Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 24 z 26 PrvníPrvní ... 142223242526 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 346 až 360 z 376

Téma: ROM - Er!ka_2.0 WM 6.5.x - česká verze moderní romky

  1. #346
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od _Amos_
    S tím kuchtěním strach neměj, zvlášť když chceš oddělat jen Sense. Co je zelené je v romce, dvojklikem myší to nepovolíš a naopak. Jestli chceš romku bez sense tak jen takto odklikni všechny balíčky ve složce M10_Sense_2_5_2019_1914_ORI_WVGA_[LOC] a M11_Sense_2_5_2019_1914_ORI_VGA a taky celý Co0kiho složku a vše co je ve N2 - Sense - různé úpravy... Tak se zbavíš komplet sense.

    Nemůžeš nic zkazit...

    Co se HD mini týče, tak je super jeho rychlost, i zařízení jako takové je super. Rozlišení HVGA je žalostné. Ani ne tak kvůli kompaktibilitě, ale zobrazení je špatné. Písmo je někde rozmazanější a podobně. Tohle HTC trochu nezvládlo. Ale jinak super přístroj...
    Mockrát díky! ) Hned je den o něco veselejší

    Funkce ClearType je v Mini pořád přítomná? I když je pravda že s tím rozlišením toho moc nadělat nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #347
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Clear type normálně v Mini není, ale dostal jsem to tam, ne vždy to pomůže Přesně jak píšeš, když si na compu zvětšíš obrázek, tak to do nekonečna bez chyb nejde

    Přeju fajn kuchtění
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #348
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    Myslím si že to i s tím písmem vyřešíš. Kdyžtak je tu ještě Adow ne?

    Jinak nevím jestli to není off-topic, chci se tě ještě zeptat ke kuchtění:
    - k čemu slouží položky Phone Canvas a Phone Canvas Enhacement (jsou tři)
    - náhodou nevíš jak se jmenuje pack ovládající backlight
    - jak se dostanu do editoru jednotlivé položky z hlavního okna - vím že je nalevo panel, ve kterém si vyberu jednotlivé typy, ale těžko se v tom hledají ty které patří k tomu či onemu packu

    Jinak ještě jednou díky za rady a taky hodně štěstí s WMkama :yes:

    EDIT: pozdravuj ženu a vyřiď jí že lepší sedět u mobilu než u jiný ženský
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #349
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Ty canvasy jsou tři možné dozkoušené variaty, které na Er!ce fungují. Každý ale vezme něco z paměti a pak se může v některých případech Er!ka chovat nestabilně, proto jsem volil ve finální verzi WM dialer...

    Backlight - to je proto abys vytáhl ikonu??? To samozřejmě jde, jen bych to musel hledat. Jestli se nepletu je to součástí Power a systému, ale fakt bych musel hledat...

    K editaci je nejlepší Total commander a klávesnice F4... pokud mluvíme o *.reg a nebo *.dat. Editory v kuchyni používám minimálně, vždy pracuji přímo v daným balíčku, je to přehlednější...

    K edit: Manželka to zatím snáší, ale nechápe
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #350
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    :bulb: Tak se mi jeste vcera povedlo "převařit" Er!ku bez Sense a oddělal jsem ještě nějaký blbosti, ale to podsvícení disleje mě pořád dělá vrásky na čele. Zástupce jsem dostal do menu bez problémů, ale to nastavování tím posuvnítkem mně nefunguje real time, ale vždycky až po restartu. Zkousel sem to aji prepisovat primo v registrech a nepovedlo se. Jinak sem si vsim ze je v registrech pro backlight (podsvícení) odkaz na backlight.exe a stringová hodnota dll backlight.dll, ale ani jeden z nich není v romce, tak jsem zjitil že sdružené menu baterie a podsvícení spouští powerexe.exe tak sem ho přiřadil místo backlight.exe a místo backlight.dll jsem vytvořil xml klíč s hodnotou PowerAndBacklightBacklight.xml, protože ten soubor je podle mě přidruženej k powerexe.exe. Kdyžtak kdyby mel kdokoliv funkci nastavovani podsvícení (ne automaticky) v Er!ce 2.02 funkční s vypnutým Sense (ale asi to s ním nemá nic společnýho), tak se ozvěte
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #351
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Ahoj,

    backlight.dll by měl být v OEM/Diamond/...atd/OEMDrivers a máš pravdu, že jsem ho v Er!ce teď nenašel. Zkus si stáhnout kuchyň Eržiky X 1.3 a použij z ní celou OEM složku jestli ti to vyřeší problém.

    Používal jsem pro OEM balík jiný základ než Eržiku, vzal jsem z Eržiky jen češtinu, takže toto může být chyba, kterou jsem vůbec nevysledoval...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #352
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    Díky za řešení. :yes: Doufal sem sice, že postačí nějaká úprava registrů, nebo případně nějakej balík do stávající romky, nu co už, budu si muset najít chvilku na vaření Jinak opět musím vyzdvihnout tvoji Er!ku, co se týče nastavení profilů vyzvánění a ovládání hlasitosti. U WM 6.1 mě už neskutečně sr**y ty dlouhý vibrace. Jednou sem si myslel ze to bude skutecne diskretni vibrace (nemel jsem jeste vse odzkousene) a v kine se divili i lide sedici o dve mista dal A jelikoz si tvurce Er!ky musim se te jeste zeptat jestli nevis proc u hudebni prehravacu preskakuje (občas vypadne na cca 1/4 vteřiny) zvuk, zatim me to delal Nitrogen i Slide2Play. A pak jeste jaky mas zkusenosti s vydrzi baterie na svym bývalým Diamondovi (jakou jsi tam mel baterii, jaky radio jsi pouzival, jak dlouho cca vydržel)

    Nakonec musím dodat opět tisíceré díky, jak za pomoc tak za Erču
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #353
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    41

    Zdravím, návod na řešení od Amose jste dostal, ale z odpovědi není úplně jasné zda pomohlo, tj. zda je již možno nastavovat podsvícení displeje u holé romky. Proto se ptám přímo zda finta s výměnou OEM sekce pomohla?
    A ještě jeden dotaz, ale spíše na Amose, zada funguje v nové romce otáčení displeje pomocí G-senzoru. Vím. že se to tu už řešilo a některé aplikace jako např. Opeara fungují. Konkrétně mi jde o originál kalkulačku od HTC ze které se po otočení stane vědecká kalkulačka (zkoušel jsem ji nainstalovat na holou romku 2.02 ale otáčení i ní nefungovalo)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #354
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    mike.bike: To otáčení by fungovat mělo, které aplikace fungují na automatické otáčení je popsáno v tomto registru:
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\M oduleName]
    a tady je zápis:
    "Calculator"="\\Windows\\htcCalculator.exe"

    Takže originál kalkulačka by tam měla jít. Jen já tam originál neměl, tak jsi si ji tam musel přivařit...

    3dM@X: Do diskuze o baterce se vůbec nechci pouštět. Jako kuchař moc výdrž baterky neovlivníš, naopak ji ovlivňuje uživatel, kolik máš synchronizovaných mailů, jak synchronizuješ počasí, facebook, necháváš-li puštěný stále data... atd. Já měl tu nejmenší baterku, někdy vydržela jen dvě hodiny, někdy celý den, to podle toho co jsem smobilem dělal, prostě jsem byl zvyklej furt nabíjet. Jen párkrát se mi stalo, že jsem musel ve městě zajít do prodejny nějakého operátora a poprosit je ať mě dobijí.
    Radio jsem používal 1.17, ale upřímně jsem nikdy s žádným radiem nepozoroval změny...

    Ten zvuk jsem osobně nepozoroval, ale používal jsem k přehrávání záložku v sense. Obecně s tímto měl diamond problémy a HTC na to vydalo fix, někdo se v tomto fórum i zmiňoval, že do Er!ky nejde nahrát... Neřešil jsem to neměl jsem s tím problém. Řešení určitě existuje, ale to už bude asi na tobě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #355
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    Bohužel import OEMDrivers nepomohl, celou slozku OEM jsem se obaval importovat, ale zkusim to jeste dneska. ROMka sice obsahuje Backlight.dll, ale Backlight.exe na ní není a není ani na Eržice X 1.3!!! Tudiz se ptam: je mozne importovat OEMDrivers z jiné Kitchen?:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #356
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    nevím jak jsi přišel na soubor Backlight.exe, ten soubor jsem nenašel v žádné romce, kterou mám v počítači uchovanou, takže to ti fakt neporadím:disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #357
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Staré nastavení správy energie a podsvícení je v kitchen Eržiky ve složce A - OEMDrivers/Power_2_28_0_0. Stačí v telefonu přepsat powerexe.exe a powerexe.exe.0405.mui.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #358
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Mrtvý link na verzi 2.02. Prosím o upload na jiný server, děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #359
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    To byl asi dočasný výpadek serveru 4shared, zkoušel jsem to teď a link je normáně dostupný...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #360
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1

    Dobry den, dekuji za Er!ku, mam ji druhy den a zatim jsem s ni velmi spokojen. Jedna vec me ale trochu trapi. V kontaktech, v oblibenych, proste vsude kde se zobrazi karta kontaktu tak nelze pouzit vytaceni (volani). Pri tuknuti volba se zvyrazni, ale nic se nestane. pro poslani sms nebo mailu to kupodivu funguje. Zrejme propojeni na aplikaci telefon je nefunkcni? Existuje na to nejake reseni? Priznam se, ze preinstalovani ROMky a HardSPL plus doinstalace *.cab a editace registru je tak maximum co zatim zvladam :-)
    Predem dekuji za odpoved.
    S.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 24 z 26 PrvníPrvní ... 142223242526 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 08:25
  2. Reakcí: 91
    Poslední příspěvek: 12-10-2005, 21:02
  3. Nová verze ROMky pro MDA Compact WWE_11200_131_11210
    Od Balboa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-07-2005, 21:53
  4. MDA 2 ROM VERZE 1.52 česká
    Od brdla_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2005, 12:01