![Elektrická Tesla Semi ujede za den až 1700 km, přijde i do Evropy 8660/tesla-semi-50.webp](elektricka-tesla-semi-ujede-za-den-az-1700-km-prijde-i-do-evropy/8660/img/tesla-semi-50.webp)
Pocket NDays
[QUOTE="Wuffi"][QUOTE="Broucek"]SunnySoft (firmu kterou ja zrovna nesnasim) [/QUOTE]
Juuu, procpak? Co Ti provedli :?: :D [/QUOTE]
No me sobne nic, ale.... Vychvaluji do nebe svoje pocesteni PPC uz nekolik let zpatky. Pritom je totalne nejhorsi ktere existuje, funguje udesne jak na HPC tak i PPC. Vyzkousel jsem spoustu aplikaci od nich, vetsina fungovala velice podivne a nestabilne, vcetne nelogickeho ovladani atd. Mimochodem v SunnyDays maj tolik chyb ve jmenech az hruza. Dale, vsechno co prodavaji je predrazeny az nechutne. Naposled jsem kupoval drzak Dikota za 750kc oni ho maji za 1200.... a tak muj celkovy pohled na tuto firmu je ten, ze podle nich jsou jednicky podle me jsou to nuly :o))))
Juuu, procpak? Co Ti provedli :?: :D [/QUOTE]
No me sobne nic, ale.... Vychvaluji do nebe svoje pocesteni PPC uz nekolik let zpatky. Pritom je totalne nejhorsi ktere existuje, funguje udesne jak na HPC tak i PPC. Vyzkousel jsem spoustu aplikaci od nich, vetsina fungovala velice podivne a nestabilne, vcetne nelogickeho ovladani atd. Mimochodem v SunnyDays maj tolik chyb ve jmenech az hruza. Dale, vsechno co prodavaji je predrazeny az nechutne. Naposled jsem kupoval drzak Dikota za 750kc oni ho maji za 1200.... a tak muj celkovy pohled na tuto firmu je ten, ze podle nich jsou jednicky podle me jsou to nuly :o))))
[QUOTE="Broucek"]...Mimochodem v SunnyDays maj tolik chyb ve jmenech az hruza...[/QUOTE]
Nechci se nikoho zastávat ani nikoho hanit ... ale ty jména ... ehm ... to je moje blbost a SS je jen převzal. Ostatně to mohou potvrdit všichni, kdož mě na to upozorňovali a kdož se dočkali opravy až ve verzi 3.2...
Nechci se nikoho zastávat ani nikoho hanit ... ale ty jména ... ehm ... to je moje blbost a SS je jen převzal. Ostatně to mohou potvrdit všichni, kdož mě na to upozorňovali a kdož se dočkali opravy až ve verzi 3.2...
Mno taky jsem vcera koukal - nekdo tu od nich chtel stylusy - od SS. Takovy ten Palm stylus a stylus HELAP. Ten prvni maji v AH-Mobile o 120Kc levnejsi, ten druhy o 100... Z toho pro me vyplyva ze budu v budoucnu kupovat v AH-Mobile... Navic jsou v AH-Mobile na tom lip i co se tyce chovani k zakaznikum a to se mi libi jeste vic nez ty nizsi ceny...:yes:
Poznamka k Palm stylusu - ten maji v AH Mobile vcetne DPH o 40 Kc levnejsi nez je cena v SS bez DPH!!!!! => Toliko k SS!!! :O:!: :no: :no: :no:
[QUOTE="eXEden"]Tatam je doba monopolů ... nemilosrdné zákonitosti trhu jednou dojdou na každého ...[/QUOTE]
Mno jeste ze tak :!: :!: :!:
Mno jeste ze tak :!: :!: :!:
Panove, prosim. Pro pripadne diskuze na tema Kde nakupovat? je zde specialni forum, zde se prosim drzte tematu, kterym je program Pocket NDays. Dekuji:)
Vážení přátelé a uživatelé NDays :D Vzhledem k tomu, že dodělání posílání SMS (na přání) do NDays se blíží svému závěru, potřeboval bych nějaké dobrovolníky s XDA, MDA, MDA2, Dataphone a podobnými all-in-one PDA, aby mi pomohly s otestováním posílání SMS. Majitele MDA už jednoho mám. Potřeboval bych ještě MDA2, XDA a Dataphone. Pokud vám nebude líto nějaké té kačky za SMS, přihlašte se mi SZ a já vám obratem sdělím více info ;)
Předem děkuji za případné nabídky :D
Předem děkuji za případné nabídky :D
Teda Ty jsi rychlik! :D Ale vazne! Jinak jak to vypada s tou podporou e-mailu? Jinak me jeste napada... Kdyz vyberu cesky kalendar, uz pak nemuzu pouzit Slovenske svatky...? Ja to aspon nemuzu najit... Mam v praci a svem okoli par lidi ze Slovenska a nerad bych na ne zapomenul... Na druhou stranu nepotrebuji cely SK kalendar... Slo by to udelat nejak tak abych mel pouze CZ kalendar ale treba pri instalaci mohl vyhledat urcita SK jmena a pridat je? Diky moc...
[QUOTE="Wuffi"]Teda Ty jsi rychlik! :D Ale vazne! Jinak jak to vypada s tou podporou e-mailu? Jinak me jeste napada... Kdyz vyberu cesky kalendar, uz pak nemuzu pouzit Slovenske svatky...? Ja to aspon nemuzu najit... Mam v praci a svem okoli par lidi ze Slovenska a nerad bych na ne zapomenul... Na druhou stranu nepotrebuji cely SK kalendar... Slo by to udelat nejak tak abych mel pouze CZ kalendar ale treba pri instalaci mohl vyhledat urcita SK jmena a pridat je? Diky moc...[/QUOTE]
E-mail mám možnost otestovat sám ... ovšem s těma SMS je to horší. Budou tam oboje neboj :) A co se týká dualního kalendáře ... musím přiznat, že nejsi první, kdo něco podobnýho vyřknul ... Nějak se nad tím zkusím zamyslet ;)
E-mail mám možnost otestovat sám ... ovšem s těma SMS je to horší. Budou tam oboje neboj :) A co se týká dualního kalendáře ... musím přiznat, že nejsi první, kdo něco podobnýho vyřknul ... Nějak se nad tím zkusím zamyslet ;)
S testovanim mile rád pomohu, mám Eurotel DataPhone II.
Mám ale jiný problém. Nějak divně mi funguje zobrazení svátku v kontaktech. Když u nějakého kontatku není jméno zobrazí se první leden, to ještě funguje v pořádku, ikdyž bych radši uvítal, kdyby se nezobrazilo žádné datum, ale to je vcelku jedno. Problém nastane jakmile mám v položce jméno, které není v kalendáři. Přehled svátků celý kontakt vynechá, ale u následujících kontaktů zobrazí už jen příjmení, jméno už se nezobrazí, natož pak datum svátku.
Mám ale jiný problém. Nějak divně mi funguje zobrazení svátku v kontaktech. Když u nějakého kontatku není jméno zobrazí se první leden, to ještě funguje v pořádku, ikdyž bych radši uvítal, kdyby se nezobrazilo žádné datum, ale to je vcelku jedno. Problém nastane jakmile mám v položce jméno, které není v kalendáři. Přehled svátků celý kontakt vynechá, ale u následujících kontaktů zobrazí už jen příjmení, jméno už se nezobrazí, natož pak datum svátku.
Takže děkuji všem, kteří projevili zájem o testování SMS :) Seznam zařízení je kompletní a již nikoho dalšího nepotřebuji :) Doladíme to se současným testovacím týmem a pak se těšte :D
Vzhledem k tomu, že se stále nemůžu rozhodnout pro způsob, jakým realizovat rozesílání SMS z NDays, dávám všanc odkaz na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] pro odesílání SMS. Všichni, kdo budou mít zájem, ho mohou vyzkoušet a dát mi vědět, jestli to chodí nebo ne ... Mělo by to fungovat se všema MDA I, MDA II, Dataphone, XDA apod. zařízeními. Už se objevil případ, kdy to na něčem nefungovalo a na něčem zase ano a tak se rozhodnu podle hlasu většiny :D Děkuji za případnou pomoc
P.S.: program stačí rozbalit, zkopírovat a spustit - nemá žádnou instalaci
P.S.: program stačí rozbalit, zkopírovat a spustit - nemá žádnou instalaci
BUG
Mam Acer n10, Win2003. Pri zobrazeni prehledu narozenin se mi zobrazi jen jedno jmeno, ale hned nekolikrat, pokazde jine datum. Na prvnim miste je uvedeno spravne datum, na tech dalsich spatne...
Mam Acer n10, Win2003. Pri zobrazeni prehledu narozenin se mi zobrazi jen jedno jmeno, ale hned nekolikrat, pokazde jine datum. Na prvnim miste je uvedeno spravne datum, na tech dalsich spatne...
[QUOTE="eXEden"]Vzhledem k tomu, že se stále nemůžu rozhodnout pro způsob, jakým realizovat rozesílání SMS z NDays, dávám všanc odkaz na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] pro odesílání SMS. Všichni, kdo budou mít zájem, ho mohou vyzkoušet a dát mi vědět, jestli to chodí nebo ne ... Mělo by to fungovat se všema MDA I, MDA II, Dataphone, XDA apod. zařízeními. Už se objevil případ, kdy to na něčem nefungovalo a na něčem zase ano a tak se rozhodnu podle hlasu většiny :D Děkuji za případnou pomoc
P.S.: program stačí rozbalit, zkopírovat a spustit - nemá žádnou instalaci[/QUOTE]
Funguje to úžasně, dokonce jsem poslal SMSku sám sobě :D
(jiné číslo si bohužel nepamatuji :oops: )
P.S.: program stačí rozbalit, zkopírovat a spustit - nemá žádnou instalaci[/QUOTE]
Funguje to úžasně, dokonce jsem poslal SMSku sám sobě :D
(jiné číslo si bohužel nepamatuji :oops: )
[QUOTE="ninja"]BUG
Mam Acer n10, Win2003. Pri zobrazeni prehledu narozenin se mi zobrazi jen jedno jmeno, ale hned nekolikrat, pokazde jine datum. Na prvnim miste je uvedeno spravne datum, na tech dalsich spatne...[/QUOTE]
Vím o tom a omlouvám se ... je to problém pouze u tohohle přehledu, který se dá vyvolat z nastavení (nikoliv z upozornění). Už je to opraveno a až dodělám ještě některý nový věci (do konce týdne), tak uvolním novou verzi ...
Díky za pochopení ;)
Mam Acer n10, Win2003. Pri zobrazeni prehledu narozenin se mi zobrazi jen jedno jmeno, ale hned nekolikrat, pokazde jine datum. Na prvnim miste je uvedeno spravne datum, na tech dalsich spatne...[/QUOTE]
Vím o tom a omlouvám se ... je to problém pouze u tohohle přehledu, který se dá vyvolat z nastavení (nikoliv z upozornění). Už je to opraveno a až dodělám ještě některý nový věci (do konce týdne), tak uvolním novou verzi ...
Díky za pochopení ;)
[QUOTE="ipf"]Funguje to úžasně, dokonce jsem poslal SMSku sám sobě :D
(jiné číslo si bohužel nepamatuji :oops: )[/QUOTE]
A došly ti všechny znaky v pořádku? Dalo se to přečíst? ;)
(jiné číslo si bohužel nepamatuji :oops: )[/QUOTE]
A došly ti všechny znaky v pořádku? Dalo se to přečíst? ;)
Takže je tu další verze Pocket NDays tentokrát s označením 3.4. Hlavní rozšíření jsou:
1) sjednocen vzhled a funkcionalita všech přehledů
2) přidán export/import nastavení
3) přidán export/import dat kalendáře
4) do přehledu svátků z aplikace Kontakty, do přehledů svátků a narozenin z upozornění přidána podpora pro zobrazení kontaktu přes ikonu nebo po dvojitém tapnutí na položku v přehledu (prozatimní náhražka posílání SMS nebo e-mailu)
5) oprava chyby v přehledu narozenin
Ke stažení jako obvykle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ;)
1) sjednocen vzhled a funkcionalita všech přehledů
2) přidán export/import nastavení
3) přidán export/import dat kalendáře
4) do přehledu svátků z aplikace Kontakty, do přehledů svátků a narozenin z upozornění přidána podpora pro zobrazení kontaktu přes ikonu nebo po dvojitém tapnutí na položku v přehledu (prozatimní náhražka posílání SMS nebo e-mailu)
5) oprava chyby v přehledu narozenin
Ke stažení jako obvykle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ;)
Tak jsem okamžitě upgradoval a mám problém. Když jdu do přehledu svátků nebo narozenin z Today, tak se nic neděje. Když tam jdu přes nastavení a dolní ikonku, tak to funguje. Mám ASUS 620, WM 2003.:?
[QUOTE="havran"]Tak jsem okamžitě upgradoval a mám problém. Když jdu do přehledu svátků nebo narozenin z Today, tak se nic neděje. Když tam jdu přes nastavení a dolní ikonku, tak to funguje. Mám ASUS 620, WM 2003.:? [/QUOTE]
Už jsem to taky zjistil :oops: :( Zazálohujte si nastavení, opravím to a pak dám vědět ... ;)
Už jsem to taky zjistil :oops: :( Zazálohujte si nastavení, opravím to a pak dám vědět ... ;)
Opraveno a verze 3.4 je ke stažení jako obvykle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
P.S.: díky slovenskému kolegovi byly ještě doopraveny i některé slovenské překlady :yes:
P.S.: díky slovenskému kolegovi byly ještě doopraveny i některé slovenské překlady :yes:
No a úplně bych zapomněl na vaše "blikající" přání :D Vzhledem k tomu, že požadavek na blikající ikonu S/N na obrazovce Dnes při dnešním svátku/narozeninách byl vznesen od více osob, rozhodnul jsem vyjít vstříc a zmíněnou volbu do NDays přidat. Nyní je hotovo a byla vydána nová verze 3.5. K blikání dojde 4krát během jedné vteřiny a je opravdu nepřehlédnutelné - střídá se žlutá verze ikony s červenou :D Kromě tohoto rozšíření byly provedeny ještě následující úpravy:
- sjednocení vzhledu lišt nástrojů (tlačítka pro zavření) ve všech oknech
- přidána možnost třídění i v přehledu narozenin (obyčejný přístupný z nastavení)
- odstraněn bug s tříděním v přehledu narozenin (obyčejný přístupný z nastavení)
Ke stažení jako obvykle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
- sjednocení vzhledu lišt nástrojů (tlačítka pro zavření) ve všech oknech
- přidána možnost třídění i v přehledu narozenin (obyčejný přístupný z nastavení)
- odstraněn bug s tříděním v přehledu narozenin (obyčejný přístupný z nastavení)
Ke stažení jako obvykle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jo a úplně bych zapomněl ... ikonky blikají do té doby, než si jich "všimnete", což znamená tapnutí na ni a zobrazení upozornění :D
Mam jeden dotaz. Po nahrani
nove verze mi na obrazovce dnes zmizela ikona N (jako narozeniny :) ) V predchozi verzi se to nestavalo. Delam neco spatne?
nove verze mi na obrazovce dnes zmizela ikona N (jako narozeniny :) ) V predchozi verzi se to nestavalo. Delam neco spatne?
K úplné dokonalosti už jen zbývá, aby program vyselektoval muže (objednal a poslal jim flašku) a ženy (objednal a poslal jim kytku).
Mohla by existovat zváštní databáze: CO PIJE, anebo JAKOU KYTKU MÁ RÁDA.:D :D :D
(někteří přispěvatelé jsou vážně na facku ;) ).
Mohla by existovat zváštní databáze: CO PIJE, anebo JAKOU KYTKU MÁ RÁDA.:D :D :D
[QUOTE="reditel"]Mam jeden dotaz. Po nahrani
nove verze mi na obrazovce dnes zmizela ikona N (jako narozeniny :) ) V predchozi verzi se to nestavalo. Delam neco spatne?[/QUOTE]
Hmmm ... tak to se mi bohužel nestalo a to ani na emulátoru a ani v reálu ... Zkuste změnit jakýkoliv nastavení a nechat NDays překreslit sám sebe... ;)
To ALL: ještě někdo s takovým problémem?
nove verze mi na obrazovce dnes zmizela ikona N (jako narozeniny :) ) V predchozi verzi se to nestavalo. Delam neco spatne?[/QUOTE]
Hmmm ... tak to se mi bohužel nestalo a to ani na emulátoru a ani v reálu ... Zkuste změnit jakýkoliv nastavení a nechat NDays překreslit sám sebe... ;)
[QUOTE="ipf"]K úplné dokonalosti už jen zbývá, aby program vyselektoval muže (objednal a poslal jim flašku) a ženy (objednal a poslal jim kytku).
[/QUOTE]
:D :D :D
[/QUOTE]
:D :D :D
Stalo se mi to taky. H5550 - WM2003. Předchozí verze vpořádku. Nejdříve jsem odinstaloval a bez restartu nainstaloval verzi novou. Nevyžaduje to jiný postup ?? Třeba odstranení z registrů nebo tak něco ??
Aifel.
Stalo se mi to taky. H5550 - WM2003. Předchozí verze vpořádku. Nejdříve jsem odinstaloval a bez restartu nainstaloval verzi novou. Nevyžaduje to jiný postup ?? Třeba odstranení z registrů nebo tak něco ??
Aifel.
[QUOTE="ipf"]K úplné dokonalosti už jen zbývá, aby program vyselektoval muže (objednal a poslal jim flašku) a ženy (objednal a poslal jim kytku).
[/QUOTE]
ipf: Tak si me rychle pridej do NDays:!: Jsem Petr, slavim oba dva svatky (i v unoru i v cervnu) ;) A dal bych si Cherry :D :D :D :D :D :D :D
[/QUOTE]
ipf: Tak si me rychle pridej do NDays:!: Jsem Petr, slavim oba dva svatky (i v unoru i v cervnu) ;) A dal bych si Cherry :D :D :D :D :D :D :D
[QUOTE="eXEden"][QUOTE="reditel"]Mam jeden dotaz. Po nahrani
To ALL: ještě někdo s takovým problémem?[/QUOTE]
To uz jsem zkousel. Prekreslil jsem nejmene 5x... restart take nepomohl... Jedine, co jsem zmenil byly popisky u Dnes ma svatek a Zitra ma svatek...
To ALL: ještě někdo s takovým problémem?[/QUOTE]
To uz jsem zkousel. Prekreslil jsem nejmene 5x... restart take nepomohl... Jedine, co jsem zmenil byly popisky u Dnes ma svatek a Zitra ma svatek...
[QUOTE="reditel"]To uz jsem zkousel. Prekreslil jsem nejmene 5x... restart take nepomohl... Jedine, co jsem zmenil byly popisky u Dnes ma svatek a Zitra ma svatek...[/QUOTE]
Už jsem na to přišel ... za moment to bude opravený :oops:
Už jsem na to přišel ... za moment to bude opravený :oops:
No a je to hotovo ... ke stažení jako [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Je zvláštní, že se ta chyba projevovala jenom při určitým nastavení :D No nic ... moc se omlouvám :oops:
Jen ho moc nechvalte, nebo nám uteče :)
(třeba k majkrosoftu, tam by takových potřebovali tisíce :no: )
(třeba k majkrosoftu, tam by takových potřebovali tisíce :no: )
Michale, jako vždy, bez konkurence. Odvážil jsem se teď zkusmo uložit novou verzi na MMC kartu. NO PROBLEM. Všechno chodí, jakoby nic. Přehledy nabízejí co třeba, i červené narozeniny na mě už taky mrkají. Díky!
![](http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_10v.gif)
[QUOTE="Milan Švec"]Odvážil jsem se teď zkusmo uložit novou verzi na MMC kartu. NO PROBLEM.[/QUOTE]
Obecně by instalace na SD/MMC kartu neměla vadit. Já s tím měl trošku problémy, když se mi po restartu nechtěl jeden plugin správně spustit. Zřejmě to bylo způsobený chybnou inicializací napájení. Při samotným běhu to taky občas dělalo psí kusy a tak jsem pokusů zanechal. Z těchto důvodů si vše, co se má zobrazovat na Today instaluju na implicitní místo tak, abych to měl v RAMce... ;)
Obecně by instalace na SD/MMC kartu neměla vadit. Já s tím měl trošku problémy, když se mi po restartu nechtěl jeden plugin správně spustit. Zřejmě to bylo způsobený chybnou inicializací napájení. Při samotným běhu to taky občas dělalo psí kusy a tak jsem pokusů zanechal. Z těchto důvodů si vše, co se má zobrazovat na Today instaluju na implicitní místo tak, abych to měl v RAMce... ;)
Jenom ještě otázečku. Dnes jsem si zadal do kontaktů člověka s datem narození 1.6.1939. Ikonka bliká a v přehledu narozenin v ndays ukazuje datum narození 2.6.1939. Znamená to tedy, že ikonka začne blikat a ukazuje "0" dní vlastně den po. Dělaám něco špatně nebo je to chyba ??
Díky Aifel.
PS: Svátky jedou vpořádku.
Díky Aifel.
PS: Svátky jedou vpořádku.
[QUOTE="Aifel"]Jenom ještě otázečku. Dnes jsem si zadal do kontaktů člověka s datem narození 1.6.1939. Ikonka bliká a v přehledu narozenin v ndays ukazuje datum narození 2.6.1939. Znamená to tedy, že ikonka začne blikat a ukazuje "0" dní vlastně den po. Dělaám něco špatně nebo je to chyba ??[/QUOTE]
Jaký máš místní nastavení (časová zóna apod.)? V kolik hodin jsi ho zadával? ;)
Jaký máš místní nastavení (časová zóna apod.)? V kolik hodin jsi ho zadával? ;)
Časovou zonu mám "GMT +1 Prague, Budapest", čas, datum vpořádku a zadával jsem ho někdy kolem 22:00.
Aifel
Aifel
[QUOTE="Aifel"]Časovou zonu mám "GMT +1 Prague, Budapest", čas, datum vpořádku a zadával jsem ho někdy kolem 22:00.[/QUOTE]
Nepochybuju o tom, že máš datum i čas v pořádku ;) Mě to zajímá spíš z toho hlediska, že ty databáze mají datum a čas uložený jinak a musí se dělat převody ... to by mohla být možná příčina ... ještě to zkusím ...
Nepochybuju o tom, že máš datum i čas v pořádku ;) Mě to zajímá spíš z toho hlediska, že ty databáze mají datum a čas uložený jinak a musí se dělat převody ... to by mohla být možná příčina ... ještě to zkusím ...