Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 37 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 549

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - Obecné tipy, zkušenosti a problémy...

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    20

    [h]Video kabel - zkušenosti[/h]

    Já jsem s Raphaelem spokojený, ale v pátek mi dorazil video kabel - chtěl jsem propojit v autě s vestavěnou TV a používat i jako HF. Docela mne překvapilo, že ,když tam vrazím kabel s video výstupem tak se odpojí telefon - nejde přijímat hovory / hlásí,že účastník je nedostupný/. Nemáte někdo nějakou zkušenost jestli se to nedá někde přepnout ? Při propojení s USB kabelem tošlape perfektně.
    Dík za nápady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    [h]Výdrž baterie s puštěným GPS - zkušenosti[/h]
    Citace Původně odesláno od martinsz
    ještě před koupí bych se rád zeptal na pár drobností, které jsou pro ostatní samozřejmostí.
    Jedná se mi o telefon. Jak je to s výdrží, když chci mít pořád zanutý GSM modul a služeb PDA využívat jen občas. Nevím jestli jsem to napsal srozumitelně.
    Někdo tu píše, že HTC vypne, tak nevím, jestli vypne vše včetně gsm modulu, nebo jen "pda"
    Pokud budeš mít nonstop zapnuto (myšleno zapnutý GSM modul i PDA bez podsvětlení), tak výdrž při velké aktivitě 1 den a při malé aktivitě 2 dny. Pokud máš možnost být během dne u USB, tak není problém nabíjet v podstatě kdykoliv je to možné a dále se o nabíjení nestarat, protože je stále nabito. Není to sice úplně zdravé pro baterku, ale také to dnes již není úplně škodlivé a pokud mám koupit baterku za 2 roky nebo za 2,5 roku, tak to mi je srdečně jedno v rámci této pohodlnosti .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]Problémy s redukcí USB -> 3.5" jack[/h]
    Citace Původně odesláno od Bigis
    Mám celkem problém. Mám redukci z usb do 3.5 jack.. Ale, jakmile ji zapojím, stále, ale opravdu neustále dokola to vytáčí poslední volané číslo. Můžu u toho sedět třeba hodinu a stále za sebou mačka "ukončit hovor".. Nevíte, kde by mohl být problém?
    Tak máš pravděpodobně buď blbě zapojenou USB redukci, spíš ale bych to viděl na sluchátka, protože tam něco simuluje impulz pro redial. Ten se normálně evokuje tlačítkem na HF.

    Osobně mi redukce a sluchadla fungují skvěle - bez vytáčení. Zkus i jiná sluchátka, případně redukci...

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    248

    [h]Moje první zkušenosti[/h]

    Tento přístroj mám cca tři dny ve variantě CZ od sunnysoftu. Přešel jsem z universala, takže první dojem byl "dyk kje to strašně malý "
    Počítal jsem s tím, že jako první budu měnit ROM, stejně jak jsem to udělal u universala, kde to byla nutnost. V diskuzích tady jsem byl připraven na možné problémy a tak jsem si řekl, že počkám a budu ho nejdříve testovat.

    1. Celkově je to super zařízení. Display je je mnohem hezčí než na UNIm, i když je menší. Klávesnice je mrňavá, ale psát se na ní da. Když telefonuju, nevypdám jako exot
    2. Problém s hlasitostí jsem nezaznamenal, možná díky srovnání s UNIm
    3. S nabíjením také bez problémy. Výpíná se.
    4. GPS - naběhne v pohodě - zkoušeno jen v Google Maps.
    5. Způsob ovládání mi vyhovuje, dokonce bych si pro normální využívání jako telefonu i představil zařízení bez klávesnice.
    6. Nenašel jsem nic co by mi nějak vadilo nebo nefachčilo .. a tak nevidím zatím jediný důvod pro upgrade ROM. S rychlostí jsem spokojen.

    Jediný problém na který jsem narazil se týká převrávače hudby v T3D, kdy se mi při synchronizaci pomocí WMP nezobrazují obálky ALB (v MP ano) a kdy se mi nedaří se vrátit do stavu kdy hezky prstem listuji mezi alby :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    [h]Sluchátka s A2DP podporou a ovládáním?[/h]
    Citace Původně odesláno od Lada-VIR
    mam dotaz jestli nekdo ma vyskouseno zda budou fungovat slochatka typu BH 500 nebo lepe BH 903 ( bezdratove s moznosti ovladani hlasitost , preskakovani pisnicek atd) Mam HTC Touch Pro sportuji a na kole a na lyzich jezdim v helem kde mam zabudovane sluchatka ( a pod nima pecky jsou neprijemen) bouzel pres redukci miniUSB> 3.5 Jack me nefunguje ovladani hlasitosti natoz ovladani skladeb ma to nekdo odskouseno ? pripadne na BH 903 je vydet ina Led displi skladba ? - hovor ? atd diky
    jestli sluchátka podporují A2DP profil tak fungovat budou. Se zobrazením skladby na display sluchátek pochynuji. To podle mě nepujde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    26

    [h]YouTube Player - problém - není vidět obraz[/h]Zdravím Vás.Dnes som narazil na jeden problém na youtube playeri.V pohode sa pusti,vyhlada video,ked dam prehrat video, tak zvuk ide, ale nemam ziadny obraz.Predtym to fungovalo bez problemov. Neviete poradiť, kde by mohol byť problém?
    A ešte jedna vec: V mojom touch pro mam slovencinu od Interwrite.Ked spravim hardreset,tak tam uz slovencina nebude alebo tam bude?Nechcem o nu prist.Za každu radu ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]Hlasitost při telefonování - řešení (?)[/h]

    http://www.ce4you.cz/forums/view_top...10#post-298400
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    26

    [h]Nastavení POP3 protokolu pro e-mail[/h]
    Citace Původně odesláno od KadelSt
    To prave nevim jak...Mam problem s tim pop3 a smtp,nevim co tam napsat.
    Pro nastavení účtu v poštovním programu použijte tyto údaje:

    * server pro příchozí poštu: pop3.seznam.cz (IP 77.75.72.46), port 110
    * server pro odchozí poštu: smtp.seznam.cz (IP 77.75.72.43), port 25
    * dále je u tohoto serveru nutné zapnout funkci "SMTP autentifikace" (ověřování uživatelského jména a hesla na SMTP serveru)

    Pokud používáte náš SMTP server, pak bez nastavení autentifikace na SMTP serveru Vám nebude pošta odcházet.
    Citace Původně odesláno od Marian Veselý
    smtp je ale nutné nastavit dle operátora! (smtp.vodafonemail.cz, smtp.t-email.cz, pro O2 neznám)!
    Citace Původně odesláno od libor_m
    pro O2 je to smtp.etmail.cz


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]Dodrzujte tema - alespon ramcove[/h]

    Chlapi, sakra, muzete mi vysvetlit, jak se tento OBECNY problem tyka specificky Touch Pro? Tohle je vec, o ktere se napsalo jiz miliony textu a je stejna pro vsechny MS Pocket Outlook na WM6.1! Pokud se nekdo pta na takovou vec, prosim, pomahejte mi a naucte uzivatele hledat, pripadne spravne kategorizovat prispevky.

    Chapu, ze tu nejsou jen veci specificke pouze pro Touch Pro, ale zase vseho s mirou, protoze to bychom mohli za chvili zodpovidat dotazy, jak se dostat do nabidky Programs.

    Diky, Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]Plné řešení problému s nízkou hlasitostí[/h]

    V rámci diskuze HTC Raphael (Touch Pro, MDA Vario IV) - Nízká hlasitost / zvuk bylo nalezeno řešení pro hlavní neduh zařízení Touch Pro - nová ROM eOS2 plně opravuje problém se zvukem. Otestováno a jede ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    [h]Velikost textu v SMS zprávách[/h]
    Citace Původně odesláno od levap1
    Neví někdo, kde se dá nastavit velikost textu u konverzace SMS, písmo je hodně velké.
    START > NASTAVENI > zalozka SYSTEM > DISPLEJ > zalozka PISMO
    Citace Původně odesláno od Sako verife
    u textu pri psani sms pouzij "kolecko" mezi smerovymi HW tlacitky na zmenseni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    4

    [h]Uživatelské zkušenosti - spíše negativní hodnocení[/h]

    Tak mi nejak prijde, ze tenhle pristrojek je moc prechvalenej.
    1) je to pekna cihla - to neberu jako zapor, rozmery i vahu jsem vedel predem
    2) baterka - uplna tragedie, chvilku prehravani MP3 a baterie KO, asi pujde baterka na reklamaci
    3) reakce systemu - kdyz treba vysunu klavesnici a pak si to rozmyslim a zase ji zasunu, trva dobu nez se displej vrati do puvodniho stavu
    4) ovladani - prijde mi nepresne, ikdyz tam asi velkou roli hraje moje nezkusenost a asi i nesikovnost
    5) GPS - kdyz uz se chytne, tak naviguje pomalu a nepresne (s iGO 8 naviguje kus od silnice a kus pozadu) - predpokladam ze nejake reseni problemu bude, nemel jsem jeste cas projit diksuze

    Je to sice moc pekna hracka, hw klavesnice je uplne super a pise se na ni vyborne i s velkejma prstama, ale prijde mi, ze zapory prevazujou a to me u masinky za 15 000 docela mrzi. Chystam se detailne projit diskuze a pokud nenajdu uspokojive reseni, tak pujde Raphik do sveta.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    [h]Problém s Pocket Word a Headsetem[/h]
    Citace Původně odesláno od Nallim
    Nevím jestli se to tu už řešilo nebo ne...

    Mám problém s wordem. Když to chci uložit v jiném formátu než v .docx, tak to nastavím třeba na .rtf. Tak to vždy uloží v .docx. Nevíte někdo jak word donutit, aby to ukládalo i v jiném formátu?

    A mám ještě jeden dotaz, když mám připojené sluchátka, tak se skoro vždy stane, že při poslechu hudby nějak zmáčknu tlačítko na sluchátkách a začnu volat poslednímu volajícímu. Nevíte někdo jak tuto funkci vypnout? Docela mě to štve, když pořád někomu volám a ani o tom nevím.
    headset: Mel jsem obdobny problem, porad jsem nemohl pochopit jak muzu vzdy vytocit posledni volane cislo. Byl jsem si jisty ze tlacitka jsem omylem nezmackl. Az jsem na to s uzasem dosel. Byly polamany dratky od headsetu. A kdyz se nejak hyblo s dratama tak tam vznikl nejaky zkrat a ono to samo zacalo volat. Po 1dnu, prestalo kvuli tomu i jit jedno sluchatko. Zatim jsem to vyresil tak, ze behem poslouchani mp3, mam vypnuty telefon. A taky jsem si byl objednat BT sluchatka.
    Urcite by se to dalo resit reklamaci, jenze mam obavu ze by se to po case stalo opet...
    Podle me je proste pouzity nevhodny material na dratky a proto se lamou. S headsetem jsem zachazel normalne, zadny lamani dratku se nekonalo.

    Ted uz se tesim az zitra dostanu BT sluchatka. Konecne na nich budu moci i zesilit nebo zeslabit MP3, pokud bude potreba. Teda pokud se mi sluchatka vubec podari rozchodit atd
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164

    JPT JPT je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    4

    [h]Koupě nového přístroje - Vyzkoušení[/h]

    Zdravím, chtěl bych si koupit Touch Pro, ale po přečtení různých diskuzí, kolik různých problémů má, nevím jestli do toho mám jít ? Skrytě doufám, že ty problémy sou jen u vadných kusů. Nenašel by se někdo, kdo by mi ho naživo předvedl ? Nejlépe z okolí Hodonína (nebo tak do 50km od něj). Taky nejlépe někdo, kdo už nějaké jiné PDA předtim měl (já neměl ještě žádné), aby mohl říct třeba, že nějaké problémy sou u WinMobile normalní atp.. Chtěl bych si vyzkoušet i navigaci. Taky by bylo dobré, kdyby byl Touch Pro v české verzi s originální ROM a nebo, když mě někdo přesvědčí a ukáže, že je tam jednoduché dat neoriginální a že to bude vpohodě se zárukou, tak i neoriginální. Pokud teda bude někdo ochotný, tak předem díky.

    PS: Jsem tu na fóru nový, tak doufám, že sem příspěvek umístnil správně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    [h]Blokování připojení na internet u TP?[/h]
    Citace Původně odesláno od jirmond
    Zdravím, měl bych dotaz ohledně Raphaela, kterého si chystám pořídit. Ttrošku mě děsí připojování telefonu na net. Vím, že na zablokování připojení na net prostřednictvím GPRS/EDGE slouží prográmek, ale ten tam musím nejprve nainstalovat. Jak to třeba funguje při prvním zapnutí mobilu a počátečním seznamováním se s ním? Připojí se mi díky některé z aplikací, které v telefonu jsou, svévolně na net? Například u aplikace Počasí? Nebo to funguje tak, že pokud takovéto aplikace sám nezapnu, tak je to v pohodě a telefon se nepřipojuje? Jde mi o to, že nechci hned ze startu platit vysoké částky zbytečně, jelikož nemám datový tarif u operátora. Díky moc za rady.
    urcite si muzes napriklad v pocasi vypnout aktualizaci pres mobil. A zapnout aktualizaci pres pripojeni kabelem k PC s netem. ( SPB weather)

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 37 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 761
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 22:18
  2. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 21:38
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 14:29
  4. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 20:51