Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 102 z 106 PrvníPrvní ... 25292100101102103104 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,516 až 1,530 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #1516
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    31

    1) Uz nekdo zkousel strcit baterku z HTC Raphael do Diamonda?

    2) Jakou pouzit autonabijecku do Diamonda?

  2. #1517

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od karpro
    Dnes jsem to koupil v sunnysoftu, vanička stála asi 250,-
    Do drzaku na MDA IV NEJDE Diamond zasunout, nekupujte to !



  3. #1518
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    co blbnete v sunnysoftu sem na václaváku koupil držák přesně ten co je tady na fóru na obrázku a diamond tam sedí jak pr*el na hrnec....

    sem maximálně spokojenej (přísavku na sklo sem už měl) a držák vyšel na 250,-

  4. #1519
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    13

    Muzu potvrdit, ze do tohoto drzaku http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/124PHR-027/sh-drzak-pda-htc-touch-diamond-24853-0.html diamond presne pasuje a stoji jen 206,- bez dph. Mam ho v aute, kamarad ho ma v aute i na motorce a bez problemu.

  5. #1520
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od kultus
    Citace Původně odesláno od octavius
    Ahoj, mam mozna dost lamersky dotaz :-)
    Da se nejak vypnout ten zvuk, kterym se ohlasi zprava se zustatkem kreditu po hoviru nebo po datovem spojeni? (Oskarta). Nebo klidne aby nechodily ani ty zpravy? Mam uz druhe HTC a nikde jsem tu moznost vypnuti nenasel (mozna jsem jen slepej). Diky za rady.
    tak jsme na tom stejne taky bych rad vypnul alespon ten zvuk
    Nasel jsem ten zvuk (wav) ve slozce windows a napadlo me ho smazat, ale nejde to, nejdou ani zmenit atributy (jen pro cteni, systemovy), nevite nekdo jak tento soubor smazat nebo prekopirovat wavem se stejnym nazvem ale kde je ticho? Zkousel jsem to pruzkumnikem v zarizeni i pres activesync i pres plugin v totalcomanderu, ale nejde to. Diky

  6. #1521
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od N3o21
    cluck: Zkus místo toho HButton. Doporučuju ho všude. Je Free, a nejvíce konfigurovatelný.
    díky stáhnul jsem, ale nedokážu tlačítka nakonfigurovat mám tam jen BUTTON1(HOLD)

    jiné mi píše not asiigned, nevím jak ostatní tlačítka přiřadit

  7. #1522
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    4

    Mám dva dotazy - diamond druhej den a teprv zkoušim - ROM 1.93.479.3 a Rádio 1.00.25.05 - funguje Vám někomu ten Landscape? protože po přehození v registrech na hodnotu 0 mi to stejně nejde :disgusted: a ten druhej dotaz je, jestli se daj doručenky z SMS nastavit natvrdo nebo prostě pokaždý musim zaškrtávat, když píšu zprávu? víte nevíte někdo něco? díky moc



  8. #1523

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    mephotekk: STFF, STFG, vsechno uz tu bylo ....

  9. #1524
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mám takové dva problémy.
    První - Vypnul jsem TF3D a nainstaloval SPB Mobile Shell, který mám legálně koupený. Díky tomu jsem doinstaloval i další programy, jako Ozi explorer apod. Mimo jiné taky SRS WOV HD. Nevím, jestli po instalaci SRS nebo z jiného důvodu, se výrazně ztišila vyzváněcí melodie - mp3 u zvonění, pokud někdo volá. Ostatní systémové zvuky jsou v pořádku. Dosud nepomohlo ani odinstalování SRS ani změna melodie, prostě když někdo volá, je zvuk strašně potichu a přitom je ovladač hlasitosti nadoraz. nesetkal jste se někdo s podobným problémem?
    Druhý - ať nastavuji maily a datová připojení jak chci, prostě se nestahuje mail z Atlas.cz, kde prokazatelně došlé maily jsou - zjištováno přes webové rozhraní a posílány zkušební maily. Přitom mám od O2 starý tarif data nonstop, v nastavení schránky je vše několikrát kontrolováno, stahuji jen hlavičky a to po 2 hodinách, ale maily nechodí. RSS čtečka funguje, IM+ a další programy, které se připojují nebo jsou trvale připojeny fungují. Opravdu si už nevím rady, co je špatně zda v Diamondu nebo mezi nebo na Atlasu.
    Při ručním odeslat a přijmout je vidět připojování, kontrola a ukončení, ale zobrazí se žádné nové zprávy.

  10. #1525
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    23

    zdar, uz se vam nekomu podarilo rozbehat, aby se v uvodni home obrazovce TF3D ukazovalo vice polozek v kalendari, bez nutnoti rozkliknou kalendar...?

  11. #1526

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od octavius
    Muzu potvrdit, ze do tohoto drzaku http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/124PHR-027/sh-drzak-pda-htc-touch-diamond-24853-0.html diamond presne pasuje a stoji jen 206,- bez dph. Mam ho v aute, kamarad ho ma v aute i na motorce a bez problemu.
    Ale jo, ale to je drzak na HTC Diamond. Ale ten, kdo koupi MDA Compact 4 dostane skoro nachlup stejny drzak v cene telefonu, akorat ze do nej Diamond nejde, protoze ten drzak ma vevnitr zaobleny rohy a Diamond ma ostry !!! Zkousel jsem to osobne ve znackove prodejne TMobile, kdy jsem rozbalil drzak k MDAIV Compact....

  12. #1527
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    30

    Zdravim...jsem taktez uzivatelem HTC DIAMOND a mel bych par dotazu, predpokladam, ze se to zde uz resilo, ale prohrabat se 150 strankama, to da zahul..tak se radeji ptam znova.
    1. Kdyz zapnu diamonda, tak se mi v horni liste neukazuje stav baterie, at delam co delam proste tam neni a mam to natsavene i prez (Diamond Tweak 0.5) a s tim souvysí i problem, ze se tam neukazuje zadna ikonka, teda do doby dokud nejdu do nastaveni zvuku pak se ukaze. Prikladam screenshoot:

    2. jeste se mi stava, ze kdyz ho mam pripojenej k PC tak se po chvilce AS vypne a prakticky mi znemozni otevirat www stranky do doby dokud ho neodpojim od kabelu.






  13. #1528
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    OT.

    Ahj. Diamondisti.

    Hlásím, že jsem dostal moderátorská práva na toto vlákno. Rád bych se s váma domluvil na vyřešení tohoto více jak stopadesáti stránkového problému.
    Abychom to tady nezasí*ali, založil jsem proto toto vlákno. Koukněte tam pls. a vyjádřete se.

    dík, přeji pěkný den. osch

    EDIT: Tento příspěvek budu postupně posouvat na konec vlákna aby nezapadl, tak se nedivte

  14. #1529
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    53

    Poradil by mi prosím někdo jak z today odstranit ikonu sunnysoft lokalizace? Mám jí úplně ve spodním řádku a vůbec nevím jak se jí zbavit......

  15. #1530
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Zkus podle čtvrtého příspěvku tady. Nemám vyzkoušeno, SSIW nepoužívám.

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22