Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 41 z 45 PrvníPrvní ... 313940414243 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 601 až 615 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #601
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    109

    Citace Původně odesláno od honza.chlan
    lidičky napadá vás někoho jak přidělit buď hardwarovému tlačítku nebo některé z ikonek ve wisbaru funkci ZAP/VYP Bluetooth ???? on jednak dost papá paměť a jednak kdybych si ho jednoduše zapnul vždy před a vypnul po použití ušetřil bych baterku - ale využívat k tomu managera to by se jeden uklikal - nejlépe by bylo kdyby to šlo dělat jedním kliknutím třeba na liště wisbaru nebo jedním hardwarovým tlačítkem
    Chvilka reverzeni OEMExtDLL.dll et voila, zkus soubor z přílohy. Když je BT vyplé, zapne a naopak.

    edit: ukázalo se, že hraní s mergovanim sekci a alignem nevede k dobrým výsledkům, může nějaký admin, prosím, odstranit první přidaný soubor?

    MilaCzeque
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #602
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    109

    Do dneška byl filesys.exe jenom černá skříňka, to se ale tímto příspěvkem mení! Přikládám svoji nejnovější hračku Compactation spy.
    Ukáže přesně kolik sektorů v pda je označených jako dirty(zralých na smazání-"kompaktaci"). Jakmile je toto číslo moc velké, nastupuje filesys a zpomaluje pda. V této verzi zatím neumím kompaktaci vynutit. Ale aspoň se dá odhadnout za jak dlouho nastane(kolem 28000 dirty sektorů).

    Použití: spusťte spy.exe a ťukněte na [Refresh].
    Tlačitko [try start] se pokusí nastavit HEVENT, na který thread ve filesys čeká a tak kompaktaci vynutit(třeba pěkně v nabíječce), ale zatím to moc nefunguje.

    Protože to čte přímo z paměti, je to hodně závislé na verzi windows. Mě to běhá pod OS 5.1.70(Build 14406.1.1.1). Důležitá je velikost souboru msflash.dll, měla by být 43296 bajtů.
    Pokud vám to na hx4700 s WM5 nejdede, nastupuje druhý prográmek, dump.exe, stačí spustit a pak mi poslat soubor msflash.dll, kterou vyrobí přímo v rootu(\msflash.dll).


    Tak příjemnou zábavu!

    MilaCzeque
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #603
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    9

    v2.01.08 PV for HP iPAQ 4700&4705 znáte tuhle verzi? Je to docela mazec. Rychlejší jsem zatím neměl

    jelikož to je z jednoho čínskýho boardu, tak nebudu dělat reklamu, PM me 4 link.

    PS: defaultní heslo pro totalpocketpc je 1234

    have a nice day
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #604
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Citace Původně odesláno od honza.chlan
    ZAP/VYP Bluetooth ????
    TodayWarrior to umí (a i jiné užitečné věci)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #605
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Dalo to trochu práce ji najít, když jsi tak opatrný na info.
    Takže pro ty, kteří to chtějí zkusit:

    http://www.box.net/shared/cytuda2j3p
    Pass. protect and extract: PDAVIET

    Info o tom je na
    http://www.pxdxa.com/read.php?tid=34803&fpage=0&toread=&page=2


    Nebyl při instalaci žádnej problém? Filesys nezlobí? Jde na to napasovat čeština? A jsou to potom WM5 a nebo WM6?

    Svěř se nám, prosím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #606
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    9

    nemám problém s informacema, ale některý fóra nemaji rádi odkazy na jiná fóra.
    Jsou to vykuchaný WM5 se skinem WM6. Jinak zatím běží fakt rychle, jednou mi vytuhly při sledování filmu kterej má 200MB na SD kartě. A jednou když jsem vytahnul SD kartu. Tak tohle nedejchnul, ale jinak ... vše ok. Myslím že mám pomalou SD, už je jí pár let asi upgradnu na nějakou rychlejší.

    Při flešování žádnej zádrhel ani zamyšlení.
    Češtinu jsem nezkoušel používám ENG verze na všem, mám nainstalováno pomalu všechno od SPB a keyboard od SPB s češtinou funguje.

    a na filesys jsem lama, nikdy jsem toto téma nestudoval, takže , ale hlavně že to chodí ne? až mi to klekne tak dám vědět
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #607
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    díky. Takže Filesys se zatím nerozběhl? A co ta čeština?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #608
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Odpověď na češtinu jsem přehlédl, omlouvám se....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #609
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    9

    češtinu jsi nepřehlédl ještě jsem editoval text promiň
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #610
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Já jsem pookřál, stáhnul, rozzipoval a mám soubor s příponou "nbf".
    Když chci spustit instalaci, tak XP-čka hlásí neznámý typ souboru a že nejde otevřít. Jak mám tedy postupovat dál? Dík za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #611
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    9

    jestli myslíš tu poslední verzi o který je řeč, postup fleše je stále stejná, spustíš originál flesh třeba na 2003 SE a přepíšeš název soboru CEOS.nbf na tu verzi nbf, která je v originál instalaci a flešování dokončíš.
    To co jsi stahnul je jen samotnej soubor obsahující flesh informaci, není to flešovací aplikace. Pokud ti tenhle neumnělej popis nestačí zabrouzdej v tomhle tématu, nebo napiš a já ti to postnu večer z domova.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #612
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    9

    abych to nepsal znovu, postup pro flash souboru .nbf je následující a je převzat a upraven od: Dannyson

    Díky


    1. Stahnete si od HP fleš pro 2003 cca 25MB

    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=cs&cc=cz&prodTypeId=2 15348&prodSeriesId=420534&prodNameId=420535&swEnvO ID=2050&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=ip-46235-1

    2. když máš staženo rozbalíš jej pomocí win raru (třeba na plochu) tam si nakopíruješ i ten nbf co jis si stahnul bokem a nejde ti samostatně otevřít

    3. ze složky spustíš soubor hpRUU.exe, samosebou musíš mít instalovanej active sync. Až se ti zobrazí tabulka o tvé aktuální verzi a verzi kterou flešuješ

    4. v tuto chvíli musíš smazat soubor hx4700_11008_ENG_RC_AKU26.nbf a přejmenuješ svůj CEOS.nbf právě na ten smazaný. Tímto jakoby podstrčíš flešovacímu nástroji jiný.

    5. Doklikáš se až do konce a čekáš 20 minut :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #613
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    9

    tak koukám že poslední přízpěvky jsou pouze ode mně ale co se dá dělat, tak jsem tak nějak dozkoušel verzi ..08 a už s ní končím. Je tam nějaký problémek s BT vs. iGO. Resp pokud používáte PDA a navigaci jako já, tak to neflešujte nemá to smysl páč to nefunguje. Ikdyž třeba GPS Tuner v.5 běhá. A celková rachlost je fakt dost dobrá. Mněl jsem problém s tím že mi PDA docela tuhlo, ale po master resetu a instalaci SPB aplikací ne na SD kartu ale na ramlici, tak to běhá fakt solidně a bez zámrzu. Tak nevím. Možná někomu jiná navigace s touhle verzí půjde ale mně ne-e tak zatím se mnějte a budeme hledat dál crossbow

    tak já už dál hledat nebudu. už jsem se nevrátil po fleši na 2003 SE kleklo mi to na 95% nevím proč, a refleš už mi znovu nejde ... takže papá :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #614
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    14

    Ahoj Tak aby si tu nebol sam )
    ja som skusal tu .08 verziu a slape celkom pekne ale neriesi vsetky problemy spomalenie ked je vela dirty sectorov tam je vzdy aj ked da sa s tim zit a vzdy lepsie ako original od hp, dalej ten WM6 skin je nedokonaly je tam dost chyb v zobrazovani ale to su len detaily.
    Inac mne IGO slape v pohode aj ked je pravda ze prve spustenie vyzeralo vseliako ale teraz slape v pohode, TomTom ties.
    Inac tu mrtvolku mozes ozivit precitaj tento tread niekde je na to navod len uz napametam kde alebo skus google viem ze je na to nejaka utilita a cez kombinaciu tlacitok treba dostat pda do nejakeho modu.

    //edit// tak po dlhsom pouzivani TomToma mozem konstatovat ze tato romka nie je vhodna, stale pada po nejakom case povedzme 15 az 30 min prevadzky bluetooth spojenie s GPS a jedine co pomoze je soft reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #615
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    9

    nevíte někdo jak a jestli opravdu mohu doma z cihly udělat funkční iPAK? nějak nemohu najít správné informace k oživení. USB mi sice pracuje, ale po chvíli to napíše error 606: USB timeout ... atd a vyfa...je mně to sakra práce, zrovna jsem jej dostal z dost drahé opravy a nechci ho posílat znovu za prvý nejsou, a za druhý budu vypadat jako d...l :? kdyby jste někdo mněl nápad tak předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 41 z 45 PrvníPrvní ... 313940414243 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08