Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 43 z 45 PrvníPrvní ... 334142434445 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 631 až 645 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #631
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    Jeden komentar - jsou tam tri verze - Original, Lite a Full. Ja mam original, spokojenost az na jednu docela zasadni vec. Odstranil v teto verzi NavPoint a nefunguje vubec D-PAD:-( V ostatnich verzich je to pry OK. Premyslim, jestli by jen zkopirovani exace nestacilo, nemohl by mi ho nekdo poskytnout, abych nemusel znovu flashovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #632
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    14

    ....no to bude problem, by som ti tie subory aj poslal, ale nejako mi ich nexe dovolit skopirovat z PDA ...nepovolena operacia ci co...
    inac mam ties tu original pred tym som skusil tu full a zatial som nemal nic rychlejsie a dokonca aj tomtom je velmi stabilny akurat spomalenie tam je ked je vela dirty sectorov tak na chvilu to spomali a je to citit ale trva to len kratko a da sa s tym pracovat.
    A to mam nainstalovane kde co vatsina v rom nieco na karte a bez uprav ci kdeakych presmerovani na SD kartu takze pohoda som celkom spokojny....

    PS: vo verzii full nezobrazuje spravne ikonky v hornej liste.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #633
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    Co se da delat:-( Premyslim, ze zkusim tu Lite verzi. Excel, Word ani Powerpoint jsem snad na PDA jeste nepouzil a predpokladam, ze mi bude stacit ClearVue nebo neco podobneho(vi nekdo o necem?). Na druhou stranu ten nefunkcni touchpad mi docela vadi a radeji obetuji Excel apod. nez touchpad. Jinak ale absolutni spokojenost
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #634
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    21

    Zkuste novejsi verze "by Kozhura". Verze original uz navipoint obsahuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #635
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Nemáte někdo tu verzi original, u který nefunguje touchpad? Mě by se docela šikla, protože se mi touchpad zbláznil, a nechce se mi kupovat novej, tak bych ho aspoň odpojil......
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #636
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    21

    Je k dispozici nova verze ROM by Kozhura. Je to "original". Lite zustava puvodni, FULL autor stahl z nabidky )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #637
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Do threadu hx4700 WM5 - patch pro filesys jsem pridal novou verzi patche pro filesys, kterou jsem kdysi udelal (mam WM5 - 2.01.05). Bohuzel jsem byl dlouho mimo a koukal jsem, ze od te doby jsou dalsi ROM pro hx4700 a to i nejake upravene.
    Chtel jsem se zeptat zda problem s filesysem stale pretrvava nebo je v novych ROM nejaka zmena jeho chovani? Nevim jestli patch ted vubec nekomu k necemu bude. Nicmene budu moc rad, kdyz mi do toho threadu napisete jak vam patch pracuje, pripadne jestli pomaha i v novejsich/upravenych verzich ROM.

    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #638
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    3

    Ahoj lidi, Mam uplně tu poslední verzi od Cala, myslim ze Beta C. je super akorat mi pise stale ze gwes provedl neplatnou operaci kdyz dam neodesilat tak se to tam objevi celkem nekolikrat za sebou. dalo by se to nejak opravit? stava se to nekomu?

    dalsi vec jak to mate pomale? kliknete a cekate 2-5 vterin nez se neco stane? nekdy i 10s
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #639
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Muzete me nekdo napsat, jestli je v novych verzich ROM (vyssi nez 2.01.05), stale problem s filesysem. A pokud ne, tak jak je vyreseny. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #640
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Ahoj Shady, já neměl zatím odvahu do nové ROM jít a teď jsem rád, protože s pomocí tvého Patche si nyní sám rozhoduji, kdy dovolím Filesysu běžet a tím efektivně pracovat. Myslím si však, že, pokud by se úplně vypnul, tak by bylo jen otázkou času, kdy paměť padne. Takže díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #641
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Zdravím, nějak mi začala blbnout romka, mám tam WM5 od kozhury (build 15706.3.5.2 Original by ...) Není to to nejnovější... Chci si tam dát tu u který nefunguje touchpad, ale nejde mi to přefleshnout.. Když to udělám tak že si stahnu romku 2003SE a dam že souhlasám, objeví se mi ta tabula, že se to bude updatovat z "?" na 1.10.08, tak dám Update, a vyjede mi hláška "hp RUU detected that different iPAQ was connected with USB... Četl jsem tu že to jde i přes nějakej bootloader, ale nevím jak na to, v pda se do něj neumím dostat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #642
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Zkus hledat v tomhle článku:
    http://www.pocketpcmag.com/blogs/index.php?blog=3&cat=96
    měl jsem podobný problém, taky mně nešlo flashnout ROMku ale s Bootloaderem to šlo jak po másle. Pokud vím, tak Bootloader funguje pod WinXP, ne pod Vistou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #643
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    21

    Me se pri techto problemech osvedcilo prevedeni PDA do bootloader rezimu. Zkratka: Contacts + iTask + Reset a naskoci nepodsvicena obrazovka s logem HP a nadpisem SERIAL, potom dam PDA do kolibky a SERIAL se zmeni na USB. Potom staci sputit original flash utilitu od HP a melo by to bezet
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #644
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Zdravím, už dlouho pročítám tuhle diskuzi a odhodlal jsem se také vyzkoušet WM 5. Můžete mi někdo dát link na ROOMku, o které si myslíte, že stojí za pokus? Mockrát dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #645
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    2

    Tak ja se k tomu vcera taky odhodlal. Zprvu sem absolutne nevedel jak na to, procetl sem spousty diskusi i na zahr. forech, uz sem myslel ze me nic nezaskoci:-) Zacal sem upgradovat z WM2003 na WM5, a hned zpocatku mi to spadlo a zustala jen bila obrazovka ve flash modu. Po opetovnych pokusech to hlasilo stale chybu. Verte tomu, ze pod Vistama to vazne nefunguje! :-( Tak sem nabootoval do Win XP a svete div se, najednou mi spadl kamen ze srdce. Upgradoval sem tam ROM WM5 ver.2.01.05 (AKU 3.5.2 for HP4700 by kozhura - date 24.6.2007) Zpocatku se mi to nechtelo jeste nahodit, ale za par minut to najelo. Zdalo se mi to ale nejake pomale. Hodne zdaru kdo se k tomu jeste chysta
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 43 z 45 PrvníPrvní ... 334142434445 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08