Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 106 PrvníPrvní ... 234561454104 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #46
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    No , tady je problem v tom ze zaroven s TF nelze Phone Alarm ani zadny jiny program ci plugin spoustejici se na today pouzit ...

  2. #47
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    vim ze to semka nepatri, ale berte me s rezervou ops:

    az vyjde TouchPRO tak si jej koupim a prvni co vypnu (az si to prohlednu samozrejme) bude TF.

    Ale aby jsme se vratili k Diamondu. Nekdo, tu nekde psal, neco o nejake tkanine ktera by mela jit casem zakoupit a umistila by se pres displey aby se nemastil. Nevite nekdo nejake blizssi info o tomto vyrobku? Staci klidne i odkaz, nebo video abych mel alespon predstavu co se chysta.:O



  3. #48
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Teď když to tu čtu, jsem si vzpomněl, že asi před půl rokem jsem se o Phone Alarmu bavil s René Steinem - Phone Alarm "rozhasil" různá jiná nastavení v PDA. Obdnobný problém popisovalo v diskuzích více uživatelů, takže je klidně možné, že něco z výše zmiňovaných problémů dělá právě Phone Alarm i zde.

  4. #49
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Teď když to tu čtu, jsem si vzpomněl, že asi před půl rokem jsem se o Phone Alarmu bavil s René Steinem - Phone Alarm "rozhasil" různá jiná nastavení v PDA. Obdnobný problém popisovalo v diskuzích více uživatelů, takže je klidně možné, že něco z výše zmiňovaných problémů dělá právě Phone Alarm i zde.
    No,ale ctes spatne :-) tady naopak tam kde PA je vse beha jak ma :-) Navic to co myslis mam podezreni na ne-uplne fundovane uzivatele kteri ne zcela zvladli to hafo nastaveni ktere PA umoznuje a sahli nekam kam nechteli - tim padem jim to samozrejme sahlo tam kam treba nechteli - nekteri z nich meli i zdablovane programy - vetsinou SPB . Ja PA pouzivam od prvni betaverze na vsech zarizenich co jsem mel - a ze jich uz par bylo :-D a nikdy jsem nezaznamenal JEDINY problem ....tak nevim ...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00284062_DSC04732_QEo1.jpg 
Zobrazení: 24 
Velikost: 34.6 KB 
ID: 8284  

  5. #50
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Ten exac zatim upravil nekdo domo-robo (jedna se jen o to,presvedcit program ze Internal Storage je vlastne SD karta ) , ja iGO nevlastnim , zprovoznovali jsme to kolegovi , nevim kolik platil , ale mam dojem ze neco mezi 3-4t. Byl trochu problem jak presvedcit program aby prijal licenci , uz ani nakonec nevim jak se to delalo :-)

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    s tim probouzenim u SMS jsem objevil nejaky tweak na XDA, mozna by to stalo za to zkusit:
    Kód:
    Wake Up on New SMS --> HKLM\Drivers\BuiltIn\RIL : DisableSMSWakeUpEvent <-- set to "1" by default. Change value to "0"
    jinak pokud se zadari, tak se k vam zitra pridruzim

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Miroslav Nezbeda
    Hodil by se nějaký Tweak.cab,který by po instalaci takové chyby - SMS atp. opravil.Pomůže někdo zkušený ? Díky.
    No ja to s SMS nepovazuju za chybu, ale za vlastnost. Me se to chovalo trak, ze pri prichozi SMS me to zahralo, ale Diamond se nezapnul. Upravil jsem si registry, aby se zapinal, ale uvazuju ze to zas vypnu, protoze to melo smysl. Jelikoz je dotykova vrstva dost citliva, tak pri prichozi sms se me zacne zapnuty Diamond mackat a pak volam z kapsy...



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od x-father
    No ja to s SMS nepovazuju za chybu, ale za vlastnost. Me se to chovalo trak, ze pri prichozi SMS me to zahralo, ale Diamond se nezapnul. Upravil jsem si registry, aby se zapinal, ale uvazuju ze to zas vypnu, protoze to melo smysl. Jelikoz je dotykova vrstva dost citliva, tak pri prichozi sms se me zacne zapnuty Diamond mackat a pak volam z kapsy...
    No u me byla totiz ta chyba ze nezahral melodii dokud se nezapnul. Jinak to tvoje mackani, proste pokud ho davas do kapsy tak zamykej "klavesnici" ne? Dela se to tak ze dele podrzis tlacitko pro pokladani hovoru-vpravo dole.

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    vím, že už jste si touchflo všichni vypnuli ;-) ale já to přesto ještě pořád nevzdávám a už jsme si na sebe celkem zvykli. mám jeden problém, kterej ale nemůžu pořád vyřešit ani nikde najít co s tím.

    issue: po instalaci pocketinformant 8.02 a zvolení jeho aplikací jako defaultních mi stále touchflo z home obrazovky spouští původní kalendář a z obrazovky people stále původní kontakty.

    lidi z webis tvrdí, že to má htc hardcoded a možná maj i pravdu, přesto by se mohlo najít pár chytrých hlav a nějak to vykoumat.

    tak kdybyste na to někde někdo narazil, dejte mi prosím vědět. díky.

  10. #55

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Ahoj, tak uz mam taky tuhle novou hracku a mam dotazy:
    1) jak opravit skrple ikony (napr. ikonu od total commandera), asi by slo udelat novy .lnk s odkazem na jinou ikonu ? (zkusim)
    2) ma nekdo vyzkousene nejake kovove pouzdro, ktere se "presne" hodi na HTC Diamond ?

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    24

    Ahojte, prosím vás o radu...
    Štve mě, že když vypnu všechny zvuky tak tím pádem vypnu i budík takže nebudí. Nemáte někdo náhodou nějakej tip jak toto vyřešit?
    Aby mne v noci nebudila případná SMS, nebo nějakej šílenec kterej si chce povídat, ale budík mě vzbudil?

    Stáhnul jsem si nějakou aplikačku s profilama, ale ta je samozřejmě neslučitelná s Today a touch flo:-(
    Zatím se mi ho nechce dávat pryč, vyhovuje mi, že se dá mobil ovládat jednou rukou. Ale pokud nebude zbytí, půjde pryč. Poradíte mi také prosím, jak touch flo vypnout? Nikd ejsem to nenašel..
    Díky moc za rady



  12. #57
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    Citace Původně odesláno od Miroslav Nezbeda
    Mě to také nepřehraje melidii při příchozí SMS. Já to vidím jako chybu. Byl by ten .cab ?
    můj diamond po hard resetu a bez jakýchkoli úprav při příchozí sms přehraje okamžitě nastavený zvuk, ale nezapne se, pokud je vypnutý. a takhle to mi celkem vyhovuje.



  13. #58
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    to xSam

    já si touchflo taky zatím nechám, sžívám se s ním víc a víc, ale vypnul bych ho nejdřív v settings > today > items. a kdybych se ho chtěl zbavit úplně tak udělám hard reset a přeruším customizaci.

  14. #59
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    K vydrzi .... po nekolika dnes testovani je zrejme ze vydrz je lehce pod "standardem" ... obecne pro srovnani : Kaiser , Cruise , Samsung , Trinity atd. mi vydrzely cca do 21 hod , Diamond umira mezi 19 - 20 hod. I tak myslim ze to je skvely vysledek vzhledem ke kapacite baterie a VGA displayi !! X500+ , X800 mi odemiraly mezi 14 - 15 hod... :-D

  15. #60
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    kolik mate po startu volne ram s TF3D?

Strana 4 z 106 PrvníPrvní ... 234561454104 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22