Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 32 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Jojo, bylo to 6.03. Takže jsem zkusil starší a zdá se to ok.

    Napadl mě ještě jeden dotaz. Ten ipaq má pod logem HP sluchátko, pokud se nepletu. Pokud bych ho chtěl třeba přes Skype používat jako telefon, jak mu řeknu, aby zvuk nešel do toho repráku vzadu, ale do sluchátka? Moje představa je, že by to tak nějak mělo fungovat.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Tak mi odešla SDHC karta :-(. Půjdu reklamovat. Doufám, že to nebylo ipaqem, ale spíš asi ne, jiná v něm funguje vesele dál.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    81

    Jak je to s volnou pameti a rychlosti ? Predpokladam (vzhledem k CPU a velikosti pameti), ze zadny problem ...

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Paměť k dispozici
    Storage (to je předpokládám ROM) 162,05 MB
    Program (a tohle bude RAM) 121,4 MB

    S rychlostí problém skutečně není, ale zase mi to nepřipadá v běžné práci nijak svižnější než můj bývalý ipaq 5550 asi s polovičním taktem. Projeví se to zřejmě u náročnějších aplikací. Rozhodně nemám pocit, že by aplikace nabíhaly rychleji. Trochu to může být tím, že jsou uloženy v ROM, odkud se dostávají pomaleji než z RAM, kde bývaly u starší PPC. Ale to je holt cena za to, že se dá baterka vytřískat až do dna bez ztráty dat, aplikací atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    A mám tu další problémek .-(
    Pokud mám PDA připojeno přes kabel k PC a do sítě, tak když ho vypnu a nechám na kabelu, tak se po několik minutách samo od sebe zase zapne. Pokud je vypnuté PC, tak je to ok, ale při zapnutém počítači v podstatě není možné mít ho na kabelu vypnuté (třeba jen nabíjet).
    Je to otázka nějakého nastavení? Nebo je to chyba? Setkali jste se s tím?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2

    Ahoj, už to bude skoro týden, co mám tohohle mazlíka
    Ale teď k věci - shaním se po fólii na displej. Tuší někdo jaké kvality jsou ty originálně od HP na sérii 210? Konkrétně tady http://www.patro.cz/objects/1074784454.html?group_oid=1057014286
    Našel jsem ji i v jiných shopech, ale bez doby dodání...


    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Spíš bych si tipnul, že ta origo HP k dodání nebude ani na Patru, vzhledem k tomu, že příslušenství zatím moc neexistuje (viz kolébka).
    Já jsem koupil Brando lesklou na HX4700 jako dočasnou než bude k dispozici ClearTouch AntiGlare v odpovídajícím rozměru.
    Tomu brandu pro 4700ku chybí cca. 1mm v obou směrech. Nalepil jsem jí doprava nahoru, čimž mám pokryté scrollbary na výšku i na šířku. Píše se po ní dobře, jsem spokojen.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Brando už má folii přímo na 214:

    http://shop.brando.com.hk/prod_detai...d=&cat_id=0018
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2

    Jj, budu se řídit tvou radou. Zdá se že Brando na 4700 bude zatím asi nejlepší řešení. Díky
    Každopádně jsem trošku zvědavý, kdy se na boxwave konečně rozhoupou
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak Sunnysoft vydal češtinu pro 214, zde: http://www.sunnysoft.cz/down_file.ph...okal_model=128

    Docela by mě zajímalo, jestli se nějak liší implementace toho co mají verze 9.1 Small a 9.5 Pro pro 214 společné, jestli je verze přímo pro 214 nějak extra laděná, nerad bych si PDA zbytečně zanášel velkou češtinou, tedy je to spíše taková teoretická úvaha pro případ, že by IW bylo to, co dovozce dodá jako slibovanou lokalizaci, kupovat to nehodlám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    xtonda: Češtinu právě zkouším. Vypadá to, že PDA není s češinou pomalejší. Předtím jsem zkoušel češtinu na iPaq114 a některé texty nebyly přeložený, někde se texty nevešly do grafiky. Nyní s "origoš" češtinou všechno šlape v pohodě.
    Informace mám takové, že by HP měl dodat ROM přímo v CZ, ke stažení by měla být přímo z jejich stránek (zadara)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No tak česká ROM tedy není to, o co bych stál, takže platí co jsem psal, po prozkoušení si obstarám InterWrite Small nebo LEng Lite.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    xtonda: Na koho se mám obrátit kv?li lokalizaci? Na prodejce? Zatím mám IW small, ale jen trial. Díky


    A je?t? drobnost. Nevíte, jak rozchodil ?e?tinu v Ope?e?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Asi u svého prodejce. A čeština se zdá mi v Opeře chodí aniž bych se o to nějak zvlášť snažil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    Cestina v opere nekdy chodi, nekdy ne. pokud ne, tak pomaha nahrat do fontu systemu CEtahoma, ktery neni standardne soucasti s ceskymi fonty.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 32 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 23:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 13:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 09:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11