Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Pocket NDays

Milan Švec (938)|10.8.2004 16:54
Michale, zírám, co dokáží NDays s WisBar Advance 2.0 RC1a. I na výšku, pro úplnost. Na WM2003 (ne WM2003 Phone Edition!) doplněné o WisBar Adv. 2.0 ... (spolu s Spb Pocket+, ale těch se tu nejspíš netýká). Detaily

Při prvním tap na ikonu (N) nebo (S) umístěné uprostřed displeje Today totiž na horní liště naskočí nové tlačítko. Je to "Vykřičník" v kolečku - (!) - viz dál.

Dodatečně jsem zjistil, že se jedná o funkci "Notification", které jsem dříve vydával v počeštěné verzi za "Připomenutí". Nikdo jsme doteď nezjistili, na co to tam dřív bylo.

Teď když použiju OK na bublině se svátky (narozeninami) k ukončení, tlačítko (!) z horní lišty současně zmizí a ty tlačítka vlevo od ní se posunou doprava na její místo. A celé se to dá opakovat.

Ale když místo toho OK (při otevřené bublině se svátky nebo narozeninami) ťuknu na ten (!), bubliny zmizí a tlačítko (!) tam zůstane!

A když na to tlačítku (!) ťuknu podruhé (přičemž mezitím můžu změnit obsah displeje na co chci a kolikrát chci), tak mi vyjede pod horní lištou další (= druhá, šedivá) lišta a v ní usazené ikony (N) a (S) !

A je tu nová (aspoň pro mě) možnost při používání informací z NDays. Přes tu druhou lištu pak můžu otvírat (= i přehazovat) na displeji s libovolným obsahem bubliny se svátky nebo narozeninam tolikrát, jak chci. Dokud neťuknu znova na (!). Celé to pak můžu kdykoliv opakovat.
Když ťuknu na OK v bublině, ukončí se tato bublina, tlačítko (!) zůstane a přes něj se dá otvírat ta druhá bublina, co zbyla. Už bez té šedivé lišty. Dokud v této bublině neťuknu na OK. Pak zmizí i to tlačítko (!) z horní lišty.

A celé se to dá z Today displeje rozjet kdykoliv znova.

V Nastavení NDays mám zaškrtnuto Zobrazit poznámku ke svátku, zobrazit svátek na další den a zvoleno Upozornění (oboje) Na obrazovku Dnes (bez rozšířeného ...), tedy běžné nastavení pro Today displej.

Ty Michale, co máš společného s Chris McKayem, krom toho že jste oba SW machři?

Možná, že to je nějaká skrytá (hlavně pro mě) funkce NDays. Hledal jsem k tomu cokoliv na tvé stránce mezi jeho vlastnostmi, ale nic mě netrklo.
Prosím o vyjádření (velmi stručné), na další je víkend u Sázavy.
00023898_SCR_0001_m_fMmU.jpg 00023898_SCR_0002_m_ovq6.jpg 00023898_SCR_0003_m_3JSU.jpg 00023898_SCR_0004_m_mFh.jpg
eXEden_ce4you (811)|10.8.2004 17:04
[QUOTE="Milan Švec"]Ty Michale, co máš společného s Chris McKayem, krom toho že jste oba SW machři?[/QUOTE]
Vůbec nic ;) Abych řekl pravdu, slyším o něm poprvé :D
[QUOTE="Milan Švec"]Možná, že to je nějaká skrytá (hlavně pro mě) funkce NDays. Hledal jsem k tomu cokoliv na tvé stránce mezi jeho vlastnostmi, ale nic mě netrklo.[/QUOTE]
Není to skrytá funkce - já tomu dal do vínku standardní chování tak, aby ta notifikace tam mohla zůstat (do té doby, než nastane nový den, nebo dokud se neprovede nějaká změna v kontaktech, nebo někdo nedá Today obrazovce pokyn pro totální refresh - nikoliv překreslení) tzn.:
1) objeví se ikona S či N
2) po tapnutí na OK se notifikace ukončí a zmizí úplně
3) po tapnutí na ikonu S či N se notifikace zavře, ale přitom zůstane na horní liště zobrazená a připravená pro další použití (další tapnutí = zobrazení notifikace)

V kombinaci s WisBar je to záležitost WisBaru, neboť ten si zobrazování notifikací přebírá sám a záležitost s (!) je jeho implementace zobrazování notifikací a NDays pořád dělají svoji std. práci ;)

Snad jsem odpověděl srozumitelně :D
eXEden_ce4you (811)|10.8.2004 17:09
Ale jak tak na to koukám ... je to moc pěkná věc ;) WisBaru už asi nezbývá místo na horní liště a tak si "pomůže" spodní ...

TECH: Při pohledu na obrazovku a při konstatování, že se objeví, ať je tam Today či jiná aplikace, si dovolím tvrdit, že se pro zjednodušení zobrazuje klasickej toolbar resp. jeho "napodobenina" ;)
Milan Švec (938)|10.8.2004 17:17
Michale díky.
Chvíli mi trvalo, než jsem se přeorientoval v terminologii. Mně pořád nebylo jasné, co je to ta notifikace. Noty ne, takže nejspíš obsah té bubliny, co vyskakuje, jestli jem to pochopil. Který se uchovává, podle tvého popisu, dokud atd.
A protože moje horní lišta nejspíš schovává ledacos, co tam je umísťováno odjinud, tak mě tady těší, že ty ikony (S) a (N) jsou o řádek níž. A mám to tam taky.
ipf (2136)|10.8.2004 17:59
Nehledejte v tom vědu, to vám taťka (eXEden) koupil bublifuk, ať si máte s čím hrát :D .
Milan Švec (938)|10.8.2004 18:20
Ještě že ho máme! Hlavně aby nám dlouho vydržel!
ron.jeremy (92)|11.8.2004 00:16
[QUOTE="eXEden"][QUOTE="Butch"]Provozujete někdo Ndays na MDAII spolu s pocket Zen Phone 4.5.1 ? Zjistil jsem že po instalaci Ndays se už nedostanu do nastavení Zen Phone :(([/QUOTE]
Vzhledem k tomu, že je to opravdu jednoduchý prográmek, kterej v podstatě nic nedělá, si myslím, že v NDays chyba určitě nebude ;)[/QUOTE]
Popravdě, něco tam asi bude, protože mně to dělá taky, naprosto přesně stejné příznaky, a neslyším to poprvé. :( PocketNDays se mi moc líbí, a velmi by mi usnadnil život s mojí na výročí děravou hlavou, :D ale protože potřebuji profily, nemůžu jej používat. :( Byl bys ochoten se na to podívat :?:
eXEden_ce4you (811)|11.8.2004 07:39
[QUOTE="ron.jeremy"]Popravdě, něco tam asi bude, protože mně to dělá taky, naprosto přesně stejné příznaky, a neslyším to poprvé. :( PocketNDays se mi moc líbí, a velmi by mi usnadnil život s mojí na výročí děravou hlavou, :D ale protože potřebuji profily, nemůžu jej používat. :( Byl bys ochoten se na to podívat :?:[/QUOTE]
Podívat se na to nemůžu z jednoduchého důvodu - nemám MDA/XDA. Tyhle věci se bohužel strašně špatně ladí už jen vzhledem k tomu, že to není standardní aplikace (rozuměj EXE, který spustíš) ale DLL knihovna, kterou si systém pouští sám ... Ale už jsem tu taky říkal, že:
1) NDays fungují korektně ;)
2) programu, kterýmu něco nejde, jsou profily ;) Podle mě je jedno, jestli fungují správně do doby, než nainstaluješ NDays a až pak začnou blbnout ... ta chyba je pořád na straně profilů - nerozumí si s jiným programem a nikoliv naopak ... ;)

Jsem ale ochotnej podívat se na to v rámci možností na srazu, protože předpokládám, že tam někdo s MDA/XDA + profily bude ... víc udělat nemůžu. Opravdu doporučuju kontaktovat autora profilů a ať on to zkusí ...
Wuffi (1599)|11.8.2004 08:40
Hm ac jsem velky priznivce profilu Pocket Zen Phone, taky bych spis predpokladal ze chyba je na jejich strane. Koupil jsem si komercni verzi 4.9.1 a zatim lituju tech penez neb ty profily nemuzu pouzivat. Po kazdem prepnuti profilu se mi vypne telefonni cast a musim ji znovu zapnout - manualne. Navic ackoli nikde nemam nastavenu aktivaci BT v nekterem z profilu, s Pocket Zen Phone 4.9.1 se mi BT sam zapina a vypina jak se mu zlibi. Je to mozna moji prastarou ROMkou 1.03 USA, ale myslim ze je veci autora aby si i tohle osetril. A zatimco u free verze jsem v drivejsich dobach s autorem normalne komunikoval a autor mel rychle odezvy, pote co jsem si koupil placenou verzi se tohle uz rict neda... A je mi to moc lito, Pocket Zen Phone je jinak moc dobra aplikace! :oops:
Milan Švec (938)|11.8.2004 23:31
[QUOTE="eXEden"]...
1) objeví se ikona S či N
2) po tapnutí na OK se notifikace ukončí a zmizí úplně
3) po tapnutí na ikonu S či N se notifikace zavře, ale přitom zůstane na horní liště zobrazená a připravená pro další použití (další tapnutí = zobrazení notifikace)...[/QUOTE]
Michale, tak to chodí, jak popsáno výš (druhá lišta, jen s jinou ikonou v liště nahoře), i když je WisBar Adv. úplně vypnutý (= po startu nespuštěný).
Že by Spb Pocket+ ? I když je z Today obrazovky vypnutý, jeho funkce běží dál (indikace stavu baterie nahoře a vyskakovací menu po Close).
Nahoře naskočí (systémová?) ikona bublina (= Notifikace?) a po tap na ni naskočí ta šedivá druhá lišta. Ta malá bublinka se objeví místo koleček s S nebo N na horní liště tehdy, když se při ukončování už druhé notifikace ťukne podruhé na horní lištu a ne na OK v té v pořadí druhé notifikaci (svátků nebo narozenin).
Což je jenom pro informaci, nebrání to ničemu, právě naopak, dává to víc možností.
eXEden_ce4you (811)|12.8.2004 07:24
[QUOTE="Milan Švec"]
Michale, tak to chodí, jak popsáno výš (druhá lišta, jen s jinou ikonou v liště nahoře), i když je WisBar Adv. úplně vypnutý (= po startu nespuštěný).
Že by Spb Pocket+ ? I když je z Today obrazovky vypnutý, jeho funkce běží dál (indikace stavu baterie nahoře a vyskakovací menu po Close).
Nahoře naskočí (systémová?) ikona bublina (= Notifikace?) a po tap na ni naskočí ta šedivá druhá lišta. Ta malá bublinka se objeví místo koleček s S nebo N na horní liště tehdy, když se při ukončování už druhé notifikace ťukne podruhé na horní lištu a ne na OK v té v pořadí druhé notifikaci (svátků nebo narozenin).
Což je jenom pro informaci, nebrání to ničemu, právě naopak, dává to víc možností.
[/QUOTE]
Tak teď tomu vůbec nerozumím ... jenom by mě zajímalo, který z programů má tohle na svědomí ;)
Milan Švec (938)|12.8.2004 09:42
[QUOTE="eXEden"]...který z programů má tohle na svědomí ...[/QUOTE]
Každé umělecké dílo začíná po čase žít svým vlastním životem.
Odinstaloval jsem WisBar Advance i SPB+. Extended Themes od Spb jsem v Today nahradil jenom obyčejným Windows default. Je to tam pořád. :)
Teď je to modré. Už to nechám plavat. Uvidíš o víkendu.
00024024_SCR_0001_m_jMnA.jpg
eXEden_ce4you (811)|12.8.2004 09:52
[QUOTE="Milan Švec"]Každé umělecké dílo začíná po čase žít svým vlastním životem.Odinstaloval jsem WisBar Advance i SPB+. Extended Themes od Spb jsem v Today nahradil jenom obyčejným Windows default. Je to tam pořád. :)Teď je to modré. Už to nechám plavat. Uvidíš o víkendu.[/QUOTE]
Žeby tajná system-feature? ;)
Milan Švec (938)|12.8.2004 11:38
[QUOTE="eXEden"]Žeby tajná system-feature? ;)[/QUOTE]
... a načasovaná na "I. oficiální setkání uživatelů cihel (všeho druhu)" v Beneticích u Světlé nad Sázavou?
eXEden_ce4you (811)|17.8.2004 18:43
[QUOTE="Milan Švec"][QUOTE="eXEden"]Žeby tajná system-feature? ;)[/QUOTE]
... a načasovaná na "I. oficiální setkání uživatelů cihel (všeho druhu)" v Beneticích u Světlé nad Sázavou?
[/QUOTE]
Trošku jsem nad tím seděl a přišel jsem na to :) Je to tím, že já ty obě notifikační ikony zobrazuju se stejným pořadovým číslem (pokud si někdo vzpomene - GPRS monitor umožňuje nastavit pořadí své ikony). Systém na to zareaguje tak (pokud je tam více než 1ikona se stejným pořadí), že vytvoří pomocný toolbar (okno), kde si uživatel může zvolit jednu z ikon. Otázkou zůstává, zda-li tohle chování ponechat - není chybné - nebo ho upravit a zobrazovat na horní liště dvě ikony a zamezit tak volbě pomocí dodatečného okna ... To nevím a nechám to na vás ;)
Milan Švec (938)|17.8.2004 18:49
[QUOTE="eXEden"]...tohle chování ponechat - není chybné...[/QUOTE]
Nevadí-li ničemu a nikomu, hlasuji pro ponechat. Už jsem si zvykl a používám to.
ninja_ce4you (102)|12.9.2004 19:22
nainstalovala se mi slovenska verze Pocket NDays a netusim, kde se to prepina do cestiny?!
eXEden_ce4you (811)|12.9.2004 21:40
[QUOTE="ninja"]nainstalovala se mi slovenska verze Pocket NDays a netusim, kde se to prepina do cestiny?![/QUOTE]
Odinstalovat, nainstalovat znovu a při instalaci zvolit českou verzi. Přepínání kalendáře není a nebude možné
PeZ_ce4you (130)|25.10.2004 16:48
Stává se mi ještě jedna věc s PocketNDays. Když provedu soft reset, tak se mi ztratí z today obrazovky tato položka a musím najet do nastavení Today - kde je vše zaškrtnuto jak má a teprve poté se mi vše vrátí do správných kolejí.
Kde dělám chybu? Mám iPaq H2210. díky za odpověď
eXEden_ce4you (811)|25.10.2004 16:57
[QUOTE="PeZ"]Stává se mi ještě jedna věc s PocketNDays. Když provedu soft reset, tak se mi ztratí z today obrazovky tato položka a musím najet do nastavení Today - kde je vše zaškrtnuto jak má a teprve poté se mi vše vrátí do správných kolejí.
Kde dělám chybu? Mám iPaq H2210. díky za odpověď[/QUOTE]
Zkoušel jsi dnešní novou verzi? Já mám totiž to stejný zařízení a chodí to tak, jak má ...
vurmik (145)|26.10.2004 15:59
chtel sem se ezptat, pred casem sem psal dotaz s vyhldavanim v kalendari, kdyz nepouzivam diakritiku, je tento problem jiz vyresen??

jinak diky za super uzitecny programek. je fakt bozi :-)
Jiří Pospíšil_ce4you (923)|28.10.2004 15:46
Jestli budou ještě nějaké nové verze :D , tak by bylo dobré někde v programu napsat INFO o verzi - ABOUT.
Flynt (57)|28.10.2004 16:36
Zdravím. Prošel jsem skoro celou diskusi k Pocket NDays, nainstaloval a opravdu je to perfektní program, oproti verzi od Sunnysoft, kterou jsem dostal s PDA.

Mám ale malý problém, pokud v Kontaktech zvolím Nástroje, Datum svátků dostanu hlášení "Nabídku add-in nelze spustit". Při instalaci se žádná chyba neobjevila a chod programu je taky normální.

Díky za odpověď. Omluva za možná triviální dotaz, ale je to mé prvé PDA.:)
ipf (2136)|28.10.2004 18:58
[QUOTE="Flynt"]Zdravím. Prošel jsem skoro celou diskusi k Pocket NDays, nainstaloval a opravdu je to perfektní program, oproti verzi od Sunnysoft, kterou jsem dostal s PDA.

Mám ale malý problém, pokud v Kontaktech zvolím Nástroje, Datum svátků dostanu hlášení "Nabídku add-in nelze spustit". Při instalaci se žádná chyba neobjevila a chod programu je taky normální.

Díky za odpověď. Omluva za možná triviální dotaz, ale je to mé prvé PDA.:) [/QUOTE]

Hmmm, toho jsem si nikdy nevšiml. Zkoušel jsem to a dělá mi to také :( .

Miiiiichaaaaaléééééé...... plíííís héééélp :D
PeZ_ce4you (130)|31.10.2004 17:41
[QUOTE="eXEden"][QUOTE="PeZ"]Stává se mi ještě jedna věc s PocketNDays. Když provedu soft reset, tak se mi ztratí z today obrazovky tato položka a musím najet do nastavení Today - kde je vše zaškrtnuto jak má a teprve poté se mi vše vrátí do správných kolejí.
Kde dělám chybu? Mám iPaq H2210. díky za odpověď[/QUOTE]
Zkoušel jsi dnešní novou verzi? Já mám totiž to stejný zařízení a chodí to tak, jak má ... [/QUOTE]

Díky, bylo to přesně tímto. Vše šlape jak má.
Crusader_ce4you (624)|5.11.2004 09:06
Mám jeden dotázek. Je v tomto skvělém prográmku někde možnost měnit velikost písma?? Když si přepnu na RealVGA režim a systémové písmo nastavím na "největší" Tak se samozřejmě zvětší vše, co je na TODAY obrazovce instalováno společně se systémem, ale jakékoliv TODAY pluginy přiinstalované dodatečně se musí konfigurovat zvlášť, takže písmo v Pocket NDays je ptotom oproti těm systémovým o dost menší a trofám si říct, že pro lidi se slabším zrakem téměř nečitelné.
eXEden_ce4you (811)|5.11.2004 09:13
[QUOTE="Crusader"]Mám jeden dotázek. Je v tomto skvělém prográmku někde možnost měnit velikost písma?? Když si přepnu na RealVGA režim a systémové písmo nastavím na "největší" Tak se samozřejmě zvětší vše, co je na TODAY obrazovce instalováno společně se systémem, ale jakékoliv TODAY pluginy přiinstalované dodatečně se musí konfigurovat zvlášť, takže písmo v Pocket NDays je ptotom oproti těm systémovým o dost menší a trofám si říct, že pro lidi se slabším zrakem téměř nečitelné.[/QUOTE]
Já vím ... bohužel to je ještě dluh z minulosti, který bych měl zlikvidovat :)
Crusader_ce4you (624)|5.11.2004 09:17
;) Díky za odpověď. Alespoň jsem se ujistil, že nejsem slepej, když jsem tam toto nastavení nenašel :D :D
requo (1)|24.11.2004 08:30
[QUOTE="ipf"][QUOTE="Flynt"]Zdravím. Prošel jsem skoro celou diskusi k Pocket NDays, nainstaloval a opravdu je to perfektní program, oproti verzi od Sunnysoft, kterou jsem dostal s PDA.

Mám ale malý problém, pokud v Kontaktech zvolím Nástroje, Datum svátků dostanu hlášení "Nabídku add-in nelze spustit". Při instalaci se žádná chyba neobjevila a chod programu je taky normální.

Díky za odpověď. Omluva za možná triviální dotaz, ale je to mé prvé PDA.:) [/QUOTE]

Hmmm, toho jsem si nikdy nevšiml. Zkoušel jsem to a dělá mi to také :( .

Miiiiichaaaaaléééééé...... plíííís héééélp :D [/QUOTE]

Mám stejný problém, řešení mě nenapadlo, co s tím?
vurmik (145)|24.11.2004 08:42
zdravim,
nasel jsem drobnou chybicku, ktera nic nemeni na tom, ze je to super program :-)

vcera jsem se vsiml, ze bylo chybne napsane jmeno Cecílie.


dale jsem bohuzel jeste nenasel nikde odpoved na mou otazku, jestli se mohu dockat verze, kdy bude NDays spolupracovat s kontakty bez diakritiky.

priklad zitrejsi Kateřina - nezobrazi se ani jeden svatek :-( a to jich v databazi mam nekolik protoze v databazi konaktu je Katerina

predem diky za odpoved

Pet
Zdenek Malinsky (9781)|24.11.2004 12:47
Myslím, že se zobrazují svátky i bez diakritiky. Mě to neukázalo zítra jednu Kateřinu, ale zjistil jsem, že ji mám uloženou jako Kate, protože žije v GB.
Vše k ovládání je popsáno v přiloženém "návodu k použití". Ještě jsem to nestihl přelouskat, ale myslím, že je to skvělý softík s (až) moc možnostmi a variabilitou nastavení. Něma problema :D :D :D Je to jako v ráji. ;)
eXEden_ce4you (811)|24.11.2004 13:54
[QUOTE="vurmik"]zdravim,
nasel jsem drobnou chybicku, ktera nic nemeni na tom, ze je to super program :-)

vcera jsem se vsiml, ze bylo chybne napsane jmeno Cecílie.


dale jsem bohuzel jeste nenasel nikde odpoved na mou otazku, jestli se mohu dockat verze, kdy bude NDays spolupracovat s kontakty bez diakritiky.

priklad zitrejsi Kateřina - nezobrazi se ani jeden svatek :-( a to jich v databazi mam nekolik protoze v databazi konaktu je Katerina

predem diky za odpoved

Pet[/QUOTE]
Jojo ... víme, víme ... ;)
Data si můžeš do další verze opravit sám ;)
A vyhledávání bez diakritiky dodělám ASAP ...
eXEden_ce4you (811)|24.11.2004 13:54
[QUOTE="requo"][QUOTE="ipf"][QUOTE="Flynt"]Zdravím. Prošel jsem skoro celou diskusi k Pocket NDays, nainstaloval a opravdu je to perfektní program, oproti verzi od Sunnysoft, kterou jsem dostal s PDA.

Mám ale malý problém, pokud v Kontaktech zvolím Nástroje, Datum svátků dostanu hlášení "Nabídku add-in nelze spustit". Při instalaci se žádná chyba neobjevila a chod programu je taky normální.

Díky za odpověď. Omluva za možná triviální dotaz, ale je to mé prvé PDA.:) [/QUOTE]

Hmmm, toho jsem si nikdy nevšiml. Zkoušel jsem to a dělá mi to také :( .

Miiiiichaaaaaléééééé...... plíííís héééélp :D [/QUOTE]

Mám stejný problém, řešení mě nenapadlo, co s tím?[/QUOTE]
Ano je to tak ... opravím co nejdřív ;)
vurmik (145)|24.11.2004 14:52
diky za pozitivni zpravu :-)

no ja nechci data prevadet na diakrtiiku, sem zvyklej pouzivat ppc bez ni a pak by mi to pri vyhledvani delalo neplechu. navic nemam naistalovanou lokalizaci ani ceskou klavesnici. zatim sem to nepotreboval.

Petr

je mozny se nekam zaregostrovat abych vedel o novych verzich NDays??
Pavlucha (1496)|24.11.2004 16:01
[QUOTE="vurmik"]diky za pozitivni zpravu :-)
je mozny se nekam zaregostrovat abych vedel o novych verzich NDays??[/QUOTE]

Nastav si u této diskuse "UPOZORNIT NA ODPOVĚDI EMAILEM" a budou ti chodit majly, když se něco šustne. Musíš to zadat ale při odesílání příspěvku (třeba až mi budeš děkovat za radu:D)
eXeden většinou všechno oznamuje tady ... ;)
Zdenek Malinsky (9781)|24.11.2004 16:28
Zahlasoval jsem teď v anketě: Také zapomínáte na významné dny vašich blízkých? Dal jsem odpověď nikdy a.......koukám......jsem jediný:O

Copak nepoužíváte Pocket NDays???
beecher (9270)|24.11.2004 17:31
[QUOTE="Pavlucha"][QUOTE="vurmik"]diky za pozitivni zpravu :-)
je mozny se nekam zaregostrovat abych vedel o novych verzich NDays??[/QUOTE]

Nastav si u této diskuse "UPOZORNIT NA ODPOVĚDI EMAILEM" a budou ti chodit majly, když se něco šustne. Musíš to zadat ale při odesílání příspěvku (třeba až mi budeš děkovat za radu:D)
eXeden většinou všechno oznamuje tady ... ;) [/QUOTE]
Pripadne dole zmacknout "Sledovat toto tema"...
Pavlucha (1496)|24.11.2004 17:37
[QUOTE="beecher"][QUOTE="Pavlucha"][QUOTE="vurmik"]diky za pozitivni zpravu :-)
je mozny se nekam zaregostrovat abych vedel o novych verzich NDays??[/QUOTE]

Nastav si u této diskuse "UPOZORNIT NA ODPOVĚDI EMAILEM" a budou ti chodit majly, když se něco šustne. Musíš to zadat ale při odesílání příspěvku (třeba až mi budeš děkovat za radu:D)
eXeden většinou všechno oznamuje tady ... ;) [/QUOTE]
Pripadne dole zmacknout "Sledovat toto tema"...[/QUOTE]

... no jóóóóó ... :D :D :D
ipf (2136)|24.11.2004 18:16
[QUOTE="Zdeněk Malinský"]Zahlasoval jsem teď v anketě: Také zapomínáte na významné dny vašich blízkých? Dal jsem odpověď nikdy a.......koukám......jsem jediný:O

Copak nepoužíváte Pocket NDays???[/QUOTE]

To víš, že jo. My napíšeme: "nikdy" a Michal si řekne: "co bych se namáhal, když si všichni všechno pamatujou a PocketNDays maj akorát nato, aby si zaplácli RAMku" :D
eXEden_ce4you (811)|7.12.2004 10:03
Vaše připomínky opraveny:

1) už funguje zobrazování přehledů z Pocket Outlooku
2) svátky vyhledává i bez diakritiky

Ke stáhnutí přikládám soubor a taktéž soubory na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] byly zaktualizovány. Omlouvám se za zpoždění, ale jsem teď docela dost mimo a na cestách ...
Crusader_ce4you (624)|7.12.2004 10:27
Super. Můžu se jen zeptat, jestli by tam šlo zařadit in změna velikosti písma, prosím ( pro uživatele RealVGA režimu ;) ). Děkuju.
eXEden_ce4you (811)|7.12.2004 10:35
[QUOTE="Crusader"]Super. Můžu se jen zeptat, jestli by tam šlo zařadit in změna velikosti písma, prosím ( pro uživatele RealVGA režimu ;) ). Děkuju.[/QUOTE]
Já myslel, že tohle se tu už řešilo a že je všechno v pohodě. Aspoň lidi tady se tak vyjadřovali ... Uvidím, co by se s tím dalo dělat. Bohužel jsem na tom fakt dost na štíru s časem a tak bych to udělal jenom, pokud by o to byl zájem od více než jednoho člověka ...
vurmik (145)|7.12.2004 10:38
diky moc za aktualizaci.
uz sem si to stahnula vecer to doma nainstaluji a pak dam vedet jak to premava.

jeste jednou diky.
Šeba_oldd (1184)|7.12.2004 10:41
Děkuji take mnohokrat a vzhledem k tomu ze jsem cim dal tim vic slepy ztotoznuji se s Crusaderem.
beecher (9270)|7.12.2004 10:43
Ja jsem pro zarazeni teto volby! Diky.
Crusader_ce4you (624)|7.12.2004 10:43
[QUOTE="eXEden"]Já myslel, že tohle se tu už řešilo a že je všechno v pohodě. Aspoň lidi tady se tak vyjadřovali ... Uvidím, co by se s tím dalo dělat. Bohužel jsem na tom fakt dost na štíru s časem a tak bych to udělal jenom, pokud by o to byl zájem od více než jednoho člověka ...[/QUOTE]

To jo, pokud by na to nemáš čas a ještě k tomu budu jediný, kdo by si přál změnu velikosti písma, tak to samozřejmě nedělej. Už tak jsi toho bezplatně vytvořil víc než dost :yes: Byl to ode mne jen návrh, protože znám pár uživatelů ( nebudu jmenovat - viď Šebo :D :D ), kteží by rádi používali Looxe v RealVGA režimu, ale jejich zrak jim to nedovoluje, takže každá možnost zvětšení písma by jim přišla vhod ;)
Crusader_ce4you (624)|7.12.2004 10:44
Teď koukám, ře než jsem to stačil dopsat, tak se Šeba přiznal sám :D :D :D
vurmik (145)|8.12.2004 06:52
Tak jsem si to vecer natahnul do cihly, ale je tam nejaka zrada, ukazuje mi to svatky u kazdeho prijmeni 2x, teda u kazdeho ne, nekde to fungovalo spravne, trebas u Jmena Lydie, coz je schodou okolnosti moje pritelkyne :-) no proste je jedinecna :-))) Jinak ostatni co mam ted naplanu tak to vidi 2x.
mad2707 (70)|8.12.2004 07:57
Uplně stejné syndromy jako u kolegy Vurmika. Po přeinstalování na původní verzi z 26.10. vše v pořádku.
Aifel_ce4you (105)|8.12.2004 08:04
Já mám ještě malinko jiný problém a nepodařilo se mi vysledovat souvislost. Pokud označím v kontaktech více lidí a zvolím "Nástroje - datum svátků", tak se mi zobrazí jen některá příjmení, jména se nezobrazí vůbec a datum svátků taky ne. Zkoušel jsem měnit způsob zápisu jméno-příjmení ale ani to nepomohlo... Pokud označím jednoho člověka, tak ten se zobrazuje náhodně, u někoho ano, u někoho ne.. Tak nevím..