Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 12 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 167

Téma: Konfigurace ActiveSync via Bluetooth

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Protože jsme na serveru ce4you po Vánocích přivítali plno nových majitelů Pocket PC zařízení, budu se urychleně snažit sepsat co nejvíce článků s radami v pro řešení různých obtížnějších situací. Jednou z často kladených otázek je žádost o pomoc při konfiguraci synchronizace ActiveSync přes Bluetooth. Snad tento článek pomůže alespoň některým z vás...

    Celý článek si můžete přečíst na adrese:
    http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=83
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Odkaz http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=83 ukazuje na článek na adrese http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=71
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Opravenoops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    11

    A funguje to na 100%? Mne to ide iba dokedy sa nenapojim cez bluetooth na mobil. vtedy active sync pocuva na com5 ale tam ide mobil, zblbne a viac cez port az do dalsieho restartu nejde. tiez mam widcomm ovladac k bt adapteru - a tam nie je moznost zalozit viac virtualnych com, co by situaciu riesilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od aclass
    A funguje to na 100%? Mne to ide iba dokedy sa nenapojim cez bluetooth na mobil. vtedy active sync pocuva na com5 ale tam ide mobil, zblbne a viac cez port az do dalsieho restartu nejde. tiez mam widcomm ovladac k bt adapteru - a tam nie je moznost zalozit viac virtualnych com, co by situaciu riesilo.
    '

    Priznam se, ze moc nerozumim - ja si v tom softu na desktopu muzu vytvorit druhy BT COM port, ktery ma COM6...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    77

    Již se mi podařilo připojení stylem pokusů a omylů.Chtěl bych se zeptat,jestli není možná nějaká rychlejší cesta připojení,třeba ikonou v Dnes nebo přes IE jako u PC.
    Přečetl jsem si Váš nový článek,ale nevím,co je BT profil u PC.Připojuji se přes USB

    yaris
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od yaris
    Již se mi podařilo připojení stylem pokusů a omylů.Chtěl bych se zeptat,jestli není možná nějaká rychlejší cesta připojení,třeba ikonou v Dnes nebo přes IE jako u PC.
    Přečetl jsem si Váš nový článek,ale nevím,co je BT profil u PC.Připojuji se přes USB
    Asi je to tim, ze uz je docela dost hodin, ale vybec netusim, na co se me ptate:?: Muzete prosim preformulovat dotaz?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    77

    Mám na mysli připojení PDA přes BT k mobilu.Jestli není nějaká kratší cesta než přes správce BT

    yaris
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od yaris
    Mám na mysli připojení PDA přes BT k mobilu.Jestli není nějaká kratší cesta než přes správce BT
    Ja mam automaticke pripojeni pri pozadavku a vytaci mi to kdyz dam v prohlizeci adresu www.neco.cz... Stejne tak posta - tapnu na ikonku v Inboxu a pripoji se mi to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    153

    jinak ikonou v today by to take melo jit - tapnutim na ikonu spojeni (s krizkem) se zobrazi definovane modemy a po tapnuti dojde ke spojeni...

    Martin S.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od aclass
    A funguje to na 100%? Mne to ide iba dokedy sa nenapojim cez bluetooth na mobil. vtedy active sync pocuva na com5 ale tam ide mobil, zblbne a viac cez port az do dalsieho restartu nejde. tiez mam widcomm ovladac k bt adapteru - a tam nie je moznost zalozit viac virtualnych com, co by situaciu riesilo.
    '

    Priznam se, ze moc nerozumim - ja si v tom softu na desktopu muzu vytvorit druhy BT COM port, ktery ma COM6...

    A ako si mozete vytvori COM6? Ak mam vytvoreny COM5, tlacitko "Add serial service" v konfiguracii bluetooth na desktope nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    110

    Co delat, kdyz ten bl*ej ActiveSync 3.7.1 vzdy po restartu PC nastavi znovu COM1 a zapomene ze jsem mu nastavoval COM4 (BT) takze to musim vzdy pred kazdym BT znovu nastavovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od aclass
    A ako si mozete vytvori COM6? Ak mam vytvoreny COM5, tlacitko "Add serial service" v konfiguracii bluetooth na desktope nejde.
    Tak to neporadim... Zkousel jsem na dvou pocitacich a bez problemu.. Jake mate BT na desktopu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od AleqCZ
    Co delat, kdyz ten bl*ej ActiveSync 3.7.1 vzdy po restartu PC nastavi znovu COM1 a zapomene ze jsem mu nastavoval COM4 (BT) takze to musim vzdy pred kazdym BT znovu nastavovat?
    Co mate za system? Nemam s tim problem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od aclass
    A ako si mozete vytvori COM6? Ak mam vytvoreny COM5, tlacitko "Add serial service" v konfiguracii bluetooth na desktope nejde.
    Tak to neporadim... Zkousel jsem na dvou pocitacich a bez problemu.. Jake mate BT na desktopu?
    Pouzivam na desktope Widcomm 1.3.2.7. Ak mam vytvoreny jeden bluetooth serial port, dalsie uz pridat nejdu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 12 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Podrobná konfigurace ActiveSync
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 01-05-2008, 11:59
  2. Bluetooth - nastaveni konfigurace pri spusteni
    Od golom v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 13:55
  3. activesync cez bluetooth
    Od eshus v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 11:47
  4. Activesync - konfigurace synchronizace Úkolů
    Od PPK220 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 22:42
  5. Bluetooth ActiveSync
    Od flashman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 22:03