Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 100 z 106 PrvníPrvní ... 50909899100101102 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,486 až 1,500 z 1581

Téma: HTC Touch Diamond - konkrétní rady, zkušenosti, problémy a řešení ....

  1. #1486
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od szoteka
    Prosím Help mam ROM 1.98.831.1 WWE k tomu jsem dal cestinu co jsem nekde nasel od sunnysoftu ale.

    v hlavní obrazovce mam místo Telefon napsane IDS_PHONE místo Zmeškane hovory pod hodinama IDS_MISSEDC... místo datumu tam mám IDS_DATEFORM8AT co stím??
    Chybí Ti české soubory pro HTC Manila. Stáhni si http://tom.x-files.lv/Cabs/Tom%20manila%20languages.cab

  2. #1487
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    zkusímk dííky a ještě jedna rada. mam v tweäk nastaveno lock zaple. aby jak zhasne display zamkoleto, ale se..e mne když mi nekdo volam nebo ja nekomu a spoji se hovor zhasne display a zamkne se to. jak docilit aby to furt bylo zaple. a jeste jeden. nemate nekdo to aby odemykani bylo jak u iphone?



  3. #1488
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Použij S2U2. Je to na způsob iPhone. Více na http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=412418

  4. #1489
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    pls a cop ztoho mam stavnou at to mam jednoduzsi jsem zacatecnik

  5. #1490
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Stáhni si cab pro VGA a pokud chceš češtinu tak i Language pack. To stačí.

  6. #1491
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    kde se da nastavit aby se mi sms ukladali do pameti telefonu a ne na sim? v TF3D mam totiz vzdy max 25 sms a to by odpovidalo tomu ze sms uklada na sim

  7. #1492
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    2

    ahoj, jakym způsobem vám diamond přehrává videa? já mam problém že WMP mi přehraje tak jedno video z deseti a CorePlayer mi je sice přehraje ale nezobrazí se mi na něm video ale přehraje jenom zvuk máte s tim někdo podobný zkušenosti? já z toho začínam bejt docela zoufalej



  8. #1493
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od blackman_82
    kde se da nastavit aby se mi sms ukladali do pameti telefonu a ne na sim? v TF3D mam totiz vzdy max 25 sms a to by odpovidalo tomu ze sms uklada na sim
    SMSky se normál ukládaj do telefonu, akorát TF zobrazuje jenom posledních 25. stačí zmáčknout vlevo dole tlačítko další a je to

  9. #1494
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    a jeste jeden dotaz posledni. jak dam telefon tak mam v dole v rychlem tlavitku vlevo VIDEOTELEFON a v PRAVEM NABIDKA: jak mohu zmenit to lleve treba na kontakty

  10. #1495
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Řeším banální problém. Nevím kde nahrát MP3 aby se mi ukazály v hlavní nabídce hudby. Už jsem to zkoušel i přes synchronizaci s WMP a pořád mi nenajde žádnou MP3. Chci je každopádně nahrát na internal storage. Poraďte pls

  11. #1496
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Hudba je v miste - Vnitrni pamet/Content/Music

  12. #1497
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Leva a prava nabidka se da zmenit v programu Diamond Tweak v sekci TouchFlo 3D



  13. #1498
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Klavesnice se daji menit v zalozce - nastaveni - osobni - zadavani.



    Neustále se mi přepíná klávesnice z full qwerty (kterou chci) na tu malou českou klávesnici.
    Jde to někde nestavit natvrdo, nebo kde najdu v tel. ty klávesnice, že bych ty ostatní buď někde přemístil nebo vymazal?

    Dík moc za pomoc.

  14. #1499
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    13

    Ahoj, mam mozna dost lamersky dotaz :-)
    Da se nejak vypnout ten zvuk, kterym se ohlasi zprava se zustatkem kreditu po hoviru nebo po datovem spojeni? (Oskarta). Nebo klidne aby nechodily ani ty zpravy? Mam uz druhe HTC a nikde jsem tu moznost vypnuti nenasel (mozna jsem jen slepej). Diky za rady.

  15. #1500
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    1. Nabídka dnes v nastavení - je tam možnost označit programy které chci zobrazit. Defaultně je označeno TouchFlo. Ať tam označím cokoliv tak se mi to stejně nezobrazí na ůvodní obr. K čemu to teda je? A k čemu je ten časový limit?
    2. Náhodou nějaká finta aby se mi v kontaktech nezobrazovaly kontakty sim neexistuje? (o jedné vím, ale po resetu je třeba zase znova aktivovat)
    Díky moc.

Strana 100 z 106 PrvníPrvní ... 50909899100101102 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 214
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 15:12
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 19:22