Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 26 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 376

Téma: ROM - Er!ka_2.0 WM 6.5.x - česká verze moderní romky

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368



    [h]Er!ka edice 2.0[/h]
    Er!ka je romka, která saje informace z první české romky Eržika, Eržika je inspirací, Eržika je zdroj na kterém Er!ka staví.

    Adow jako tvůrce Eržiky navíc stále nabízí suport, který Er!ka ke svému vývoji potřebuje. Er!ka staví na češtině, kterou připravil Adow a saje další nápady z jeho nového působišti na fóru pro D2... Adow díky za podporu!!!

    Co obsahuje Er!ka_2.0:
    • Sense_2_5_2019_1914 VGA port udělal abrasive a pomohl odladit Etoy[/*]
    • Adow_GoogleMaps[/*]
    • Adow_PIMBackup[/*]
    • Adow_PocketScreen[/*]
    • Adow_Opera_Mobile_10_VGA_CZ_SK[/*]
    • Phone_Canvas_Enhancement_2G_4_2_62120113[/*]
    • Nový Total Commander[/*]
    • Moji oblíbenou kalkulačku[/*]
    • Speciální tweak na grafiku - ostřejší, kvalitnější a hlavně rychlejší[/*]
    • úpravu ikon v menu[/*]
    • FM rádio[/*]
    • Manila Dial Up přepínač (místo Nodata)[/*]
    • Quick GPS[/*]
    • HTC GPS Tools[/*]
    • oznamování přes taskbar[/*]
    • Ameba setting pro WM6.5.x, nepřidal jsem však aplikaci po spuštění, dost mě otravovala hláška po seftresetu. Ameba ale běží v pozadí, nemusíte do ní zasahovat.[/*]
    • Youtube[/*]
    • a hlavně byl vyřešen problém startování do Sense[/*]

    Připravuji pro příště:
    chtěl bych Er!ce věnovat daleko méně času, takže spíše suport pomocí fixů, než další vývoj
    Známé chyby:
    • Phone Canvas je sice super, ale má chybičku, špatná pozice zmeškaných hovorů a některých dalších screenů. Je to asi o 10 pixelů hozený dolů, žádná hrůza[/*]
    • V sense na kartě SMS, se zobrazují v menu dva prázdné řádky, problém je někde v balíčku s češtinou, ale nevím kde. Jednoznačně je to spojeno s novým HTC albem, ale proč tam ty řádky jsou???[/*]

    Proč verze 2.0?
    Hlavně z důvodu, že Er!ka již není ve fázi testování, je to plně funkční Romka a tak jsem ji chtěl povýšit. Taky proto, že jsem od sebe rozdělil Titánium a Sense verzi a taky, že si mi 2.0 libí

    Tak ať Er!ka poslouží!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    [h]DOWNLOAD:[/h]

    Hotová Er!ka pro Váš diamond:
    Verze Er!ka_2.0

    Verze Er!ka_2.0.1
    Od verze Er!ka_2.0 se liší tím, že obsahuje Co0kie Home tab 2.0 a záložku Facebook v sense. Zároveň je v této verzi opraveno menu v záložce zpráv a je opravena čeština v excelu z dílny od Adowa.

    Verze Er!ka_2.02 - zároveň poslední verze ke stažení zde...
    vše k této verzi najdete na 34. straně (už to tady nechci roztahovat)...

    Verze titánium:
    Verzi Er!ka.Holá_2.0 najdete zde...
    Tuto verzi pro Vás testoval uživatel mbiba. Romka neobsahuje skoro žádné aplikace spojené se Sense (snad kromě jedné), má dialer WM a zároveň neobsahuje biotouch, tedy nelze vybrat typ klávesnice, ale funguje kinetický skrolování.
    Vyzkoušené řešení pro výběr typu klávesnice pro Vás našel mbiba zde

    Zde najdete kuchyni pro obě verze Er!ka_2.0

    Kuchyně pro Er!ku 2.02 je zde...

    Pár informací k instalaci:
    Jakmile se dostanete do kalibrace, tak je možné, že se Vám objeví bílá obrazovka a chvíli bude trvat než se to pohne dál, buďte trpělivý. Na pozadí právě probíhá nastavování datumu a aktuálního času.

    Po instalaci doporučuji hned soft reset. Při další naběhnutí se Vám automaticky nastaví internetové spojení (také z dílny od Adowa)...

    Dole nechávám tweak na Home screen s RSS zprávma, protože je víc lidiček co si stáhli tweak jak Er!ku, takže to asi využíváte i pro jiné romky. Er!ka_2.0 tento tweak má již v sobě...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Další úpravy
    _________________________________
    Zde najdete některé volitelné úpravy, jak možno upravit Er!ku k obrazu svému.

    Níže najdete tweak na vrácení RSS na home screen do Er!ky, neinstalujte do jiné romky, nebude Vám to fungovat...

    Připravuji návod na vlastní změnu vzhledu Er!ky, jak změnit úvodní obrazovku, tapetu pod menu, ikony, tak abyste měli Er!ku podle svého...

    Er!ka.1a neobsahuje v Sense BG4ALL mód, tedy stejnou tapetu pro všechny záložky. Dole si stáhněte tweak na instalaci...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    No, moje milovaná Diamonda už tak nastavenýho, že si netroufám flashnout tam něco jinýho a pak jí to nastavovat znovu. Jinak bych do pokusu určitě šel - držím palce .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Už mám skoro hotovou beta verzi v češtině, ale zatím ji nechci dát vem, protože to má jednu funkční chybyčku v sense. Společně s Beta verzí uvolním obrázky. Je ale na co se těšít, mě samotného překvapila volná paměť a to mě i motivuje to dodělat do konce.
    Beta verze nebude 100%, chybyčky tam budou, ale neměli by to být provozní chyby běžného chodu...
    Takže projekt žije
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    12

    Už sa nemôžem dočkať 6.1 je fajn ale 6.5 mal iba hojas a ten od 4.2 nechal tak sa celkom teším
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    43

    ozivil sem si telefon takze rad vyzkousim
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    12

    No teda, je sa naco tesit, ja sa uz teraz tesim chlapci dotoho!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od Hojas86
    ozivil sem si telefon takze rad vyzkousim

    Hmm, taky zkusím.

    A na své ROM už dělat nebudeš? Není špatná :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Beta verze bude ke stažení ve čtvrtek večer, poslední chybu, kterou chci opravit je velikost fontu v jednom místě a jde do světa...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    hoj, tak koukam jak jsi vytvoril hezkou novinku
    napada me jestli by ta chybka sense nespousteni nesla resit SIN taks managerem ktery byl v puvodni Erze pro prepnuti iGO napr. ... no chtel bych ji zkusit, meho diamantika ma slecna a posledni Erza ji porad zlobi (ale toho problemu se sense se u ni bojim ze ji bude vytacet ) .. nechapu proc, dnes tlf. zmodral, zcernal a nereagoval vubec na nic az vyndani baterky ji pomohlo ... dost se kouse atd., a to tam ma ted dokonce Sesne 2.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    SIN taks manager v romce mám, to je dobrá věc, dalo by se tím vyřešit plánovaný restart mobilu... Já věřím, že to někde najdu, tak se nechci zabývat provizoriem, už takhle to žere dost času. Taky si říkám, že WM 6.5.x docela dobře čistí pamět, tak těch restartů nebude potřeba tolik a třeba jednou se mi vybila baterka a ejhle Er!ka naskočila do sense sama... Je to trochu záhada. Beta verzi bych ještě polovičce nesvěřil, přeci jen to není hotové, i když funkční. Jenže pokud bych ladil a ladil, tak to nevydám nikdy a nebo až to nebude aktuální
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    no ja si v noci hral (sel sem spat ve dve a zaspal do prace malem ) a zkusil ji tam nazkousku nahodit Energyho romku 6.5.x .... noooo tak to jsem cumel, doslovne, 4MB volne ram ... spustilo se sense a pri kliku na treba sms/poeple tak restart sense
    takze dostala zase Erzu 1.1 ta me chodila uplne nejlip ze vsech a doufam ze bude klid ... az budes mit hotovo tak vyzkousim pokud mi pujci na den demantika
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Tak to nevím co tam Energy dělá)). Já mám bez sense 40-50 MB volného a se Sense 20 - 30 MB volného. Ale je co pilovat. Paměť už ukousne jen možná dialer a pak Co0kieho home tab, ale ten není povinný....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    43

    prosim o jakej konkretni build 6.5 se jedna?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 26 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 08:25
  2. Reakcí: 91
    Poslední příspěvek: 12-10-2005, 21:02
  3. Nová verze ROMky pro MDA Compact WWE_11200_131_11210
    Od Balboa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-07-2005, 21:53
  4. MDA 2 ROM VERZE 1.52 česká
    Od brdla_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2005, 12:01