Zdá se že už přístroj bude každou chvíli k dispozici i pro "běžné" uživatele takže je načase se o něm s novými vlastníky začít bavitProsím zde již jen konkrétní problémy , pro obecné kde , kdy , za kolik atd. do jiného vlákna ...
Díky![]()
Pro začátek jen co zatím se mi podařilo rozběhat (a bylo hodně otázek okolo toho)
- TomTom 7 - chodí bez problému
- iGO 8 -běhá bez problému
- GPS - visí na portu 3
- běžné programy - pocketbreeze , pocketweather , netfront, ewalet .............. běhají i na nestandardním rozlišení bez zádrhelů , nesetkal jsem se zatím s ničím co nejde
subjektivně-objektivně, velice svižné zařízení (s porovnáním jakéhokoliv HTC převyšuje vše co doposud bylo , některé vícefrekvenční Asusy mohou být konkurencí) , přehrávání videa - 203 % :-) , největší přínos (pro mne ) je velice rychlý - respektive doposud nejrychlejší přenos (kromě stájového bratra i780) přes wifi , kdy opravdu bez problému ze siťového disku lze streamovat video v "plném" rozlišení bez jakéhokoliv záchvěvu , fixace gps 5-15 sec , gsm na slušné úrovni bez výpadků kde třeba Diamond , Tytn atd.už vyskakovaly ....
zatím vše ..... víc jsem se tomu nestačil věnovat
Dotaz : objevil někdo někde kabel na TVout a zkoušel jak to běhá ?