Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 17 PrvníPrvní ... 51314151617 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 211 až 225 z 244

Téma: iPAQ 514

  1. #211
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    mno ja bych takhle nepomlouval, spis bude chyba na tve strane, me activesync pres BT funguje, sice jsem ho uz delsi dobu nevyuzil(hold BT usb dongle nenosim porad), ale urcite funguje. na nastaveni by melo stacit( s widcomm/broadcomm) v softu pro bt nastavit com pro ipaqa, ten samy nastavit v activesyncu a kdyz si projizdis pak v ipaqovi services, tak by tam mel byt AS videt. ted sem se do ipaqa dival a mam tam activesync zaskrtnutej. jinak bych zkusil se podivat na titulni stranku tohoto serveru a je tam "ZAČÍNÁTE? ČTĚTE!" , podle toho jsem to nastavoval pro LOOXe a fungovalo to bez dalsiho nastavovani i pro ipaqa
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Ja synchronizuju iPAQa jenom pres BT. BT sdileni netu jsem pouzival, ale nedavno jsem si doinstaloval BT DUN profil, takze ted uz pouzivam jenom ten. A BT sluchatko mam Nokia BH-200 a taky bez problemu.

    Takze bud chyba HW nebo rukou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak já vyzkoušim zítra ten návod pěkně krok po kroku, ale moc tomu nefandim. Tohle neni moje první zařízení na Winech. BT mi na všech fungovalo bezvadně a stále ještě s jedním PDA bezvadně pracuje. Pouze tenhle sráč se tak brání (s Toshiba BT stackem dokonce nejde vůbec spojit - ten vždycky řekne, že zařízení odmítlo spojení).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    Citace Původně odesláno od Carabei
    mno ja bych takhle nepomlouval, spis bude chyba na tve strane, me activesync pres BT funguje, sice jsem ho uz delsi dobu nevyuzil(hold BT usb dongle nenosim porad), ale urcite funguje. na nastaveni by melo stacit( s widcomm/broadcomm) v softu pro bt nastavit com pro ipaqa, ten samy nastavit v activesyncu a kdyz si projizdis pak v ipaqovi services, tak by tam mel byt AS videt. ted sem se do ipaqa dival a mam tam activesync zaskrtnutej. jinak bych zkusil se podivat na titulni stranku tohoto serveru a je tam "ZAČÍNÁTE? ČTĚTE!" , podle toho jsem to nastavoval pro LOOXe a fungovalo to bez dalsiho nastavovani i pro ipaqa
    ja nepomlouvam ja rikam co vim. chybu bych u sebe nehledal .. nefunguji takto 4ks o kterych vim .. jsem technik v it , delal sem i mt a komunikace takze neco o tomhle vim a kdyz ti rikam ze to nefunguje tak vim proc to rikam .. ano spojis AS na BT .. only one a pak ti zase zmizi .. tak jestli tohle beres jako funkcni ze pokazde kdyz chci pripojit bt as musim restartovat founa, pak rucne zas vse vytvorit tak to potom ano
    testovano snad s kazdym bt co je k mani .. toshiba stack,widcomm nic proste neudrzi tuhle pixlu pripojenou .. a vse ostatni ano
    proslo me rukama uz par cihel a smartu a tohle je fakt otres co se bt tyka

    jo a zacinate ctete neboli RTFM si ctu jen abys byl v obraze
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Dryha: Tak nějak. Vzhledem k tomu, že recenzuju notebooky, tak taky u nás ve výzkumný skupině implementuju USB čipy a programuju pro ně firmware. Kolem techniky mám rozsáhlý zkušenosti (včetně od Palmů, přes PSION až k několika Windows-based zařízením). Upřímně pochybuju, že chyba bude někde jinde než v tom mobilu.

    Zkusil jsem ještě pár návodů a nic z toho nefunguje. Tenhle telefon snad BT ani nemá, nebo nevim :-). Ohledně firmware jsem na tom následovně...
    Při startu mi to píše tuhle verzi: 1.08.00 0.76
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    diky za zastani )
    jinak jak pises psion tak sem si vzpomel na moje prvni setkani s REVO .. privezl ho muj tehdejsi sef .. slintal sem nad nim pekne
    jo a bubblebreaker ktery je v kazdym pda uz to tenkrat melo taky .. poraddali jsme olympiadu v poctu a casu zaroven

    verze souhlasi, jinak jsem mel moznost mluvit s jednim z nejvyse postavenych z HP co se produktu tyka (uz v zari) a kdyz sem ho informoval o techto chybach tak rekl ze zatim zatny takovy feedback nemeli a horzne se divil a ze to preda technickemu .. a) delal blbyho b) fakt to nevedeli a mozna s tim neco udelaj c) fakt to nevedeli ale sejri na to

    jaka je spravne necham na posouzeni kazdemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    HP uvolnilo novou ROMku, zatim vse funguje jak ma, uvidime casem

    Kód:
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=cs&cc=cz&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3375716&swItem=hh-57038-1&prodNameId=3360097&swEnvOID=4014&swLang=13&taskId=135&mode=4&idx=0
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    60

    Jak presne zafungoval tento fix?
    Fixes issue where in the function, ' Compose the SMS with accents', the SMS size gets reduced to 70 characters. The SMS size is now maintained at 160 characters.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    podle me nijak, vzhledem k podstate kodovani pri (ne)pouziti diakritiky ani nemuze
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    60

    Mohlo by to diakritiku odstranovat. Ale to bysme asi museli do HP napsat, ze si to prejeme. :sarcastic: Ale pokud bysme to prosadili, tak se vsad, ze bychom byli slavni v cely CR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    mno me to ani nijak nezere, mam kratkej skriptik v mortscriptu, ktery dokaze odstranit diakritiku, dal si nastavim ve smarttoolkitu tlacitko ktery mi ten skript spusti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #222
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    60

    To je vsechno jen takova berlicka. ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #223
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    mozna je to berlicka, ale v soucasne dobe je to asi jedine funkcni reseni, ale muzes zkusit napsat mrkvosoftu, treba to vezmou za par let v potaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #224
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    60

    A jaktoze treba Vox nebo Kaiser nezkracuji (podle specifikace). Myslel jsem, ze maji take WM6. :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #225
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    a mas to overeno? mel jsi ta zarizeni v ruce? obe tyto zarizeni maji klasickou qwerty klavesnici, tudiz tam neni duvod ke zkracovani, co se tyka T9, nezkousel jsem, ale az se mi opet dostanou do rukou tak se pokusim to zjistit
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 17 PrvníPrvní ... 51314151617 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11
  2. Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?
    Od wwwictor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 17:26
  3. Problem s IPAQ File Store u iPAQ rx3715
    Od horicky v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 11:04