Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 16 z 32 PrvníPrvní ... 6141516171826 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 226 až 240 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #226
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Záleží jaké flashování se dělá, když jsem upgradoval Looxe 420 z WM2003 na WM2003SE pomocí oficiálního updateru od FSC, tak sem prostě jen připojil USB a odklikával wizarda a bylo to, to samé očekávám od oficiálního update od HP, pokud nějaký bude, u neoficiálních ROM to asi bude jiné a možná se to bude lišit případ od případu, s tím jsem zatím neměl tu čest, na loox 420 sem nic takovho nezachytil, neofiko ROMky se objevují hlavně na HTC zařízení (patrně proto, že HTC systematicky prodává zařízení jako OEM operátorům a dává jim i SDK k přípravě vlastní ROM, takže k tomu má přístup řádově víc lidí a proto to daleko snáze někdo vynese) a sem tam jiné velmi populární modely, jako třeba HP hx4700, každopádně to chce čas než iPAQ 214 někdo naboří, osobně bych si nahrání neoficiální ROM velmi dobře rozmyslel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #227
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Každá jenom trochu slušná prohlížečka obrázků by měla zvládat tzv. "Dither", což pruhované přechody v podstatě eliminuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #228
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Už jsem se tu na to někde ptal, ale nedostal jsem fungující odpověď. Stává se vám taky, že vypnuté PDA připojené k PC se samo zapíná? Pokud natvrdo sestřelím ActiveSync, tak je to ok, ale dokud na PC běží, tak mám smůlu. Což v podstatě znamená, že se PDA nedá nechat připojení k zapnutému PC třeba přes noc v kolíbce. Našel jsem nějaký návod, jak to vyřešit (nějak přes nastavení synchronizace s exchange serverem a jeho následné smazání), ale to nepomohlo :-(. Nevíte někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #229
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Po pravdě sni nevím, jestli se zapíná, nikdy jsem neměl potřebu mít k zapnutému PC připojené vypnuté PDA, nepovažuji to za problém a tedy to ani neřeším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #230
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    No, já to bohužel považuju za dost zásadní problém, protože když nechám PC běžet přes noc a třeba defragmentuju nebo něco stahuju, tak mi přijde zbytečné, aby připojené PDA běželo, což mu na životnosti evidentně nepřidá. Můj starý ipaq tohle nedělal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #231
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak si nastav automatické vypínání po 30s nebo kolik je minimum.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #232
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od xtonda
    260k je starý údaj, zařízení podporuje pouze 65k barev, OS Version se vztahuje k verzi Windows CE, které jsou základem, WM6 je postavené na Wwindows CE 5.2, takže je to OK. Reinstalace jako na PC zde není, OS je uložen ve flash rom, pokud chceš čistý systém jako když si zařízení vyndal z krabice, proveď tzv. hard reset, jak viz návod. Pokud bys chtěl naflashovat jinou ROM, tak jsem zatím nezachytil, že by HP vydalo nějaký update nebo že by někdo sestavil neoficiální ROM.
    aha, thx, som si aj myslel ze nejaky hard reset musi byt k dizpozicii ked si nejakym sposobom do**rem os ktory tam je ) tak idem badat ze ako sa to da uskutocnit


    //no nieco som nasiel http://www.hardreset.eu/hp_ipaq_214_...oft_reset.html mate s tym niekto skusenost, nerad by som spravil nieco co by nedopadlo moc dobre

    //edit: tak konecne som nasiel navod http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ctID=c01334816 ak to niekomu pomoze
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #233
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    21

    Chtěl bych poprosit někoho, kdo zná HX4700 s WM6, jestli je mechanické provedení srovnatelné s iPAQ 214.Jestli se vyplatí přejít do tohoto nového modelu.Hlavně mě v diskuzi překvapuje polemika o kvalitě dotykové funkce displeje.
    Je pravda,že plast a slitina hliníku je v případě pádu zařízení téměř stejně chránící před zničením.A to platí jak pro PDA tak i pro fotoaparáty a notebooky.
    A velmi rád oželím šílený nápad ovládání HX4700 touchpadem.
    Věřím, že po čase se jistě objeví nová neoficielní ROM, kde bude pouze systém, a každý si bude moci programové vybavení zvolit podle sebe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #234
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    JanoF: Promiň, ale co je tak speciálního na těch odkazech? Hard Reset je zcela běžná věc popsaná v manuálu, nic tajného :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #235
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od nucleolus
    JanoF: Promiň, ale co je tak speciálního na těch odkazech? Hard Reset je zcela běžná věc popsaná v manuálu, nic tajného :-)
    prelistoval som stranu po strane a hard reset som tam nenasiel, vsade sa odvolavali na nejaky HP Assistent Setup ci ako sa to vola, ale ziadna kombinacia klaves...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #236
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Manuál - strana 14.
    http://bizsupport.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c01331474/c01331474.pdf

    Spíš by mě zajímalo, jak provést reset bez stylusu v puse. Mám hodně velký ruce, ale jinak to prostě nešlo :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #237
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    Resil sem to taky:-) dvouma rukama to proste neslo. Tak stylus do ust, nebo pomoc pritelkyne :-)
    Jinak ten problem s tim zapinanim pda pripojeneho k pocitaci, to vlastnost vsech pda, myslim, ne? teda aspon me to delaly vsechy. Teda spis je to v activesyncu, jak uz psal kolega vyse, kdyz se sestreli tsk to nedela. Ja sem ten problem taky chvili resil, ale pak sem rezignoval, proste mam pripojene jen, kdyz sem u pc a mam vypnute napajeni z usb, aby to nevadilo baterce caste odpojovani/pripojovani a pres noc de klasicky na nabijecku do zasuvky... Takze bych to spis hledal nekde v nastaveni Activesync...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #238
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    No, že je to v ActiveSyncu jsem psal já, to je jasný. Ale jak se toho zbavit netuším. iPAQ 5550 mi to nedělal ani s nějaký starším AS, ani s novým 4.5. Prostě, když jsem ho vypnul, tak byl vypnutej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #239
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od nucleolus
    Manuál - strana 14.
    http://bizsupport.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c01331474/c01331474.pdf

    Spíš by mě zajímalo, jak provést reset bez stylusu v puse. Mám hodně velký ruce, ale jinak to prostě nešlo :-)
    thx, nuz ale takuto brozuru som v krabici ani nenasiel

    Co sa tyka toho hard resetu tak stylus oprem o pupek, stlacim tie klavesy potom pda o stylus a potom ho len pustim a je to
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #240
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od Ferry
    Chtěl bych poprosit někoho, kdo zná HX4700 s WM6, jestli je mechanické provedení srovnatelné s iPAQ 214.Jestli se vyplatí přejít do tohoto nového modelu.Hlavně mě v diskuzi překvapuje polemika o kvalitě dotykové funkce displeje.
    Je pravda,že plast a slitina hliníku je v případě pádu zařízení téměř stejně chránící před zničením.A to platí jak pro PDA tak i pro fotoaparáty a notebooky.
    A velmi rád oželím šílený nápad ovládání HX4700 touchpadem.
    Věřím, že po čase se jistě objeví nová neoficielní ROM, kde bude pouze systém, a každý si bude moci programové vybavení zvolit podle sebe.
    Ahoj, mam hx4700 ted uz s WM6... Co se tyce displeje, tak je krasne jemny (ipaq 214 sem jeste nemel v ruce, takze bohuzel nemuzu srovnat).
    Ale co se tyce vydrze, tak nesouhlasim s tim, ze by plast prezil to samy co horcik... Prvni den sem chlubive posadil hx4700 do drzaku v aute, v prvni dire mi ipaq vyskocil i drzakem a spadnul primo na roh popelniku. No a kdyz sem ho teda otrel od popela, tak nebyl ani skrablej. Mozna to bylo stesti, ale pamatuju treba Vario upadly ze schodu a to vypadalo dost hrozne oproti mymu ipaqu))
    P.S. touchpad neres - staci to pouzivat jako klasicky sipky a je to...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 16 z 32 PrvníPrvní ... 6141516171826 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 22:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 08:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11