Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 17 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 250

Téma: RichesseGPS - freeware geocachingový a GPS software

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Kod 55 znamena, ze port, na ktery se pripojujes, neexistuje.
    Netusim, co to muze zpusobovat. Me samotnymu se pri testovani zadny chyby nikdy neukazaly, coz je dost nezvykla situace.
    Soft-reset nepomuze? Vic nedokazu poradit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Mashe: A jiný soft na GPS ti předpokládám funguje? (Jaký soft a jaký port používáš?) Zkus kdyžtak třeba GPSAuto a zkusit se připojit, i když sériový port tam otevírám standardně asi stejně jako duhovej_vil tady, takže by ti to mělo taky 55 vyhodit (ale pokud náhodou ne, tak se možná můžem něčeho chytit).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    224

    Zdravim Davide, vyzkousel jsem tvuj program a prijemne me prekvapil

    Mel bych jeden navrh ke zvazeni - moznost napsat si nejakou vlastni poznamku ke konkretni kesce - (jako napr. cache je mozne vyzvednout ve dvou a vice lidech), abych nemusel neustale prepinat do pozn.bloku apod.

    EDIT: ta poznamka aby byla viditelna i bez rozkliknuti te kesky - napr. extra list s podrobnostmi o kesce
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    tak jsem si s tim trosku hral (jo GPSku pouzivam u TT 5.21 a slape dobre) a nakonec se me podarilo najit GPSku, ale ve chvili kdy se pokusila pouzit tak jsem zadal parovaci heslo (0000) a v tu chvili to opet hodilo error 55

    na vysvetleni, sparovano mam davno, ale musim nastavit port pro GSPku a pak si to dam vyhledat timhle softem, jak se najde tak opet vyskoci potvrzovaci parovaci zprava a v tu chvili se to kouslo

    tak snad jsem to dobre popsal
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    Ahoj, mám dotaz na Spooka, psal :
    tak pouzil jsem na to jiny software a pracuje to uz v poradku,

    Můžeš napsat, jaký soft k tomu používáš:?: Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od ivosak
    Ahoj, mám dotaz na Spooka, psal :
    tak pouzil jsem na to jiny software a pracuje to uz v poradku,

    Můžeš napsat, jaký soft k tomu používáš:?: Dík
    Ahoj, pouzivam toto
    http://palmare.idnes.cz/detail.html?cislo=552197
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    17

    Ahoj, díky za skvělý software. Chodí bez jakýchkoliv komplikací.
    Mám návrh na doplnění. Jezdím často autem a ne vždy jsem dobře připraven na hledání kešek. Nešel by režim, který by při jízdě zobrazoval data (vzdálenost, směr, popis) vždy k nejbližší(m) aktuální kešce ze zadaných?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    No tak smer i vzdalenost k jedny cachi to uz ukazuje, ne?

    Nekdo uz mi psal ohledne ukazovani nejblizsich cachi vuci aktualni pozici. Jen nevim, jestli to bylo tady nebo jen na mail. Casem to urcite bude, ale nebude rychle. To myslim by melo uspokojit pozadavky na to cestovani autem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1

    softwere se mi moc libi,jeste by to chtelo hromadne mazani vice bodu co jsou zadane...nejak se mi to nedari, mozna neco delam spatne. V seznamu bodu by bylo fajn kdyby sly seradit podle vzdalenosti od aktualni pozice (ktera by se tam samozrejme vypsala). Myslim ze to je to co by se libil vice lidem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Zdravím,

    super prográmek jen mám problémek. teď jsem zkoušel na zahradě na cca 50-ti metrech a když vyberu bod před dveřma a jsem na konci zahrady tak se mi pozice ukazuje, ale při pohzbu žádná změna. Mám vario a bluethot GPS Haicom HI406BT. máte někdo s touhle konfigurací zkušenost případně problém?

    Díky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    2

    Dej si tu do vyhledavani "statická navigace". Tu si budes muset vypnout nebo s prijimacem gps behat rychleji ;-)

    TOuST
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    17

    Prosím o radu - používal jsem program na MDA compact a teď jsem si pořídil MDA compact III a zaboha to nemůžu rozchodit - prostě se sekne - vypadá to, jako by neuměl komunikovat s GPS - nemáte někdo odladěno na MDA compact III?. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    78

    Taky jsem to na CompaktIII nerozjel. Nesekne se, ale nemůžu ho "lokalizovat".
    Další aplikace které používám (tomtom6, GPSdash...) jedou bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1

    Taky se pridavam k zadosti o radu, na Compact III, od T-mobilu, jsme chtěli aktivovat GPS s jiným programem než je tomtom a GPS se nechce aktivovat.Děkuji za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Zkuste prosím GPSAuto. Mám zkušenost, že když na zařízení funguje GPSDash2, tak by mělo i tohle, a u sebe můžu nastavení sériové komunikace lehce ověřit. Třeba se nám tím povede něco zjistit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 17 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. RichesseGPS pro HD2
    Od MilaCzeque v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 11:06
  2. Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 11:23
  3. RichesseGPS
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 07:06