Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 32 PrvníPrvní ... 5131415161725 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 211 až 225 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #211
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak pozor na BoxWave, na Brighthandu se objevila informace, že BoxWave posílá pro iPAQ 214 fólie pro hx4700, které jsou o něco menší.

    http://forum.brighthand.com/showthread.php?t=255452
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    No, tak uvidíme, co přijde. Jestli přijde verze pro 4700, tak je budu buzerovat tak dlouho, až pošlou správnou. každopádně bude Boxwave pro 4700 lepší než Brando (přinejmenším se nebude lesknout), takže ho nalepím, ale bud trvat na tom, aby poslali, co inzerují.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak obálku snadno udělají novou, s nápisem iPAQ 210, je otázka jakou to bude mít velikost.

    Kolega si koupil ty originál fólie od HP, za cca 300 jsou tam tři, pasují dobře, je antireflexní, o trochu více než BoxWave, kvalita se zdá slušná, není to takový ten měkký šunt co se jinde prodává okolo stovky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    25

    No a este jedna otazka:

    A co tuhost displeja? Niektori sa stazuju ze musia dost silno tapat na displej, hlavne v strede obrazovky... Postrehol si nieco taketo na svojom zariadeni?

    A este jedna otazka co sa oplati viac:

    4 GB SD kartu + 4 GB CF kartu

    8 GB SD kartu

    8 GB CF kartu

    Hmmm...?

    Dik za odpoved...

    EDIT:\\ Cital som ze toto zariadenie zevraj obsahuje jeden bug - pri zapnutej wifine, ak date do STANDBY rezimu tak nabieha dost dlho okolo 4-5 sekund, co je na zopnutie z STANDBY rezimu dost dlho....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    tuhost-je to dost rozdilne. U toho prvniho, co jsem mel, tak to bylo tuzsi u kraju displeje, u toho, co mam ted trochu veprostred. Ale neni to nic, co by nejak omezovalo. Neni to, ze by to bylo tuhe, jen je potreba to vic "promacknout". Ale za odpoledne sem si na to zvykl a uz to ani nepride...

    karty-ja mam 8CF - uz jen proto, ze kapacita je vcelku, takze kdyz bych mel volno treba giga na kazde karte, tak uz se mi tam nevejde dvougigovy soubor... A je tu moznost vyponout napajeni CF slotu pri stand-by, takze zbytecne nezere baterku...

    wifi-rekl bych, ze to neni bug, ale vlastnost vsech HP i jinych. Treba u looxe 720 i 560 to dela to same. Ale zase se tim zkracuje doba pripojeni. On, nez se zapne, tak proskenuje site v okoli a po rozsviceni obrazovky hned nabidne dostupne site. Ale kdo by mel porad zapnutou wifi, ze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216
    Honza99_ce4you
    Guest

    Zdravim

    mne funguje na HP214 TCMP Player v.0.71 v pohode zadne padani jsem zatim neregistroval

    pravda pouze kratky test s DivX 3.11 asi 10x prehrano

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Citace Původně odesláno od blast3r
    No a este jedna otazka:

    A co tuhost displeja? Niektori sa stazuju ze musia dost silno tapat na displej, hlavne v strede obrazovky... Postrehol si nieco taketo na svojom zariadeni?

    A este jedna otazka co sa oplati viac:

    4 GB SD kartu + 4 GB CF kartu

    8 GB SD kartu

    8 GB CF kartu

    Hmmm...?

    Dik za odpoved...

    EDIT:\\ Cital som ze toto zariadenie zevraj obsahuje jeden bug - pri zapnutej wifine, ak date do STANDBY rezimu tak nabieha dost dlho okolo 4-5 sekund, co je na zopnutie z STANDBY rezimu dost dlho....

    U mě je tuhost displeje horší uprostřed a na okrajích celkem v pohodě. Pořád ale věřím, že se to časem poddá. Jinak na displeji zatím nemám ochrannou fólii, přestože už jsem ji pořídil, a jsem překvapený, že na displeji ani škrábanec. To na hx 4700 by už byl displej pěkně "jetý". Podle mého názoru HP použilo nějaký kvalitnější druh fólie na displej. A to nejdůležitější je, že konečně není displej lesklý, ale matný. Je dobře čitelný pod zářivkou i na slunci.

    Jinak co se týče karty, určitě bych pořídil jednu s max. kapacitou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    25

    Ok, tazke jednu kartu v celku...

    No a teraz ma napada otazka ci 8GB SD alebo CF

    Jedna sa mi hlavne o baterku, co viac zere.... O rychlost ani o cenu sa mi az tak nejedna....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím opět,
    mohl by mi prosím někdo pomoci s nastavením GPS? V Settings jsem našel volbu nastavení externí GPS a tak nějak jsem z toho pochopil, že by bylo možné používat několik GPS aplikací zároveň (třeba mapu a krokoměr nebo tak). Nedaří se mi to ale nijak nastavit. Každá jednotlivá aplikace si GPSku najde a funguje, ale dvě zároveň bohužel ne.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No u CFek pár lidí na Brighthandu psalo, že jim CF karta žere energii i ve vypnutém stavu. Navíc je CF řadič nějakej divnej, prej je o dost pomalejší než SD. A CF už dneska nejsou nijak výrazně výhodnější ani cenově, takže vše je pro SD, už mám objednáno 16GB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    Ja pouzivam CF i SD, takze ta energie mi zas tak nevadi... CF sice uz dneska nema moc vyhod, ale porad je o dost rychlejsi. Pokud pouzivate pda, jako ctecku, tak je pomale vse stejne, ale v externi to jede paradne. Zkusim schavlne jeste kolik mi ukaze rychlosti pocket mechanic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #222
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    Snad to tu uz nie je ak ano tak sa ospravedlnujem...

    Minuly tyzden som si zakupil ipaq 214 a mal by som par otazok, tak snad bude niekto na ne vediet odpovedat...je to moje prve pda cize sa v tom ani trochu nepohybujem (zakupil som si ho na hranie, ziadne pracovne uzivanie ).

    Vsade aj na HP udavaju ze ma tento mobil 640 x 480, 260K farieb, 18 bitov, nuz ked som si pozrel nejaky HP Asset Viewer, tak tam je udaj 640 x 480, 65535, mna by zaujimalo preco, ked stranka vyrobsu udava 260 tisic...?

    Taktiez som si vsimol ze tam ma byt Windows Mobile 6, ale v tom HP Asset Viewer je udane 5.2, logicky by tam asi malo byt 6.xxx predpokladam aspon...

    Vedel by mi niekto povedat ze preco tomu tak je?

    Taktiez by som sa chcel este spytat ze ako tomu je pri preinstalovani, ci zalohe systemu, chcel by som sa stym trosku vyhrat a skusit popripade alternativny system. Mate s tym niekto skusenot?



    thx
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #223
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Pokud se nepletu, tak 65k barev je limit systému, nezávisle na tom, kolik by zvládl hardware, aspoň tak jsem to viděl někde napsané. Je to škoda, protože na fotkách se občas objeví pruhy v jemých přechodech (typicky obloha).

    Verze systému 5.2 by řekl, že je v pořádku. To bude prostě nějaké interní označení. Každopádně systém se chová jako WM6 podle všeho, co jsem kde vyčetl.

    Flashování systému není podle mne nijak jednoduchý zásah (v podstatě se s ním až tak moc nepočítá, i když někdy to jde). Pokud chcete třeba nové Windows, tak musí být vydán update konkrétně pro Vaše PDA. S alternativními systémy zkušenosti nemám. Každopádně než se trochu obeznámíte se situací bych se do změny systému raději nepouštěl. I s WM6 se dá dost hrát :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #224
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od nucleolus
    Pokud se nepletu, tak 65k barev je limit systému, nezávisle na tom, kolik by zvládl hardware, aspoň tak jsem to viděl někde napsané. Je to škoda, protože na fotkách se občas objeví pruhy v jemých přechodech (typicky obloha).

    Verze systému 5.2 by řekl, že je v pořádku. To bude prostě nějaké interní označení. Každopádně systém se chová jako WM6 podle všeho, co jsem kde vyčetl.
    aha, aj som si nieco take myslel ale radsej sa opytam....

    Citace Původně odesláno od nucleolus
    Flashování systému není podle mne nijak jednoduchý zásah (v podstatě se s ním až tak moc nepočítá, i když někdy to jde). Pokud chcete třeba nové Windows, tak musí být vydán update konkrétně pro Vaše PDA. S alternativními systémy zkušenosti nemám. Každopádně než se trochu obeznámíte se situací bych se do změny systému raději nepouštěl.
    cize sa nepredpoklada ani nejaky pad systemu? zmazana nejaka sucast ci nieco podobne? co v takom pripade? resp ak je to vobec mozne...

    Citace Původně odesláno od nucleolus
    I s WM6 se dá dost hrát :-)
    jasne, za tych par dni uz bol na nabijacke snad 10x
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #225
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    260k je starý údaj, zařízení podporuje pouze 65k barev, OS Version se vztahuje k verzi Windows CE, které jsou základem, WM6 je postavené na Wwindows CE 5.2, takže je to OK. Reinstalace jako na PC zde není, OS je uložen ve flash rom, pokud chceš čistý systém jako když si zařízení vyndal z krabice, proveď tzv. hard reset, jak viz návod. Pokud bys chtěl naflashovat jinou ROM, tak jsem zatím nezachytil, že by HP vydalo nějaký update nebo že by někdo sestavil neoficiální ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 32 PrvníPrvní ... 5131415161725 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 22:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 08:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11