Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 31 z 32 PrvníPrvní ... 2129303132 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 451 až 465 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #451
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    PDA podporuje tkip a aes, jde nějak nastavit, aby se připojil na síť, která používá zabezpečení tkip+aes? dik za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #452
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Co sem měl v ruce ap, kde se dalo nastavit tkip+aes, tak to znamená, že je podporováno obojí, takže jde o to si jen prostě vybrat.

    Připojování funguje celkem automaticky, v PDA vyhledáš síť, dáš připojit, zeptá se to na heslo, zadáš a jedeš. Zabezpečení neřešíš, PDA si samo z dostupných podle nějakých priorit vybere samo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #453
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Takže HP zaujalo postoj k problémům iPAQu 214 (a některých dalších) k jejich bluetooth klávesnici Bluetooth Folding Keyboard (part number FA802AA). Bohužel pouze tím, že vydalo doporučení (Advisory) ve kterém konstatuje, že klávesnice prostě není kompatibilní.

    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ctID=c01693634

    Zmrdský sráči.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #454
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od nucleolus
    Zdravím,
    měl bych dotaz. Zbláznilo se mi nabíjení na 214ce. iPAQ je nabit (celou noc byl v nabíječce a svítil ráno zeleně). Nejde ale zapnout. Po resetu naběhne modrá obrazovka, pak zelená obrazovka Windows a pak se vypne. Pokud ho napíchnu na nabíjení, tak svítí oranžově a za chvilku se nabije (svítí zeleně), což odpovídá tomu, že je skutečně nabit a těch pár minutek dobíjí to poslední procento, dvě. Ani v tomto stavu ale nejde normálně zapnout. Pokud ho zresetuji, zatímco je připojen k nabíjení, naběhne, ale indikátor baterky ukazuje 0%.

    Co s tím? Jednou už mě v tomhle smyslu zazlobil, ale nějaké resety to spravily. Dneska od rána zatím bez úspěchu :-(

    Díky moc za rady.

    Ahoj,

    tento problém je probírán tady:

    http://forum.brighthand.com/showthre...259023&page=23

    Dnes jsem to tam pročítal a závěr je, že HP již měsíce (ne-li roky) slíbuje, že vydá nějaký patch nebo jiný soft pro opravu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #455
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od tdanicek
    Citace Původně odesláno od Keltek
    Tak jak jsi dopadl? Funguje?
    Nefunguje. Asi týden jsem s tím bojoval v iGO8 a nic. Teď to má ještě kolega na dovolené a ještě tento týden jim to pošlu z5 do obchodu :-(
    Ahoj,

    cetl jsem, ze jsi se tady dělil se zkusenostmi při zkoušení TMC prijimace HP .

    Chtel jsem se zeptat, jestli to nerozchodil i onen kolega na dovolené .)

    Taky chci poprosit o nejake podrobnejsi info, proc to nefungovalo...

    1 Co konkretne byl za problem

    2 V kolika navigacnich programech jsi to zkousel, pripadne v jakych..

    Když už je ta věcička vydaná od HP, tak by mohla fungovat (i když vím dobře, že nemusí )

    Díky,

    V
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #456
    Aic_ce4you
    Guest

    Zadní slabý repráček jsem pořešil zakoupením FM transmiteru.
    Cokoliv potom naladím na rádiu a pěkně nhlas. Film, navigaci atd.
    Ahoj Aic
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #457
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hello, dotaz k hp 214 - nevite, jak se tady da vypnout ta hlaska, ze bylo ztraceno pripojeni k inetu, kdyz napr. jedu pres telefon a vypnu bt? Chci mit pusteny na pozadi icq, i kdyz na chvili prerusim spojeni s telefonem, ale ta hlaska furt otrvauje na displeji Jestli se to tu uz resilo, muzete me nasmerovat? Search ani skimm nezabral Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #458
    ipaq214
    Guest

    Ahoj,
    chci HP iPAQ 214 mimo jiné využívat jako navigaci...bohužel již při první jízdě jsem shledal problém s nabíjením iPaqu.
    HP 214 mám připojen pomocí cigaretového adaptéru BRANDO s výstupem 5V DC , 1,5A (má na sobě dva USB konektory).Do adaptéru je zapojen běžný USB kablík končící miniUSB konektorem zasunutým do IPAQu.V PDA mám v položce "Settings"-"System"-"Power"-"USB Charging"-nastaveno povolení usb nabíjení a volbu "Fast Charge".
    Přístroj nabyt 230V nabíječkou na 100% a asi po 2 hodinové jízdě na IGO8 a bluetoot modulu itec mi ipaq hlásí stav baterie na 30 % !!!
    Oranž. indikace LED o nabíjení po zasunutí svítí OK....prostě se tváří že nabíjí ale opak je pravdou.
    Neví náhodou někdo čím by to mohlo být,či co a jak nastavit ,aby se dal IPAQ 214 na navigaci vůbec používat? Co používáte k napájeni HP 214 při navigaci ve vozidle vy?
    Díky za případnou odpověd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #459
    Aic_ce4you
    Guest

    Ahoj,
    já mám nabíječku do cigaretového zapalovače SOLID 5V- 1A a dojel jsem až do Vodice v Chorvatsku s nabitým iPAQem 214.
    Nabíjení nastaveno na rychlé.
    Navigace iGo 8 a GPS Nokia LD-3W.
    Jas displaye na minimum. Zvukový výstup přes transmiter do radia.
    To byla má sestava a jelo to furt. Po 12 hodinách klesla baterie asi na 50%.
    Vic nevím. Místy jsem ještě pouštěl děckám filmy.
    Ahoj Aic
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #460
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    57

    Mám originální nabíječku od HP a nemám absolutně žádné problémy při nabíjení 214 v autě při zapnuté navigaci. Navigace pracuje a PDA se normálně nabíjí a to dosti rychle, takže pokud jedu s navigací, PDA začne hlásit že je vybité, já jej připojím k nabíječce, PDA se nabije přibližně za 1h. Chybu bych hledal v nabíječce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #461
    ipaq214
    Guest

    .....ahoj ,díky všem za reakce k příspěvku týkajícího se nabíjení (nenabíjení) iPAQu 214.Na tom cigaretovém adaptéru BRANDO 5V,1,5A jsem po selhání HP 214 napojil můj komunikátor který se dobíjel uplně OK....tzn.chyba bude někde v HP 214.Ještě vyzkouším nabíjení přes ten USB orig. kabel dodaný k ipaqu s placatým HP konektorem ,místo onoho miniUSB.Jinak jsem měl ipaq na 100% podsvícení displeje ,ale to snad nebude ten problém a mělo by to stíhat nabíjet.?
    Ještě vyzkouším "HARD RESET" zda to nemůže byt softwarový problém.

    Jinak mám tento autoadaptér:
    http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/100PBA-902/autoadapter-cl-2x-usb-brando-cl-autonabijecka-1500ma.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #462
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Používá někdo na PDA Voip volání? Zkoušel jsem SJphone a AGEphone mobile 2, ale u obou programů, když volám na testovací linku u 802.cz, mám zpětné echo a je to nepoužitelné. Setkal se s tím někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #463
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zkoušel sem oba softy (SJPhone i AGEPhone) a problém s echem sem neměl, zkus snížit hlasitost repráku nebo použít sluchátka.

    Taky co je to za testovací linku? Jedno z čísel, které používám na testování, je postavené na tom, že všechno co přijde hned vrací zpět, tj. člověk slyší sám sebe, smyslem je ověřit latenci spoje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #464
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Zkoušel jsem záznamník a v nahrávce mám nepříjemné pískání. Čím to je?

    VOIP mám od 802.cz tak volám na *999
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #465
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkousel jsem z hp214 skype pres mobil s edge a take to slo. Zvuk byl sice pry trochu jak ze sudu, ale jinak cisty. Na to, ze to slo pres edge to nebylo spatny.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 31 z 32 PrvníPrvní ... 2129303132 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 22:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 08:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11