Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 45 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokračování diskuze Upgrade na WM5 pro HP iPAQ hx4700 - něco málo fotek. Tady už řešte konkrétní věci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    Moje rada zni: neupgradujte, pockejte az HP vyda dalsi verzi. Az dojdu vecer z prace domu, prvni vec co udelam je, ze se vratim k 2003. Vyskytly se mi nasledujici problemy (a nejsem ojedinely pripad):

    - znacne se snizila vydrz!
    - PDA se zasekava, kdyz uz si myslim, ze jsem prisel na to, co zpusobuje pomalost, tak naraz zacne byt opet pomale. A to do te miry, ze se trha soupak na regulaci jasu displeje
    - po vypnuti PDA a opetovnem zapnuti nenajde CF kartu, musim ji vysunout a zastrcit znovu
    - soucasti ROM neni iPAQ Backup - to teda neni chyba, ale vlastnost

    Takze hlavni vec, proc jsem do WM5 sel (vetsi vydrz) se zatim nekona. Soudruzi z HP museli udelat nekde chybu, protoze inet je plny stejnych pripadu.

    Co ale musim pochvalit je, ze soucasti upgrade na WM5 je posledni Pocket Informant. Jestli to je ale plnohodnotna verze, ktera pujde upgradovat jako v pripade 2003 nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Zadařilo se bez problemu.
    - CF vidim vzdy a v pohode (Pretec 1G HighSpeed)
    - nefunguje mi tAgenda, jaa nestastnik :-( co ja si pocnu.
    - rychlost, no, trha se to :-( a to i temer po instalaci. Clovek klepne, a nic
    - pocket informant posledni verze je zajimavy, nicmene se mi zda nejaky cudny, ale jeste jsem neprisel na to, v cem ...ale cudny se mi zda.

    - Absence iPAQ Backupu nepotesila, co ted? Jeste ze jsem na nej nespolehal a celou memory i ipfStore jsem si zkopiroval tak jak je na CF

    Jiri
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Citace Původně odesláno od PavelM
    upgrade na WM5 je posledni Pocket Informant
    Jedná sa o PI 2005 Rev4 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    2space_cowboy:
    Ano je tam 2005 rev 4, akorat kdyz jsem tam dal posledni betu co ma WebIS na FTP, tak to chtelo registraci, takze nevim, jak to bude s upgrade.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    - CF vidim vzdy, nemam s ni zadny problem (PRETEC 512MB HighSpeed)
    - trhani obcas je, nektere aplikace mi staruji rychleji nez driv, nektere pomaleji nez driv, nekdy jsou odezvy horsi
    - spotreba se zvedla
    dnes jsem to mel v aute napichnute na nabijecku a po cca hodine jizdy to topilo tak ze by se na tom dalo varit kafe, to mi s W2003SE nedelalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    Po 3-dnovom teste noveho wm5 som urobil downgrade na 2003 a tu su skusenosti z testovacej prevadzky...

    - o 50% mensia vydrz baterie
    - pri dlhsom pouzivani sa o dost viac zahrieva, to je asi tych 50% baterie ;o( (zvlast vhodne v zime, skoda, ze sa uz otepluje)
    - za 3 dni mi 2x zmizla CF karta (reset nepomohol, treba kartu vybrat a vlozit)
    - primrzanie hocikedy a bez zjavnej priciny aj 30-40 sekund nereaguje resp. seka
    - asi 3x mi zamrzla tehla uplne (pomohol jedine reset)
    - problem pri pripojeni cez WiFi (bud nenajde nic, alebo sa nevie pripojit, ale pritom AP "vidi", niekedy pomoze vypnutie a zapnutie WiFi a niekedy len reset)
    - hard reset = kontakty+mail+reset a potom treba vybrat "kalendar" pre uplny reset, alebo "iTask" pre HR bez vymazania udajov

    Co sa tyka SW, tak mi nejde resco keyboard a pada mi aj opera 8.5b2wm5

    Takze asi bude treba pockat na upgrade wm5 do "Spring 2007" )

    Dano.


    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    Mno jeste ze nechci upgradovat.

    proste kdyz neco funguje, proc to menit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Vznáším zásadní dotaz.Kčemu vůbec WM5? Co je na něm tak převratného a inovátorského?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Odpoved ZDE.
    Neni treba flamesit, WM5 na pristrojich konstruovanych pro WM5 chodi dobre. Na pristrojich nekonstruovanych pro WM5 chodi vselijak. Tot vse. A az nova verze Navigonu bude WM5 only, tak se ptat nebudes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Takze jsem upgradnul, to jsem uz psal.

    Chybi iPAQ Backup, to jsem taky psal.

    Takze jsem si rekl, ze se podivam, co umi Sprite a co umi Sunny, a uvidim, ktery si vyberu.

    Naunstaloval sjem Sprite, verze 5 pro WM5, ale vadi mu Guardian.
    Muzu se Guardiana nejak zbavit?
    To je taky pravdepodobne duvod, proc uz neni iPaq backup soucasti - proste neni funkcni.

    Jak jste to vyresili vy?

    EDIT: tak jsem prave vyzkousel posledni Sunny Backup (3.7) a kazdy backup ktery s nim udelam (probehne bez problemu) je Corrupted. Ze by kvuli Guardianovi a ze by Sprite vedel, proc nefunguje, zatim co Sunny to nevi a proste to odfrci hlava nehlava?


    J.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    a co SPB Backup ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Tak SPB Backup funguje.

    Odstranil jsem zde moji mylku, ze neumi restorovat individualni casti primo na zarizeni, umi :-)

    Vyzkousel jsem i tu desktop aplikaci a vytvoreny backup jsem v pohode rozbalil do adresare na PC. Jestli by byl backup file corrupted, doufam, ze by neco pipul.

    Takze SPB Backup nezklamal. Ostatne jako vetsina produktu SPB.

    J.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    Taktez jsem upgradoval (pres vsechno co jsem v iPaqu mel) a taktez se mi to zadrhavalo.... podezreni jsem mel na WisBar nebyl jsem schopen ani naimportovat tema
    Downgradnul jsem na 2003SE a znova upgradnul a zatim O.K. vse bezi docela slusne, doufam ze to vydrzi. Wisbar jsem zatim neinstaloval!
    Mel bych jeste dotaz ohledne vydrze baterie, je tu nekdo kdo nepozoruje vyrazne snizeni vydrze? Dost casto pouzivam GPS a vydrz je pro mne podstatny faktor
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Je mozne, aby po upgradovani na 5.0 byl ipaq pomalej a pak po downgrade na 2003 a opetovnem upgrade na 5.0 byl rychlejsi?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 45 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 21:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 22:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 14:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 16:08