Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 7 z 45 PrvníPrvní ... 5678917 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #91
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od Milouss
    Chvili mi wm5 behaj jak z praku, pak jakoby z niceho nic vyleti filesys na 87%
    Presne tak. Jak casto neco ukladas do ROMky?
    Ja uz nic (umyslne), tak maximalne synchronizuju 2 itemy denne, pak si neco ukladaji windows a mozna par drobnosti jako today polozky si neco ukladaji. To je tak vse (umyslne jsem nic nedelal) a presto mi to "kazdou chvili" vyleti na tech 87% a zacne defragmentovat.

    Takze si nemyslim, ze instalace vseho na kartu pomuze. Muze nekdo kdo instaluje vse na kartu potvrdit jiny stav?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    31

    Co pouzivate za programek na mereni zatizeni procesoru??? Nakonec to vypada ze u me ono zpomaleni systemu na svedomi Pocket Hackmaster. Mam nejnovejsi verzi XCPUScalar (pro WM5) a ten mi vubec nechce ukazovat zatizeni procesoru, furt ukazuje 0%.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od lexicon
    Nakonec to vypada
    Tak to ja jsem si myslel uz nekolikrat, ze "to vypada" :-)) Stravil jsem tim docela dost casu.
    Jen za timto ucelem vyzkumu jsem si poridil SuperTasks a nepouzivam ho jako sluzbu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Citace Původně odesláno od JiH
    Dospel nekdo tedy k necemu lepsimu?
    Ja jsem celkem spokojeny. Zridka se mi to na chvili zpomali. Udelal jsem zde popsane upravy, jen jsem jeste uplne smazal polozky registru CompactionCritPrio256 a CompactionPrio256, i kdyz se tu pise, ze to az tak neovlivni. Na doporuceni na jednom serveru jsem je smazal a pripadlo mi, ze je okamzite znat zmena. Tak si je zkus zazalohovat a smazat, jestli ti to treba pomuze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Presnu cestu by si nenapisal?

    diki
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\StrataFMD
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    dikes
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Mám obavu, kdyz se ty klice odeberou, jestli se napriklad ten proces uplne nedeaktivuje a az se zaplni vsechny sektory (samotnym behem systemu), tak cihla neklekne a jedinym resenim bude flash (nebo HR). Mozna by to chtelo minimalne prozkoumat co dela ten "Crit" klic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Ty klice mam smazany uz nejakou dobu. Mezi tim jsem odinstaloval vse z pameti a dal na kartu. Trapil jsem se se synchronizaci emailu (a nakonec ji vzdal), kdy jsem synchronizoval pres tisic emailu (zabiraly v PC 1,2MB v PDA 12MB). Nekolikrat se synchronizace podelala natolik (dnes take), ze jsem musel odebrat partnerstvi a cele synchronizovat znovu. Nekolikrat denne synchronizuji par souboru... to vsechno se uklada do pameti, ne na kartu. Obsah pameti jsem tedy musel uz prepsat nekolirat a stale problem neni. Doufam, ze tomu tak bude i nadale. Krome toho delam kazdy vecer zalohy, takze me HR moc netrapi i kdybych ho musel udelat.
    Jak pisu, obcas se PDA zpomali (napr. po synchronizaci par veci), ale po chvili se zase probere a slape. Asi v te dobe uklidi a pak uklizi az je to potreba.

    Ale jsou to jen me laicke postrehy, nevidim tolik do systemu. Pokud to chodi, neresim to...

    EDIT: Pokud se domluvi Brnensky sraz v nejaky rozumny termin, tak se tam mozna objevim, tak se na to muze kdokoliv kouknout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    MOhu tez potvrdit, nejdriv jsem tyto klice prejmenoval a pozdeji smazal -> zatim vse O.K.
    Mohl by mi pls. nejaky zdejsi "guru" objasnit co je to za procesy - automaticky spustene po SW resetu, co zajistuji a zda je mozne je dropnout?:
    gwes.exe
    shell32.exe - to je mi jasne
    device.exe
    filesys.exe - viz predchazejici diskuze
    repllog.exe
    services.exe
    connmgr.exe - pouziva ACTsync? - ostatni komunikaci mam vypnutou
    BTTray.exe - kdyz je BT vypnuty asi lze shodit ne?
    internet.exe
    srvtrust.exe
    iPAGWireless - to same jako BT
    CWTimeOut.exe
    poutlook.exe - pokud nemam pustenou postu asi mohu dropnout ze?
    NK.exe

    U nekterych tusim, ale nez se pustim do experimentovani, radeji se ptam, treba mi to usetri problemy! Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    29

    Fungují správně někomu HP Protect Tools po upgrade na WM5? Nemohu zaškrtnout šifrování Kalendáře, Úkolů a Kontaktů a také po aktivaci této ochrany dochází k rapidně rychlejšímu vybití baterie. Mám samozřejmě legální upgrade, koupený u HP.com přes Web.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    gwes.exe - interni, sybsystem vykreslovani UI a sprava udalosti (Graphics, Windowing, and Events Subsystem)
    device.exe - interni, spravce zarizeni
    repllog.exe - interni, logovaci sluzba ActiveSyncu
    services.exe - interni, spravce sluzeb
    connmgr.exe - interni, Connection Manager - spravce pripojeni zarizeni
    BTTray.exe - zobrazi ikonu BT na Today v "systrayi"
    internet.exe - pokud se nepletu tak Pocket Internet Explorer
    srvtrust.exe - interni, bezpecnostni vrstva zarizeni
    iPAGWireless - to same jako BTTray.exe
    CWTimeOut.exe - mel by to byt proces CodeWallet
    poutlook.exe - sluzba automaticke kontroly a stahovani nove posty
    NK.exe - interni, vlastni jadro OS

    interni = nekillovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Možná objevuji objevené, ale co dělat, když hx4700 totálně vytuhne a nepomůže ani clean reset natož hard reset.

    Pro pořádek:
    HR: klasický trojhmat - kalendář+iTask+soft reset
    clean reset: trojhmat -pošta+kontakty+soft reset

    Pokud je zařízení vytuhlé a tudíž se nepřipojí k USB, protože nejede Active Sync na PDA, pomůže tentokrát čtyřhmat -iTask+kalendář+kontakty+softreset

    Na obrazovce se objeví, v tomto případě velmi příjemný, nápis USB a je vyhráno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Ahoj,
    tak ja se vracim k WM2003, WM5 mi sice na zaklade vyse popsaneho chodily nekdy uzasne rychle, ale pak se zase nekdy totalne zasprajcly, PDA se roztopilo a moje nervy uz sly do haje.
    Ted mi ale vyvztala otazka. Upgrade jsem kupoval a stahoval z webu a rad bych to nejak jako reklamoval, pac s tim opravdu nejsem spokojeny.

    Nemate nekdo zkusenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    Na reklamaci se chystam uz delsi dobu, zatim jsem byl ale lenosnej . Snad neco sepisu dnes vecer.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 45 PrvníPrvní ... 5678917 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08