Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 40 z 45 PrvníPrvní ... 303839404142 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 586 až 600 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #586
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    22

    Co pouzivate za real VGA soft? Do ted sem na WM5 zanevrel a vyoj nesledoval, ale s touto posledni upravenou ramkou to pomerne svizne chodi. Ale moje SE_VGA uz jaksi nejde Jak to resite?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #587
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    ozVGA naprosto bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #588
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    22

    Tak se mi povedlo najit OZ VGA verzi specialne pro HX4700 takze uz to beha krasne. Nicmene po nainstalovani Tom Toma mi to hazi hlasku ze neni dost pameti pro zapnuti bluetooth - i kdyz mam 31 mega volneho - po restartu to same. Tak sem udelal HR a jdu to zkusit udelat znova - ted tam dam TOM TOMa jako prvni hned po OZ VGA a uvidim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #589
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    22

    Ja se picnu ! Mam Tomtoma verzi 602 - udelam HR jako prvni nainstaluju Tom Tom - jeste pred SR ho spustim - bezi - i bluetooth - po SR hned hlaska ze je nedostatek pameti pro spusteni bluetooth - jakou verzi Tom Toma pouzivate?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #590
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    5.21 myslim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #591
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    lidičky napadá vás někoho jak přidělit buď hardwarovému tlačítku nebo některé z ikonek ve wisbaru funkci ZAP/VYP Bluetooth ???? on jednak dost papá paměť a jednak kdybych si ho jednoduše zapnul vždy před a vypnul po použití ušetřil bych baterku - ale využívat k tomu managera to by se jeden uklikal - nejlépe by bylo kdyby to šlo dělat jedním kliknutím třeba na liště wisbaru nebo jedním hardwarovým tlačítkem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #592
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    Doctore, muzes prosim dat odkaz na ten ozVGA pro hx4700? Normalni verze mi chodi tak nejak prapodivne. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #593
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od tomik zachu
    Doctore, muzes prosim dat odkaz na ten ozVGA pro hx4700? Normalni verze mi chodi tak nejak prapodivne. Dik


    Tak tady to je. Nic sem nenastavoval, jen to nainstaloval, spustil a uz to jelo

    Vsechno se zobrazuje tak jak ma - ikonky jsou spravne - zadne problem s tim nemam - proste parada.

    Edisk - OZVGA pro HX4700
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #594
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    Ok dik. Nevim proc, ale kdyz jsem nainstaloval ten originalni, tak mi nechtela cihla bootovat. Zkusi tohle a uvidim
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #595
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    22

    Ne s originalem nabehla ale ikonky byly upne mimo, nektere chybely, jine se zobrazovali uplne jinak - zkousel jsem ho ruzne nastavovat ale nic nepomohlo. A pak jsem objevil toto - nainstaloval a vsechno nadherne beha ;-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #596
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    Hmm, tak ja musim rict, ze mne to porad nefunguje. Jakmile mam povolene nejake Today panely, PDAcko vytuhne a musim znovu resetovat. Funguje to pouze, pokud je vsechny vypnu:-(

    A jeste jedna vec, nejsem si jist, jestli je to tou ROMkou ci mym PDAckem, ale nejak divne mi funguje SPB Time. Kdyz nastavim budik, zazvoni, ale po odlozeni alarmu uz neni schopen PDAcko znova zapnout. Zacne zvonit ve chvili, kdy ho zapnu rucne. Mate nekdo podobne zkusenosti?

    Jinak ale ROM porad maka pekne a na jine mouchy jsem zatim nenarazil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #597
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    9

    Nemáte někdo návod ja po flešnutí na WM5 donutit baterii nabít na 100% a ne jen na 8-10% ??? baterie je ok, akorát moje PDA to neví. Zkusil jsem ji zaměnit i do jiného PDA a tam se nabije :S tak nevím nevím, asi mám krásnou cihličku kterou musím mít stále na drátku
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #598
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    55

    Jak jsme si pomohli s vykonem na nasich cihlach...Test je na ROM beta2.

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=12836&fi=40#46
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #599
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    3

    Ahoj lidičky, dlouho jsem tu nebyl a našel jsem že už je porešeny WM5 pro 4700. muzete prosim dat nekdo dohromady postup jak a hlavne kde vezmu vsechny veci k tomu potrebne? dekuju moc. soubory k tomu potrebne prosim o zaslani na scruffy (at) freedom . cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #600
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    Zdravim vsechny,
    rad bych se vratil jeste ozVGA. Je tu pls. nekdo kdo jej pouziva soucasne s Wisbarem? Potreboval bych poradit s nastavenim! Klidne i pres ICQ ci soukromy mail.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 40 z 45 PrvníPrvní ... 303839404142 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08