Původně odesláno od
Vztlak
Aktuální informace o zahájení prodeje !!!!!
Všichni víme, že náš milovaný "Pekáč" neustále protahuje termín zahájení prodeje MDA II. Nejdříve to měl být listopad, pak 1.12.2003 (což vypadalo seriózně). Prvního ale přišli s tím, že to bude až v druhé polovině prosince. Vánoce se blíží a konec daňového roku teké a tak již od začátku prosince důsledně, minimálně jednou denně včetně víkendů, volám na infolinku (proč taky ne, když to platí němčouři) kdy už to jako bude. Odpověd se vždy vzácně shodovala s informací na webových stránkách operátora: "V druhé polovině prosince."
Dnes ale došlo k zásadnímu průlomu. Milá slečna na infolince mi něžným hláskem sdělila, že: "Prodej MDA II bude zahájen začátkem ledna."
Chápu, že jsem jen sprostej zákazník odněkud z východu, z bývalé ruské svazové republiky, a že žádný skvělý žlutokravatový a modrokošilový manager velikého a úžasného nadnárodního koncernu jako je T-mobile, by si o mne neopřel ani bicykl, přesto mne ale dokáže opravu pořádně vytočit když ze mne někdo dělá blbce.
Možná by bylo nejjednodušší pro obě strany, kdyby v Peegasu přiznali, že jsou idioti, a že tomu nerozuměji. Já bych to velkorise pochopil, zařízení bych si koupil jako polotovar a doprogramoval si vše s čím ti ubožáci nemůžou hnout.
Opravdu bych se nedivil, kdyby s XDA přišel dříve Eurotel. Ten slíbil leden a pokud vím, tak svým zákazníkům nelže.
A já blbec důvěřivej jsem si aktivival od prosince GPRS nonstop, abych pak nemusel den čekat na aktivaci....
Možná by bylo rozumné, kdyby Pekáč laskavě sdělil kde je problém, nebo aby se třeba dokonce omluvil. Na jejich datumy už pomalu přestávám být zvědavej.