, ale cestou jsem zjistil, že vynechal průjezdní body.

    Druhý problém byl, že v případě, kdy se k průjezdnímu bodu muselo dojet a pak se zase vrátit, tak mi tvrdil, že neexistuje žádná trasa.

    Dělám něco špatně já nebo je problém v TT?

  7. #637
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Udelej si vic cilovych, dojedes do porvniho cile, oznacis jako projety, navigujes do dalsiho cile ......



  8. #638
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Používám TomTom teprve krátce a chtěl bych se zeptat na zobrazení názvu ulice dolů v liště při navigaci - ukazuje mi to název ulice příští odbočky, je to tak správně? Ocenil bych spíše kdyby mi zobrazoval název ulice ve které se právě nacházím ale v nastavení jsem to nikde nenašel, existuje nějaký způsob jak to změnit nebo kde to nastavit?

  9. #639
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    Udelej si vic cilovych ......
    Hmm, jenže to ztratím přehled o celkové vzdálenosti. K čemu by pak byly průjezdní místa?

  10. #640
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    no jasně že ji tam vidím ale problém je v tom, že mě se tam dole zobrazuje název až té příští, příp. sjezd z dálnice / odbočka, tzn. jsem v Olomouci a dole mi to ukazuje "Brno východ" (tj. příští změna směru) a vím že před týdnem když jsem s tím jel poprvé jsem tam tu aktuální ulici vždycky viděl. Jediná změna co jsem provedl byla naplánování trasy předem přes "Pokročílé plánování", jo a taky jsem toho hodně popřesunoval na kartu podle rady výše v této diskuzi.
    Teď jsem to právě ověřil, naplánuji trasu předem a když si vyberu ukázku trasy / Demo tak to hlásí vždy až tu příští, můžete to někdo prosím vyzkoušet a potvrdit mi HR? Po cestě domů zkusím ještě přes "Navigovat na" a pokud to bude hlásit až příští tak mě přeinstalace asi nemine, protože mi to dost vadí a jsem si jistý že to hlásívalo název ulice aktuální...

  11. #641
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No ted jedu pres dve zastavky do Prahy, tak jsem si udelal itinerar, 2 pruj. body a cil a funguje to normalne, tedy lespon spoctena trasa.
    Ona ta celkova je mozne udelat, ale zase na 2.stranu ten cas co to ukazuje je samozrejme nerealny, jelikoz se zdrzim x casu v prujezdnich bodech (pokud tam neco zarizuji ....) a pri jizde (pokud mam byt v prujezdnim bode na cas) mi to ukazuje cas do konce.
    Situaci bych resil, naplanovat trasu celkovou, tam vidim kilometry a pak itinerar s cilovymi body. Samozrejme muzu s tim itinerarem pracovat i behem cesty

  12. #642
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    TO neooo: při navigaci Ti to ukazuje další změnu trasy a aktuální ulici tu ukazuje pouze, když nemáš naplánovanou žádnou trasu



  13. #643
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    23

    Já mám pocit, že to s průjezdními body taky někdy fungovalo, ale několikrát mě to vyšplouchlo. Nejspíš je problém v případě, kdy se musí z trasy odbočit a pak se kus vrátit. Pak mi to tu zajížďku neukáže a pošle mi rovnou dál k cíli. Jak jsem ale psal, tak se mi stalo, že v případě zajížďky mě taky TT řekl, že žádná trasa neexistuje. To se mi párkrát stalo i v případě i při navigaci z města do města. Musel jsem odjet do sousední ulice a už o šlo. Když jsem to používal v ČR, tak jsem takový problém neměl.

  14. #644
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Tak jsem zkousel TomToma na kterho jsem se tak tesil, protoze ho kazdy chvali, ale vypada, ze mi vic vyhovuje PocketKim, i kdyz na dlouhe trasy je bohuzel pomaly :-(.

    Libilo se mi sice, ze se TomTom umi vyhnout placenym silnicim a naviguje hlasem (zatim jsem podle toho nezkousel jet ale jen planovat trasu), ale nelibilo se mi, ze si to tam krome CR nacpe i dalsi mapy a musel jsem pouzit 1GB SD kterou jsem mel puvodne ve fotaku - da se to nejak obejit, aby instaloval jen CR a hlavne presnejsi ?

    Presnejsi proto, ze jsem chtel najit trasu do Jeseniku a ono mi to tam nabizelo vsechna mozna mesta v cizine (o ktera navic vubec nestojim) a je ne Jesenik, ktery se dal vybrat jen z mapy a najit tam trasu podle nazvu ulice uz jsem nedokazal vubec :-(.

    Nejrychlejsi trasu to navrhlo pres Polsko (to take zrovna moc nechci...),
    takze jsem to musel dat jako "zakazane misto" a navic pri kazdem spusteni tu trasu navrhoval pokazde o neco jinak i kdyz jsem navic pouzil itinerar - da se neco udelat s tim, aby ta trasa byla porad "zarucene stejna" abych nakonec nemusel pouzivat itinerar s 1000 polozkami, coz by mi planovani trasy zrovna neulehcilo ? ;-) ...

    A co nejkratsi cesty - navrhuje je vzdy pro auto, nebo se mi take muze stat, ze mne bude chtel poslat na polni cestu vedle hrbitova, jako se to povedlo PocketKimovi ?
    (no byla asi moje blbost, ze jsem mu radeji nenastavil "pro auto" a trochu vic mu do toho nemluvil, aby mne porad neposilal pres Prahu, kde o placenou dalnici take vubec nestojim...)

  15. #645
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    1. neda a uz se to tu resilo aspon 10x

    2. problem je podrobnost map na Morave, resi se to pridavnou databazi bodu zajmu (mesta)

    3. TT nepozna cestu "pro auta" od polni cesty nebo dokonce neexistujici cesty, tudiz ta trasa je obcas zajimava (pokud se ma zahnout do lesa nebo ze skaly tak tam nejezdi)

Strana 43 z 50 PrvníPrvní ... 334142434445 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  2. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  3. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:20
  4. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38