Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 34 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 510

Téma: Samsung Omnia SGH i900 - první zkušenosti, tipy, triky a rady...

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    TMC .... nemuzu vyzkouset , nemam u sebe kabel .... ale zkus pripojit sluchatka do konektoru - jestli to neni stejny system jak u radia - bez sluchatek radio nebezi - ty funguji jako antena .....

    Potvrzuji drive odhadovanou kvalitu asijskych ROM :-) , HongKongska I908ZHHH4_ENG je absolutne nejsviznejsi ......

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32

    t0m t0m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jo jo, sluchátka jsem samozřejmě měl a TMC nic.
    Mimochodem to je další problém: v autě dávám normálně PDA na nabíječku, ale jak tam ještě připojím anténu pro TMC (tedy sluchátka)? To by chtělo něco na způsob HTC 3 in 1 adaptéru, ale k Samsungu jsem nic takového neviděl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    4

    TCM mi taky nejede. Ale pustil jsem si radary (jsou na 14 dni zdarma) a nejde mi zvukovy upozorneni, jen se zobrti ikonka. Funguje to nekomu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    tož jsem si to dnes taky přivezl. Zatím tápu, jistě se časem poddá. Dokonce jsem nainstaloval Route66, to TMC podle mého názoru jít nemůže, taky je v nastavení jako zdroj nastaven z fabriky internet (i když možnost RDS pochopitelně je). Jako problém vidím to, že je ochrana softu asi na ID karty (každopádně překopčení na jinou, větší kartu nefungovalo), to u mě nemá nárok na úspěch. Jak dlouho vám trvalo první připojení GPS? Stál jsem na schodech před barákem cca 10 min. jako vortoubek a furt nic. Teda jo, vybité baterky mě zahnaly zpět domů.
    EDIT: tak s ochranou softu Route66 je to poněkud jinak. O ID karty se v provozu nejedná. Sice synchronizace klíče na jiné, než dodané karte, kleklo, po odemčení mapy jde obsah dané karty nahrát na kteroukoliv jinou a šlape to. Alespoň, že tak....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    GPS - 15-20 sec . Mas stazenou a enablovanou XTRA ?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    nemám, zítra napravím a zkusím. Nyní nabíjím a první nabití nechci přerušovat, ale věřím, že to bude ono.
    EDIT: tak to bylo v tom, alespoň na první vyhledání satelitů to chce povolit XTRA
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Nema tady někdo TomTom 7 ,která by mu jela bez GPSGate?Igo8 jede bez problému okamžitě po spuštění, kdežto TomTom nenajde satelity.Má někdo nějaké řešení?Ještě jeden dotaz, našel už někdo to nastavení citlivosti mikrofonu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    4

    Zadej *#0002*28346# a objevi se audio control program. Taky se da zvetsit hlasitost, mam DAC(0C) na 0 a SPK(02) na -1.5 u Handset a DAC(0C) na 0 a HP(04) na 0 u Headset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    4

    Umi nekdo prepnout na predni fotak? Ja nasel jen testovaci program v adresari Windows grandprixfrontcameratest.exe - bacha je hidden.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    128

    Prosím, jak to se psaním českých písmen - pomůže nějaká klávesnice jako Resco Keyboard? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    22

    já bych měl dotaz na jednu vlastnost které mně moc nesedí - Telefon "zamykám" vrchním tlačítkem kdy se mi zamkne displej . Telefon ale používám v autě přes BT handsfree a pokud se telefon buď připojí k HF nebo odpojí od HF tak se displej odemkne. Takže když mám telefon např. v kapse tak se mi odemkne a začnou samovolně se mačkat tlačítka .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Tak novinky ... pro odborniky :-)

    ROM - bohuzel jsem se musel vratit k evropske DXHH3 , hrozne nerad jelikoz HK ZHHH4 je neuveritelna - srovnatelne , je vzhledem k rychlosti jedine zarizeni - a to x51v :-( , rozhodne nejrychlejsi zarizeni ktere doposud jakykoliv vyrobce udelal , jenze se soudruhum s ciny vloudila chybicka do BT - prijem do handsfree je dost ukrutny :-(
    Nicmene se da ocekavat ze po doladeni ROM bude z i900 opravdu pekelny stroj , kde odezvy jsou srovnatelne snad i s Palmem :-)

    BackUp - Sprite Backup ma problemy a nedokaze obnovit korektne , doporucuji Sunnysoft Backup Manager ... 100% !
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od ZED
    já bych měl dotaz na jednu vlastnost které mně moc nesedí - Telefon "zamykám" vrchním tlačítkem kdy se mi zamkne displej . Telefon ale používám v autě přes BT handsfree a pokud se telefon buď připojí k HF nebo odpojí od HF tak se displej odemkne. Takže když mám telefon např. v kapse tak se mi odemkne a začnou samovolně se mačkat tlačítka .
    Ja jsem to vyresil aplikaci SLIDE 2 UNLOCK. Po zhasnuti displeje se zamkne displej i tlacitka (hovor prijmout jde). Pro odemknuti je treba projet prstem zleva doprava (tak jak to ma iPhone). Mam nainstalovanou verzi 1.22 a ikdyz jsem nainstaloval QVGA, tak to jede na omnii korektne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44

    t0m t0m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Ještě k dosahu WiFi: porovnal jsem Omnii s Eten X500.
    Dle AP i na PDA ve scaneru PeekPocket je rssi na Omnii slabší o 6 dB !!
    To je opravdu veliký rozdíl. Jako by korejští soudruzi vynechali anténu.
    Například před domem vidí Omnie jen 2 AP a Eten najde 8.
    A vzhledem k tomu, že rozdíl je i na příjmu do PDA, težko pomůže nějaká úprava ROM zvyšující txpwr.
    A naděje, že je špatný jen můj kousek, dost klesla po přečtení http://www.modaco.com/content/i900-omnia-http-i900-modaco-com/272143/painfully-slow-wifi-on-omnia/

    Takže pokud wifi hodláte používat ve stejné místnosti, kde je AP, Omnia chodí výborně.
    Pokud je AP za tlustou zdí nebo pod/nad stropem, čekejte problémy. A na lovení wifin v terénu rozhodně zapomeňte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    a jestlipak mas u wifiny vypnute powersave ??? ktere samozrejme snizuje vykon,resp.prijem ???????? nemam tedy vyzkousene krajni meze dosahu - po baraku mam prijem vsude excelentni ale Samsung je jedine MDA u ktereho je rychlost a kvalita prenosu na takove urovni ze lze sledovat filmy ze sitoveho disku/pc - samozrejme tak jak tam lezi a stoji , bez konverze ..... bez jakehokoliv zadrhelu , ztrat a prodlevy
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 34 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 121
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 09:29
  2. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 20:55
  3. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 17:58
  4. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 16:07
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 21:04