Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 106 PrvníPrvní ... 891011122060 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #136
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    2

    Zdravim, od dnesniho rana se pobvazuju za totalniho trotla , muze me nekdo poradit jak vypnout zvoneni budiku? Mel sem nastavene zvoneni na 7:30, zacala hrat melodie, a ackoliv sem zkousel cokoliv tak nevim jak to vypnout... pomohlo az vypnuti telefonu. V helpu sem nasel jen jak se nastavuje buzeni a veci kolem nej, ale nikde jakym cudlikem se vypne zvoneni. Diky moc za radu...

  2. #137

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Ahoj,
    nechci nejak predcasne jasat, ale flashnout jde ta nova WWE verze pres tu puvodni, protoze je signed a je ze stejneho regionu, tedy:
    1.35.401.3 na 1.37.405.1 jde bez nutnosti flashovani Hard SPL :yes:



  3. #138
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4

    Ahoj, tak už mám konečně HTC Diamond doma, je to krása Ale štve mě jedna věc...při hovoru jde zvuk z repráku strašně potichu i na max hlasitost...dá se to někde ještě změnit?Skoro nic neslyšim...Děkuji

  4. #139
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    To zjištění od Yndora je opravdu dost zajímavé... Chtěl jsem jen tak pro prdel vyzkoušet Asia ROM,ale asi zůstanu u Evropské...

  5. #140
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od yndor
    Jediné, co mě sere, je ten chybějící RemoteDesktop, protože ten zrovna docela často používám. Zkoušel jsem ze zoufalství z asijské rom zkopírovat wpctsc.exe, ale "access denied".
    Takže asi nezbývá než nainstalovat klasický starý "WM6 RDP-Finster.zip"... nebo nevíte o něčem novějším? (Co by umělo pokud možno i to sdílení disků?)
    Vyextrahoval sem ten remote desktop z ty asijsky rom-ky. Zbezne sem to zkousel a zda se, ze to chodi, ale na HTC Touch v rozliseni 240x320 to neni zrovna dvakrat pouzitelny...

  6. #141
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Kyle: Díky moc, to je záslužná věc!
    Nainstaloval jsem a RDP jako takový funguje, ale to sdílení souborů mi v něm momentálně nefunguje: dostanu se jen na \\tsclient\Files - a tam je prázdno. Mělo by obsahovat "\\tsclient\Files\Internal Storage" atd. (viz např. http://pocketnow.com/index.php?a=por...t=news&id=5454 )
    Buď chybí nějaká část, která zajišťuje to sdílení, nebo je možná chyba u mě (připojuju se momentálně přes GPRS, zkusím to později pořádně).
    Každopádně ještě jednou dík za extrakci.

  7. #142
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Kyle : hele umis vytahnout vsechny soubory s "extended" ?? operu ,patche atd ?? pokud ano , budu ti vdecen :-)
    udajne uz beha TomTom7 na Diamondu - ale s 6kovyma mapama ... to by bylo celkem k nicemu ..

    oprava : ne udajne , ale beha ... i me :-D

    oprava 2 : jedou i 7kove mapy :-D

    huraaaaaa ... muzu zlikvidovat a pustit z hlavy iGO !! :-D



  8. #143
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim,

    odkud a jakym zpusobem si bere TouchFLO 3D prehravac album arty? Hlavne mi nerikejte, ze primo z mp3, to by byla hrozna lamerina

  9. #144
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Volodus
    Zdravim, od dnesniho rana se pobvazuju za totalniho trotla , muze me nekdo poradit jak vypnout zvoneni budiku? Mel sem nastavene zvoneni na 7:30, zacala hrat melodie, a ackoliv sem zkousel cokoliv tak nevim jak to vypnout... pomohlo az vypnuti telefonu. V helpu sem nasel jen jak se nastavuje buzeni a veci kolem nej, ale nikde jakym cudlikem se vypne zvoneni. Diky moc za radu...
    jojo budík mě potrápil taky hodně - myslel jsem že ten telefon zahodím.
    Když budík zvoní, objeví se v horní liště obrázek zvonícího zvonečku a tam se pak vypíná)

  10. #145
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Losos
    Kyle : hele umis vytahnout vsechny soubory s "extended" ?? operu ,patche atd ?? pokud ano , budu ti vdecen :-)
    udajne uz beha TomTom7 na Diamondu - ale s 6kovyma mapama ... to by bylo celkem k nicemu ..
    Neco urcite, ale je to vsechno pohromade, tak nevim, ktery soubory konkretne chces....

    Citace Původně odesláno od yndor
    Kyle: Díky moc, to je záslužná věc!
    Nainstaloval jsem a RDP jako takový funguje, ale to sdílení souborů mi v něm momentálně nefunguje: dostanu se jen na \\tsclient\Files - a tam je prázdno. Mělo by obsahovat "\\tsclient\Files\Internal Storage" atd. (viz např. http://pocketnow.com/index.php?a=por...t=news&id=5454 )
    Buď chybí nějaká část, která zajišťuje to sdílení, nebo je možná chyba u mě (připojuju se momentálně přes GPRS, zkusím to později pořádně).
    Každopádně ještě jednou dík za extrakci.
    Vytah sem vsechny soubory, ktery byly v ty puvodni verzi "WM6 RDP-Finster.zip". Pokud prijdes na to, co chybi, tak to tam muzu pridat....

  11. #146
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    no,hezky,ale kde to je ?? :-)

  12. #147
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Ty soubory v extended jsou dohromady se souborama ve windows, takze mi musis napsat, ktery konkretne chces...



  13. #148
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    no ... ale to ja nevim co chci :-) ja nevim co v tom vsechno je - ja pri instalaci zakazu tyhle cabiky instalovat a chci se podivat a usoudt co z nich by bylo dobre tam mit ...

  14. #149
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Parada, uz se podarilo rozbehat TT7, i se sedmickovymi mapami.
    Konecne je s cim prezit, nez bude opraveno iGO...

  15. #150
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od VP
    Ahoj,
    nechci nejak predcasne jasat, ale flashnout jde ta nova WWE verze pres tu puvodni, protoze je signed a je ze stejneho regionu, tedy:
    1.35.401.3 na 1.37.405.1 jde bez nutnosti flashovani Hard SPL :yes:
    Zdravím, od včerejška jsem také vlastníkem Diamondu, tak jsem se hned jal flashovat na ROM 1.37.405.1. Potvrzuji co napsal VP, také jsem flashnul podepsanou ROMku bez předchozího nahrání HardSPL a povedlo se.

Strana 10 z 106 PrvníPrvní ... 891011122060 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22