Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 16 z 26 PrvníPrvní ... 61415161718 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 226 až 240 z 376

Téma: ROM - Er!ka_2.0 WM 6.5.x - česká verze moderní romky

  1. #226
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    41

    Děkuji za řešení
    Ale mám ještě jeden drobný problém týkající se klávesnice: U předchozích klávesnic se po stisku ikony klávesnice na spodní liště klávesnice schovala a po dalším stisku se zase objevila. Ale u klávesnice, která je v Erice to takto nefunguje. Po stisku ikony klávesnice se objeví nastavovací parametry. Je nějaká možnost to změnit na postup, který je popsán výše - u některých aplikací klávesnice zakrývá vyplňovací políčko a když je potřeba klávesnici schovat o odkontrolovat zapsaný údaj, tak se naopak ještě více zakryje roletkou s nastavením.
    Díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #227
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    To jsem tady už popisoval, je důležité kde se dotkneš. Ta ikona je rozdělena na dvě půlky. pokud se jí dotkneš více vlevo, tak se schová klávesnice, pokud se dotkneš více vpravo, vyvoláš nabídku klávesnice. Je to standartní nastavení ve WM 6.5.5. Naopak jsem měl problémy, aby to takto bylo. Takže toto funguje dobře a ty klepeš moc vpravo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #228
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    41

    Tak to nemá chybu!!! Já se vždy s pravidelnou přesností trefoval do pravé části.
    Jinak se omlouvám za svojí "slepotu", že jsem popis této funkce nezaregistroval už dříve.
    Ještě jednou díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #229
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    6

    ROMka super,ale čekám na Titanium, se Sense to za nějakou chvíli laguje a musí se často promazávat ClearRAMem aby to nějak šlo.
    Jinak postrádám u Dialeru možnost přepnutí na Videohovor. Zde na XDA jsem našel Rhodium verzi Dialeru,která tam to tlačítko na přepnutí měla http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=579227. Zkoušel jsem nainstalovat,ale nechodilo mi to,po instalaci se mi objevil standartni Windows dialer, neví někdo jak to tam dostat? Ještě jedna maličkost, chtěl bych po vypnutí displeje,aby se zamknul telefon, nikde jsem nenašel v nastavení.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #230
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1

    Zdravim vsechny. poridil sem si a pritelkyni diamondy a nevim, jak na to vsechno... problem je, ze ja tam mam takova ta schemata 3D a ona ne.... ja tam mam cestinu a ona ne.... Kdybych ji do toho telefonu nahral(teda pokud to vubec pude) eržiku nebo er!ku vyresi to vsechny problemy? jelikoz sem se sem prihlasil ted, nekterym vyprazum nerozumim. zkuste na me prosim mluvit jak na tupce, kterej to vidi poprve. na jednom foru jsem si nasel, jak nahrat romku. faj. nejdriv sem stahl nejakej program do pocitace otevrel ho(to je ten, kterej dovoli prepis v telefonu) jenze pak uz to dal nechtelo pokracovat. stahl jsem si erziku08 rhodium a ta okna mi zacla naskakovat presne, jak to bylo v navodu.. objevila se mi tam ta trikolora a pak biby display a v horní casti prouzek, kde by mely nabihat procenta. jenze zde spolecna cesta s navodem konci. pak to hlasi error. a uz s tim nic nejde udelat. zkousel jsem to zrestartovat pomoci cudliku hlasitosti toho kulatyho cudliku a cervenyho resetu(je to ten hard reset??) a zkousel sem to znova.... chtel bych docilit toho, ze budu mit s pritelkyni pekne prehlednej telefon, hlavne v cestine. mockrat dekuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #231
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    73

    Než budeš moci nahrávat jiné ROMky, musíš nejprve Diamonda odemknout pomocí HardSPL. Ty zřejmě máš Diamonda ještě zamčenýho, proto ti to při pokusu o nahrání Eržiky háže error.

    Jak odemknout HTC Diamond pomocí HardSPL
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #232
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    91

    Jojo, tak nekdo byl rychlejsi :-)))
    Editaci mazu ten odkaz.. At se tu neobjevi 2x..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #233
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Meichel:
    S tou pamětí je to hodně podle toho jak máš co nastavený a koik tam toho máš. Počet kontaktů, počet sms, počet hovorů... to ti vše ovlivňuje volnou paměť. Můj osobní pocit je, že CleanRam to neřeší, naopak mám pocit, že bez ClenRamu je romka stabilnější. Houpu se mezi 17-23MB volného, což je na diamonda super, ale neschrňuji smsky apod...

    Dialerů jsem zkusil do romky asi deset, už jsem i dříve psal, že je to achilova pata. Je to způsobeno tím, že pro WM 6.5.x není žádný officiální dialer ve VGA, takže vše je tweak a z toho pramení problémy. Třeba když pročítám začátek toho fóra co jsi poslal, tak mě překvapuje, že jsi se dal s klidem do instalace. Jinak ale cabem to tam nedostaneš, možná kdyby tam byl WM dialer, tak jo, ale ani to není jistý, že to bude fungovat je tak 50 na 50. Prostě nejlepší je si to uvařit a zkusit a když ne, tak zase zkusit něco jiného a jsi v tom až po uši... Jdeš do toho?

    Titánium jsem poslal testerovi, má k tomu připomínky, tak mu udělám ještě jinou verzi a pak to teprve pověsím. Bude s WMdialerem, tak si to budeš moct zkusit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #234
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    6

    Stačí mi dát suroviny a jdu vařit.:-) je fakt že kontaktů a hlavně sms ze zálohy mám asi 700.:-D V tom bude možná zakopanej pes, díky za radu,hned to zkusím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #235
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    6

    Jo ještě k tomu zamykání telefonu po stisku power? Dlouho trvá než se zamkne při držení červeneho tlačítka.Jde to nějak pořešit v registrech abych vypl displej a zamknul se?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #236
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Já bohužel nevím jak to zamykáš. Žádná aplikace navíc na zamykání tam není, jen WM. Takže jsi tam musel něco doinstalovat... Já používal jen Manila locker, který jsem tam ale nedal, není to bezproblémů... Uvidíme jak upraví Co0kie svůj Home tab. Zprávy od Adowa jsou takové, že to žere daleko méně paměti, takže až to Adow připraví pro jeho D2, tak to zkusím i na diamonda. Zatím z nové verze Cokieho home tabu nejsem nadšen...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #237
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od Meichel
    Jo ještě k tomu zamykání telefonu po stisku power? Dlouho trvá než se zamkne při držení červeneho tlačítka.Jde to nějak pořešit v registrech abych vypl displej a zamknul se?
    Zkus na zamykání třeba "S2U2 v2.43" funguje perfektně je free a česky...
    Kód:
    http://wmmania.cz/software/ostatni/s2u2/
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #238
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    143

    Citace Původně odesláno od Meichel
    Jo ještě k tomu zamykání telefonu po stisku power? Dlouho trvá než se zamkne při držení červeneho tlačítka.Jde to nějak pořešit v registrech abych vypl displej a zamknul se?
    Stáhni si diamond tweak a v tech volbach je automatickej zamek pri zhasnuti displaje, takze to pak muzes zamknout jednim stiskem vypinaciho tlacitka nahore :-)

    s2u2 je fajn, ale trochu kanon na vrabce... Ale funguje výborně. Umí se i zamykat na pin kod, jenze to jde obejit par stisky tlacitka domečku. A hlavně vypadá to pak jako yPhone grrrrrr :-P

    Mbiba

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #239
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Na první straně najdete odkaz na verzi titánium. Jedná se o velice holou romku se základním dialerem a odstraněním snad všeho co připomíná sense. Je to taková romka, kam můžete donahrávat další a další aplikace.

    Romku pro Vás testoval Mbiba, na základě jeho několika testů byla romku upravena do finální podoby, která je ke stažení...
    Díky za spolupráci
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #240
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    33

    Hned na úvod velký obdiv a smekám před tím co jsi dokázal vytvořit, pro mě je to neuvěřitelné.
    Nyní bych chtěl s něčímporadit:
    1) na první stránce v Sence (jak je čas ...) se nezobrazuje na odkazu kalendář to co mám naplánováno i několik dní dopředu (když dnes v kalendáři nic nemám, tak je zde napsáno kalendář. U Adowa v Eržice to zobrazovalo událost i několik dní dopředu. Nevíš co s tím???
    2) dosti podstatnější je, že v záložce SMS zprávy se mi zpráva zobrazuje ve dvou barvách text bílý a čísla černá - dělá to velký problém při černém pozadí. Jak docílit toho, aby zpráva byla jen jednobarevná (bílá by byla ideál). Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 16 z 26 PrvníPrvní ... 61415161718 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 08:25
  2. Reakcí: 91
    Poslední příspěvek: 12-10-2005, 21:02
  3. Nová verze ROMky pro MDA Compact WWE_11200_131_11210
    Od Balboa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-07-2005, 21:53
  4. MDA 2 ROM VERZE 1.52 česká
    Od brdla_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2005, 12:01