Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 17 PrvníPrvní ... 51314151617 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 211 až 225 z 250

Téma: RichesseGPS - freeware geocachingový a GPS software

  1. #211
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Jo jo ... taky jsem z toho celý hotový ... a to jsem ještě nezkoušel lovecké fíčrs, jen jsem to tak oťukával naprázdno
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    104

    Měl bych pár postřehů:

    - nešlo by k tlačítkům na kompas, poznámku a info přidat tlačítko Radar? To bude myslím hodně používaná funkce...

    - v radaru možnost nastavit dosah, aby se zbytečně nenačítaly všechny cache ze seznamu

    - info o kešce je dostupné pouze stažením z www.geocaching.com? Byla by velká škoda nevyužít informací v GPX, které jsou dostupné z Pocket Query - třeba na to udělat nastavení (číst z GPX/stahovat z netu)

    - typ cache "unknown" má stejný obrázek jako "traditional" - šlo by jej změnit na tento?



    Díky,
    Choze

    EDITED
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od choze
    - nešlo by k tlačítkům na kompas, poznámku a info přidat tlačítko Radar? To bude myslím hodně používaná funkce...
    No kdyz lovim kesku, tak opravdu nejvic prehazuju mezi kompasem/poznamkou/informacema o cache.
    Radar na dve tapnuti je myslim dost dobre po ruce :-)
    Citace Původně odesláno od choze
    - v radaru možnost nastavit dosah, aby se zbytečně nenačítaly všechny cache ze seznamu
    Ono se to stejne musi vsechno nacist, pac musis spocitat tvoji vzdalenost od vsech kesek. Na zaklade tyhle informace pak rozhodnes, zda je v dosahu nebo ne. Ale minimalne by ten dosah fungoval jako filtr, aby se nezobrazovaly uplne vsechny.
    Citace Původně odesláno od choze
    - info o kešce je dostupné pouze stažením z www.geocaching.com? Byla by velká škoda nevyužít informací v GPX, které jsou dostupné z Pocket Query - třeba na to udělat nastavení (číst z GPX/stahovat z netu)
    Jo zatim to jde jen z webu, pac na to se da spolehnout VZDY. Ja osobne treba GPX vubec nepouzivam. Ale koukam, ze tu mam nejaky GPX, kde to info je. Odtud bych mohl pri importu vygenerovat nejaky to HTML do cache (pokud tam to info bude). Ono to HTML z geocaching je takovy osklivy a blbe se to na PDA prohlizi :-)
    Citace Původně odesláno od choze
    - typ cache "unknown" má stejný obrázek jako "traditional" - šlo by jej změnit na tento?
    Jasne, ze jo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    Skúšal som novú verziu a veľa sa mi páči. Mám však problém, že pri načítaní obsahu cache z netu sa objaví hláška, že cache nie je publikovaná. Zároveň je uvedené, že nie som prihlásený. Kde sa uvedené nastavuje? Nemám byť náhodou deafultne prihlásený v geocaching.com?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    104

    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    No kdyz lovim kesku, tak opravdu nejvic prehazuju mezi kompasem/poznamkou/informacema o cache.
    Radar na dve tapnuti je myslim dost dobre po ruce :-)
    OK, může být )
    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    Ono se to stejne musi vsechno nacist, pac musis spocitat tvoji vzdalenost od vsech kesek. Na zaklade tyhle informace pak rozhodnes, zda je v dosahu nebo ne. Ale minimalne by ten dosah fungoval jako filtr, aby se nezobrazovaly uplne vsechny.
    Pokud to bude stejně (nebo dokonce víc) výpočetně náročné, pak to asi neřeš. Šlo mi spíš o to, že se obsáhlý seznam dlouho načítá...
    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    Jo zatim to jde jen z webu, pac na to se da spolehnout VZDY. Ja osobne treba GPX vubec nepouzivam. Ale koukam, ze tu mam nejaky GPX, kde to info je. Odtud bych mohl pri importu vygenerovat nejaky to HTML do cache (pokud tam to info bude). Ono to HTML z
    geocaching je takovy osklivy a blbe se to na PDA prohlizi :-)
    Tady bych poprosil o implementaci. Mám (a jistě hodně kačerů) GPX s (téměř) kompletním listingem (SMALL_DESCRIPTION, LARGE_DESCRIPTION, HINT, posledních 5 logů ...) a pokud by se toto podařilo načíst a zobrazit v infu o kešce, bylo by to ideální.
    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    Jasne, ze jo.
    Díky )

    Choze
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    17

    Ahoj, kdysi jsem tu napsal, že jsem si pořídil GPSdach a že je lepší. Odvolávám co jsem odvolal a veřejně prohlašuju, že už to není pravda. Díky za odvedenou práci.
    Jedinou otázku - když stáhnu informace z geocaching.com, nevidím logy mých předchůdců - dělám něco blbě nebo j to normální - někdy se alespoň posledních pár hodí.
    Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    104

    BUG: Název některých cachí je v POI Manageru zaměněn za Ownera, například tyto:
    GC1174K
    GC1BV4Y

    Vypadá to na problém, pokud jsou dva Owneři (Knezda & ALdenVM), název cache je pak podle toho druhého...

    Choze
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od Martin Říha
    Ahoj, kdysi jsem tu napsal, že jsem si pořídil GPSdach a že je lepší. Odvolávám co jsem odvolal a veřejně prohlašuju, že už to není pravda. Díky za odvedenou práci.
    Jedinou otázku - když stáhnu informace z geocaching.com, nevidím logy mých předchůdců - dělám něco blbě nebo j to normální - někdy se alespoň posledních pár hodí.
    Martin
    Jdi do registru HKCU\Software\Daprofik\RichesseGPS a vytvor tam klic "GC Url" (typ STRING), hodnota "http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=%s&pf=y&decrypt=y&log=y" (bez uvozovek)

    Pak ti to bude cachovat i logy (bude to kompletni log, jak to omezit na poslednich par zatim nevim)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od choze
    BUG: Název některých cachí je v POI Manageru zaměněn za Ownera, například tyto:
    GC1174K
    GC1BV4Y

    Vypadá to na problém, pokud jsou dva Owneři (Knezda & ALdenVM), název cache je pak podle toho druhého...

    Choze
    No, co mam nejaky starsi GPX z geocaching.cz, tak ty maji obracene ulozeny <name> a <desc> tag. Normalne je v <name> ID cache a v <desc> jeji nazev. Takze pokud to ted nedavno opravili a zacali to generovat spravne, tak to bude tim. Kdybys mi poslal nejaky to novejsi GPX z geocaching.cz, pomohlo by mi to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    Ahoj,
    možná offtopic, ale nechystá se něco podobného pro WinCE. Mě na mioC710 to nejede.
    Dík
    Dráček.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dost pochybuji, neboť jak Davida znám, vytváří softy především "pro vlastní potřebu" a nikoli pro zisk. Navíc podobné zařízení ani nemá, takže opravdu nevidím důvod, proč by to dělal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #222
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Je to presne tak, jak rika Zdenek... takze bohuzel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #223
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    V pohodě, je to moc vychytaný prográmek, tak mi to nedalo nezeptat se. Třeba až koupím plnokrevné PDA.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #224
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    mám drobný postřeh či námět

    stáhl jsem si asi stovku nejbližších, když jsem vyrazil, tak jsem zapnul radar, poskládali se mi nejbližší, vybral jsem si pomocí Navigate, ale na info jsem nic neměl, neb jsem si stahl pouze seznam

    mám HTC TyTN II (WM 6) s přístupem na net a mohl bych si stahnout info přímo, leč musel jsem na
    Menu/POImanager/najít v seznamu podle abecedy/Menu/Downloadinfo/Done/Navigate

    nešlo by Downloadinfo nějak rovnou na I (modré tlačítko)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #225
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    11

    ehm.... a bude nekdy i ten nocni rezim?
    jinak verze 2 beta vypada velmi dobre, zatim jse male nezkousel v terenu...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 17 PrvníPrvní ... 51314151617 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. RichesseGPS pro HD2
    Od MilaCzeque v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 10:06
  2. Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 10:23
  3. RichesseGPS
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 06:06