Pocket NDays
Jen kontrolní dotaz.Já jsem to instaloval v říjnu do Looxe a byl tam problém při soft-resetu:Loox tuhnul.To je už vyřešeno?Dík...:)
[QUOTE="Aifel"]Já mám ještě malinko jiný problém a nepodařilo se mi vysledovat souvislost. Pokud označím v kontaktech více lidí a zvolím "Nástroje - datum svátků", tak se mi zobrazí jen některá příjmení, jména se nezobrazí vůbec a datum svátků taky ne. Zkoušel jsem měnit způsob zápisu jméno-příjmení ale ani to nepomohlo... Pokud označím jednoho člověka, tak ten se zobrazuje náhodně, u někoho ano, u někoho ne.. Tak nevím.. [/QUOTE]
Jojo vím ... hrál jsem si s tím na hotelu večer a tak vám posílám upravenou verzi, která už odstranila duplicitu svátků (díky vyhledávání bez diakritiky) a taky opravila to zobrazování v přehledu při výběru více kontaktů v Pocket Outlooku. Na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] byly soubory aktualizovány a zazipovaný CAB soubor přikládám opět sem ...
Jojo vím ... hrál jsem si s tím na hotelu večer a tak vám posílám upravenou verzi, která už odstranila duplicitu svátků (díky vyhledávání bez diakritiky) a taky opravila to zobrazování v přehledu při výběru více kontaktů v Pocket Outlooku. Na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] byly soubory aktualizovány a zazipovaný CAB soubor přikládám opět sem ...
[QUOTE="gm"]Jen kontrolní dotaz.Já jsem to instaloval v říjnu do Looxe a byl tam problém při soft-resetu:Loox tuhnul.To je už vyřešeno?Dík...:) [/QUOTE]
Jojo ... opraveno ;)
Jojo ... opraveno ;)
Věnoval sem několik HR vystopování vyníka. Instaloval sem Nday a po SR blbne Today a navíc Pocket Zen Phone ztratí tu pravou "štelovací" tečku. Klepnu-li do jejího místa tak se na ploše zobrazí kousek Zenu ale konfigurace nefunguje :-( Vyník je nezpochybnitelný. Ndays se nesnesou s Pocket Zen Phone.Tak sem bez svátků:-(
To Exden:
Ahoj Michale,
about ndays
prosím, myslíš že bys mohl udělat možnost abys přidal hodnotu do registru kde by byla cesta ke cabu a instalátor by automaticky načetl to nastavení ndays? a tím se i neptal na to nastavení?
moc by to pomohlo ne jenom mě ale i dalším kteří mají tvůj cab v extromce
prosím prosím :-)
Ahoj Michale,
about ndays
prosím, myslíš že bys mohl udělat možnost abys přidal hodnotu do registru kde by byla cesta ke cabu a instalátor by automaticky načetl to nastavení ndays? a tím se i neptal na to nastavení?
moc by to pomohlo ne jenom mě ale i dalším kteří mají tvůj cab v extromce
prosím prosím :-)
Máš tam ikonu "export nastavení" (a následně "import nastavení"), to ti nestačí? Zkoušel jsem to a funguje to :yes:.
Máš tam ikonu "export nastavení" (a následně "import nastavení"), to ti nestačí? Zkoušel jsem to a funguje to :yes:.
Moc bych se primlouval za moznost menit velikost pisma (pro SE). Bylo by to mozne? Nebo alespon udelat Vic buildu s ruznou velikosti pisma? Diky moc.
Pro eXEden.
Velikánský dík patří tobě !!!!!!!
Tohle byla přesně ta utilitka, ktera my na mém novém MDA III chyběla !!
Velmi dobrá práce :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Slo by to ještě provést více kompatibilní s WM2003SE ? Občas to totiž "zmizi" z today screenu.
Jinak ale vážně GOOD a to platí i pro tvé ostatní utility.
P.S. Kam ti mam poslat donation ? (vážně)
Velikánský dík patří tobě !!!!!!!
Tohle byla přesně ta utilitka, ktera my na mém novém MDA III chyběla !!
Velmi dobrá práce :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Slo by to ještě provést více kompatibilní s WM2003SE ? Občas to totiž "zmizi" z today screenu.
Jinak ale vážně GOOD a to platí i pro tvé ostatní utility.
P.S. Kam ti mam poslat donation ? (vážně)
Mám drobnej problémek. Nějak se mi začali zubrazovat svátky z kontaktů vždy dvakrát. Takže mám jednoho Jozefa a v patřičný den mi bliká dvojka a když na to ťapnu tak tam mám dvakrát stejný jméno.
JJ, to se mi jednou stalo taky, tak jsem je deaktivoval z today screenu, dal jsem SR (soft reset), aktivoval a OK.
Tak nic. Odstraněno SR. Původní stav je to tam dvakrát. HR. Nic po nainstalování všeho je to zas dvakrát. Tak nevím.
[QUOTE="noiser"]Moc bych se primlouval za moznost menit velikost pisma (pro SE). Bylo by to mozne? Nebo alespon udelat Vic buildu s ruznou velikosti pisma? Diky moc.[/QUOTE]
Tiez by som to uvital,predsa len v RealVGA je to dost prtavé, a je to asi jedina nedotiahnuta vec tohto bezpochyby skveleho softu :) Diky.
Tiez by som to uvital,predsa len v RealVGA je to dost prtavé, a je to asi jedina nedotiahnuta vec tohto bezpochyby skveleho softu :) Diky.
Problém se zdvojenými kontakty a svátky může být špatným nastavením AS nebo špatně udělanou obnovou po HR (pokud používáš velkou češtinu). Nebo obojí dohromady.
Mam jednu otazku. Pouzivam starsi verzi PocketNDays a chtel bych si nainstalovat tu novejsi. ale mam jeden problem. Protoze mam jak CZ tak SK rodinu, upravil jsem si nazvy svatku tak, ze pouzivam SK a za kazde jmeno jsem si dopsal CZ: a jmeno ktere je v dany den v CR. Funguje to skvele, ale pokud si nainstaluju novou verzi, prijdu o to.
Takze bych ctel vedet, v kterem souboru a kde jsou tyhle zmeny ulozene a jestli muzu pouzit ten ze stare verze ve verzi nove? Nebo jestli by nebylo mozne upravit program tak, ze by sam podporoval svatky z obou SK i CR statu?
Petr
Takze bych ctel vedet, v kterem souboru a kde jsou tyhle zmeny ulozene a jestli muzu pouzit ten ze stare verze ve verzi nove? Nebo jestli by nebylo mozne upravit program tak, ze by sam podporoval svatky z obou SK i CR statu?
Petr
Díky za super soft!!! Přimlouvám se k možnosti měnit velikost písma a ještě jsem se chtěl zeptat, jestli by nebylo možné zobrazit svátky a narozeniny při průběžném sledování vedle sebe ( teď jsou pod sebou). Ještě mám jednu otázku. Když mám vypnuté průběžné sledování a nastavení upozornění třeba na 7 dní, tak mi to ukazuje v závorce pouze den 7. Pokud je nějaký svátek/narozeniny mezi 1. a 7. dnem, tak se v závorce nic nezobrazuje. Je to tak správně nebo mám někde chybu?
Ještě jedna prozba. Když přepnu display do Landscapu tak se mi sice zařadí svátky a narozeniny při průběžném sledování vedle sebe, což je super( bylo by výborné, kdyby bylo možné i v portraitu) ale výška okna zůstane stejná, tudíž zabírá zbytečné místo na today. Šlo by s tím něco udělat? Jinak ještě jednou díky za výborný program.
Jo. Nebo ještě zkrátit počet sledovaných dní, aby se to vešlo. Ovšem přiznám se, že nechápu zcela přesně, o co ti jde. Musíš si s tím pohrát a vyzkoušet sám, co ti bude vyhovovat.
Jasný díky. Jsem to ale lama. Vše co jsem požadoval funguje- stačilo jenom zkrátit počet zobrazovaných dní. Ještě jednou díky
Cus,
nepochopil jsem jak pridavat svatek , kdyz mam napriklad Luky a chci toto jmeno v mym seznamu priradit jmenu Lukas. Nemusim mit prece vsechny lidi v kontakt listech pravymi jmeny ne? diky za lama dotazek
nepochopil jsem jak pridavat svatek , kdyz mam napriklad Luky a chci toto jmeno v mym seznamu priradit jmenu Lukas. Nemusim mit prece vsechny lidi v kontakt listech pravymi jmeny ne? diky za lama dotazek
V Outlooku v PC zadáš u kontaktu v kolonce "Celé jméno" skutečné jméno a o 3 kolonky níže do "Zařadit jako" napíšeš jeho přezdívku. Např. Jakub Janda a Kuba. Pak se v seznamu kontaktů bude zobrazovat při hledání Kuba, ale svátek to ohlásí na Jakuba.
super diky...ale predstav te si tu super fci , kdyby si klikl na jmeno a tam bylo priradit svatek ... :)))
[QUOTE="daww"]Dost dobrej nápad. Co na to autor ?;) [/QUOTE]
Autor tohoto programu eXEden se už před dlouhou dobou odmlčel.
Což je veliká škoda pro všechny příznivce tohoto serveru.
Autor tohoto programu eXEden se už před dlouhou dobou odmlčel.
Což je veliká škoda pro všechny příznivce tohoto serveru.
ahoj, nevíte jenom, jestli když nechci mít zobrazenej plugin na today a nastavím nějaké to systémové upozornění, tak to bude fungovat? myslím, jestli se upozornění zobrazí, aniž by musel být zobrazený plugin?
Myslím, že ne. Ale můžeš si, jak jsem u někoho viděl, vyexportovat data=jména do outlooku a tam si s tím pohrát, jak je libo.
já jsem tenhle program zkoušel a musel jsem ho odinstalovat, protože mi po instalaci začaly blbnout pořadí pluginů na today, a Wisbar Advance menu se mi začalo kazit (duplicitní položky).
ten program od sunnysoftu mi dělal totéž...
nevíte, jestli existuje ještě něco, jde mi jenom o to, aby mi to den dva před výročím / narozeninami upozornilo... mám pocket informant. nedokáže to sám tento program?
ten program od sunnysoftu mi dělal totéž...
nevíte, jestli existuje ještě něco, jde mi jenom o to, aby mi to den dva před výročím / narozeninami upozornilo... mám pocket informant. nedokáže to sám tento program?
Mě kupodivu chodí NDays i na WM 5, nevím kde je u tebe problém. Zatím vyzkoušej třeba Svátky 1.0.
[QUOTE="Zdenek Malinsky"]Mě kupodivu chodí NDays i na WM 5, nevím kde je u tebe problém. Zatím vyzkoušej třeba Svátky 1.0.[/QUOTE]
No jo - mne taky funguje, ale neni propojenej s databazi - nebo tobe snad upozornuje na svatky/narozeniny z adresare? Mne teda rozhodne ne....
No jo - mne taky funguje, ale neni propojenej s databazi - nebo tobe snad upozornuje na svatky/narozeniny z adresare? Mne teda rozhodne ne....
Tak jsem si chtel tento genialni program nainstalovat (coz se mi i povedlo) na Qtek 9100 (MDA Vario) Windows Mobile 5.0, ale nikde ho v programech nevidim (jen v pridat/ubrat programy), neni ani v moznostech Today v Items. Zkusil jsem i SR, nic.
Co delam spatne?
Diky, Zdenek
Co delam spatne?
Diky, Zdenek
On tento program není na WM 5 upravený, ale pokud nepotřebuješ připomínky, tak by měl fungovat (zobrazení na today). Zkus po microsoftsku vystoupit-nastoupit a instaluj do PDA (ne na kartu).
Můžeš vyzkoušet Sunnydays (který je pro wm 5 upraven), ale mě dělá problémy s pripomínkami na today nebo i akusticky.
Můžeš vyzkoušet Sunnydays (který je pro wm 5 upraven), ale mě dělá problémy s pripomínkami na today nebo i akusticky.
Diky
Sice tomu nerozumim, ale celkove uz asi sesta preinstalace pomohla - jediny rozdil jsem udelal v tom, ze pri instalaci jsem nechal defaultni nastavni a postupne jsem zapinal jednotliove volby a uz to jde
Ale nevim, jak pridat konatkty do upozrnovace - kdyz v kontaktech drzim stylus a zvolim "datum svatku" tak se mi zobrazi prazdny seznam a neprisel jsem na to, jak tam dodat informace o jednotlivych lidech.
Diky, Zdenek
Sice tomu nerozumim, ale celkove uz asi sesta preinstalace pomohla - jediny rozdil jsem udelal v tom, ze pri instalaci jsem nechal defaultni nastavni a postupne jsem zapinal jednotliove volby a uz to jde
Ale nevim, jak pridat konatkty do upozrnovace - kdyz v kontaktech drzim stylus a zvolim "datum svatku" tak se mi zobrazi prazdny seznam a neprisel jsem na to, jak tam dodat informace o jednotlivych lidech.
Diky, Zdenek
Pocket NDays si automaticky natahuji vsechny narozeniny a svatky z kontaktu, takze neni potreba je nikam pridavat, staci pouze mit tyto dva datumy u kontaktu nastavene. A u svatky je myslim nutne mit nastaveno pouze spravne jmeno v polozce jmeno (upravitelne v Outlooku na PC)... Snad mi rozumite, co tim myslim... ;)
Dekuji za odpoved, myslim, ze rozumim. V Outlooku mam jmeno a prijmeni zvlast (v tomu urcenych polich) a to vcetne diakritiky (coz by nemel byt problem). U nekterych lidi mam i urcene datum narozeni, nicemene [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] to nevypada - ten seznam mam prazdny.
Diky za snahu
Zdenek
Diky za snahu
Zdenek
Hm, ja bych zkusil ty Sunnysofti... Ony fakt ty NDays nejsou na WM5 staveny a proste je mozne, ze maji problem s nacitanim dat...
Diky
Tak jsem to zkusil. Jenze se mi to chovalo jako Ndays - tedy na "today" se mi nic neobjevilo. A ted to nejde ani odinstalovat - v "add/remove" neni, kdyz dam "remove" pres AS, nic se nestane (ani po SR). Ale zastupce v "programms" je, ale nejde spustit. MemMaid cleaner nepomuze.
Kdyz dam preinstalovat, tak mi napise, ze to nejde.
Nejaka rada?
Diky, Zdenek
Tak jsem to zkusil. Jenze se mi to chovalo jako Ndays - tedy na "today" se mi nic neobjevilo. A ted to nejde ani odinstalovat - v "add/remove" neni, kdyz dam "remove" pres AS, nic se nestane (ani po SR). Ale zastupce v "programms" je, ale nejde spustit. MemMaid cleaner nepomuze.
Kdyz dam preinstalovat, tak mi napise, ze to nejde.
Nejaka rada?
Diky, Zdenek
o je, to me cekaji teda veci. Kazdopadne diky
Tak jsem jeste zkusil brutalni metodu smazani v nabidce "Start", coz pomohlo. Opetovna instalace se chovala stejne, ale kdyz to dam misto na kartu do tlf, tak to funguje. Jen jsem nepisel na to, jak nastavit "predstih" - aby mi to psalo, ze napr. v nejblizsich 14 dnech me cekaji nejake narozeniny (pak uz se kouknu jake)
Zdenek
Tak jsem jeste zkusil brutalni metodu smazani v nabidce "Start", coz pomohlo. Opetovna instalace se chovala stejne, ale kdyz to dam misto na kartu do tlf, tak to funguje. Jen jsem nepisel na to, jak nastavit "predstih" - aby mi to psalo, ze napr. v nejblizsich 14 dnech me cekaji nejake narozeniny (pak uz se kouknu jake)
Zdenek
A už ti funguje i upozorňování na svátky a narozeniny z Kontaktů??Mě se to pořád nedaří nastavit aby to fungovalo.
Eackley
Eackley
[QUOTE="beecher"]Hm, ja bych zkusil ty Sunnysofti... Ony fakt ty NDays nejsou na WM5 staveny a proste je mozne, ze maji problem s nacitanim dat...[/QUOTE]
S politovanim musim potvrdit, ze mi tento programek taky nenacita data z kontaktu ve WM5 = neupozornuje:(
Kez by se autor zkusil na to kouknout, jestli by nestacila jen nejaka mala upravicka pro WM5:?: :yes:
S politovanim musim potvrdit, ze mi tento programek taky nenacita data z kontaktu ve WM5 = neupozornuje:(
Kez by se autor zkusil na to kouknout, jestli by nestacila jen nejaka mala upravicka pro WM5:?: :yes:
No, NDays na WM 5.0 fungují (tedy mě ano), ale jen zobrazují jména těch, kdo mají svátek tento a další den. Upozorňování nefunguje.
Autor bohužel asi 1,5-2 roky na tom softíku nepracuje ani jinak nekomunikuje. Psal jsem mu o tomto problému sokroumou zprávu začátkem ledna, ale ještě si ji nevyzvedl = nechodí ani do diskuzí na ce4you, aby si tyto připomínky mohl přečíst. S tím víc nenaděláme.
Autor bohužel asi 1,5-2 roky na tom softíku nepracuje ani jinak nekomunikuje. Psal jsem mu o tomto problému sokroumou zprávu začátkem ledna, ale ještě si ji nevyzvedl = nechodí ani do diskuzí na ce4you, aby si tyto připomínky mohl přečíst. S tím víc nenaděláme.
[QUOTE="Zdenek Malinsky"]No, NDays na WM 5.0 fungují (tedy mě ano), ale jen zobrazují jména těch, kdo mají svátek tento a další den. Upozorňování nefunguje.
Autor bohužel asi 1,5-2 roky na tom softíku nepracuje ani jinak nekomunikuje. Psal jsem mu o tomto problému sokroumou zprávu začátkem ledna, ale ještě si ji nevyzvedl = nechodí ani do diskuzí na ce4you, aby si tyto připomínky mohl přečíst. S tím víc nenaděláme.[/QUOTE]
skoda :(
Mate někdo nejaky jiny typ na obdobny programek, ktery by plnil tuto funkcnost a jel bez problemu i pod aWM5
Autor bohužel asi 1,5-2 roky na tom softíku nepracuje ani jinak nekomunikuje. Psal jsem mu o tomto problému sokroumou zprávu začátkem ledna, ale ještě si ji nevyzvedl = nechodí ani do diskuzí na ce4you, aby si tyto připomínky mohl přečíst. S tím víc nenaděláme.[/QUOTE]
skoda :(
Mate někdo nejaky jiny typ na obdobny programek, ktery by plnil tuto funkcnost a jel bez problemu i pod aWM5
http://pda.jasnapaka.com/birthdays/, ale nejsem si jist, jestli to dela notifikace...
[QUOTE="beecher"]http://pda.jasnapaka.com/birthdays/, ale nejsem si jist, jestli to dela notifikace...[/QUOTE]
dik,
kouknu na to
dik,
kouknu na to