Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 22 z 45 PrvníPrvní ... 12202122232432 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 316 až 330 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #316
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    tak dneska ráno při brouzdání se opět Filesys.exe spustil a makal asi 10 minut. Přitom Explorer opravdu ukládal do 3 adresářů na SD....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #317
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    Tak jsem narazil na poměrně velký problém s tím zamrzáním v případě že ve slotu je karta. ALE stalo se mi to když jsem měl ve slotu CF se kterou to jinak jede naprosto bez problémů a k tomu ještě přidal do slotu SD. Tak sem to téměř vždycky musel budit resetem. SDéčko jsem už hodil zpět do šuplíku a zase vše běží naprosto bez problému. Další věc co jsem zjistil je že cihla je tim pomalejší čim více je nainstalováno aplikací a to i když jsou výhradně na kartách. Předpokládám, že je to kvůli registru. Prostě než to prcek všechno načte tak to chvilku trvá. Mám 4GB kartu a ta byla dost nacpaná všemi možnými hrami a prográmky různého určení - přímo v cihle stále striktně jen systémové věci. Přesto bylo čím dál tím složitější cihlu vůbec nastartovat. Odinstaloval jsem vše co nepoužívám a najednou to zase běhá jak srna střelená do prdky. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #318
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Já zase pro klid duše nainstaloval Netfronta a používal jej místo Explorera (teda Netfront nic moc...). Výsledek stejný, opět se ráno při brouzdání spustil náš "miláček" Filesys.exe a makal jako střelenej. Tak jsem ho odstřelil resetem (přitom byla zajímavě rozsekána úvodní obrazovka) a klidně dál přes hodinu s cihličkou pracoval. A byl klid... Vypadá to, že Filesys.exe se spouští pravidelně podle nějakého časového nastavení bez ohledu, jestli došlo v RAM ke změnám či nikoli. Tak budu testovat, jestli, když mu nedám šanci, někdy dojde k nějaké ztrátě dat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #319
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Též mám obdobné zkušenosti.
    Vzhledem k několika problémům a nemožnosti spustit určité software, stále více uvažuji o návratu na WM03SE.
    Mám WM05 na ozVGA s IW 9.1.
    Problém mám občas se spuštěním PDA, kdy se neprobere a je potřeba SR, jeden den jsem nepoužíval PDA a baterka byla vybitá, některé reakce na spuštění aplikací jsou zoufale pomalé.
    V nabídce Start - Nastavení, asi vzhledem počeštění vypadly další karty,tak že mám jen úvodní, v Resco E. 2005 jsou zpřeházené ikony souborů /asi ozVGA/.
    Nemohu naistalovat Jurnal Sync pro synchronizaci deníku a Pocket Translator - angličtinu.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #320
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Vybijeni PDA resi prenastaveni schedulingu ActiveSyncu na PDA...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #321
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    Předpokládám, že ten scheduling je v češtině plán, ale mě tato volba nejde otevřít ani když je pda připojeno ani když je odpojeno jak to tedy mám nastavit ?????

    PS: před tím tedy ve WM2003 Se to šlo a měl jsem zadáno synchronizovat ručně, ale tady jsem tuto možnost prostě vůbec nenašel :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #322
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Njn, to je tak, kdyz nekdo necte muj blog...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #323
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    Ano moc hezký a velmi jednoduše a jasně popsaný návod, ale musím se zeptat: k čemu to bylo když teď je stav stejný jako před tím??? jinými slovy postup jsem provedl i s konečným delete a teď to plánování zase nejde otevřít a tudíž mi připadá že je to stejně jako před tím - a nebo jsem když to šlo měl to ručně nastavit i u toho domácího počítače - myslím v PDA protože jednu chvíli tam vlastně ta synchronizační místa byla dvě ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #324
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    éééé už mi to došlo


    :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #325
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    Plošim plošim ještě jeden dementní dotaz - teď jsem si po přečtení na fóru zkusil přenastavit rychlost odezvy displaye mého hxa, ale kdykoli udělám změnu v registrech v oné položce tak se po SR opět vše vrátí do původní podoby - je to tedy v tomto pda nezměnitelná instrukce ???? - slyšel jsem že některé jsou zadané jaksi natvrdo
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #326
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zmenit, vypnout registry editor, vypnout na par minut PDA, zapnout PDA a pak az SR...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #327
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    teď mě tak napadlo - ono to musí být opravdu někdy na mašli odpovídat pořád na ty stejné dotazy - nedávno se tu objevila reakce na řekněme lehce nevybíravou odpověď už zpruzeného odpovídatele, který se rozčiloval, že tazatel je neschopný vyhledat si odpověď sám někde ve fóru - docela chápu že to je asi o zdarvý rozum když se všichni vzhledem ke své pohodlnosti neustále ptáme na to samé a proto tímto tvůrcům a správcům tohoto webu a fóra DĚKUJI za jejich ochotu a nelehkou práci s námi amatéry :-) - doufám, že nebudu napaden a uzeměn poznámkou abych laskavě psal sám za sebe - no ale proč ne - DĚKUJI tvůrcům a správcům tohoto webu a fóra za ochotu a nelehkou práci se mnou amatérem :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #328
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    tak ten postup změnit vypnout resetovat fungoval :-) dík dík dík - akorát teď teda nevim jestli to je fakt jako že rychlejší všichni tu - teda v jiné sekci, ale v podstatě tady - psali, jak je to strašný rozdíl, já to nějak nepozoruji, ale třeba sem jen nepozorným pozorovatelem nekamenujte mě hned
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #329
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Mohu mít dotaz, kde se popisuje přenastavitavení rychlosti odezvy displaye ?
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #330
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Problem, proc se to neulozilo, je v tom, ze WM5 kesuji zapisy do ROM nejdrive do RAM a pak je nekdy OS zapise do ROM (typicky rucni upravy registru). Tim, ze se PDA vypne, se nejdrive jako z jeden z procesu pri vypinani PDA spusti ulozeni cache do ROM.

    Pro amatery mam jenom jedno pravidlo: Hledat, hledat, hledat...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 22 z 45 PrvníPrvní ... 12202122232432 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08