Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 19 z 45 PrvníPrvní ... 9171819202129 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 271 až 285 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #271
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Musim priznat, ze jsem ted asi na stejne rychlosti jako jsem mel pred posledni upravou ROM. Ale pred tim se mi cihla obcas zpomalila. Ted zatim jede stabilni rychlosti, coz je prijemne.
    Taky jsem nemel cas po posledni oprave RAM vse instalovat znovu, takze jsem jen obnovil zalohu. Mam tedy vse instalovano na karte, jako jsem mel pred tim. Mozna proto nepozoruji zpomalovani.
    Jelikoz mi ted zatim vse funguje jak jsem chtel, nehodlam to toho moc rypat...

    EDIT: Ja fatk nevim, ze mi vzdycky vyjde prispevek na novou stranku... ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #272
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Ivo Pokorný
    ...takze jsem jen obnovil zalohu...
    EDIT: Ja fatk nevim, ze mi vzdycky vyjde prispevek na novou stranku... ops:
    1. Jak je vsude doporucovano, ze se to nema delat... Chjo... :sarcastic:
    2. Jste si jeste nezvyk?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #273
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Po 24 hodinách s novou R0M mám veskrze pozitivní zkušenosti. Ted jsem 10min pozoroval filesys a ani si neskrtl, pořád na 0. Dokonce bych rekl,ze se cihla mene hreje. Fakt nechapu jak mohlo HP uvolnit ten zmetek v podobe v2

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #274
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    28

    Je to GOOD

    Opravdu to jede jako z praku, jen se mi od včerejšího upgradu už asi 4x stalo, že se samovolně vypnulo podsvícení a nastavilo se na nulovou hodnotu, takže jsem musel "potmě" najít správný screen a opravit to :sarcastic:

    Jinak pohoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #275
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    S podsvicenim jsem mel dnes rano 2x taky problem, vrazil sem ho do kolibky a uplne se vyplo, kouknu do nastaveni a bylo potreba posuvnikem pohnout, aby si uvedomil, ze ma svitit
    Jinak to fakt slape rychle, pekne rychle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #276
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    28

    JJ, to je ono. Po zapnutí je tma a není to nedostatkem šťávy

    Nicméně, pokud to bude jediný bug tak díky Bohu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #277
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Taky jsem měl tmu, začínám si pomalu zvykat na WM5, co mě chybí je panel dole kde byly volby akcí /poznánky,úkoly atd./.
    Nemohu nějak donutit Contact Breeze aby ukazoval v záložkách Pocket Breeze kontakty, mám ještě problém s AS nechce synchronizovat Jounal a PahatNotes.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #278
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Panove (a damy), a dovedete si ted predstavit, jaky by byl mazec, kdyby takhle fungujici PDAcko melo jeste ten upgrade na 128MB RAMky? ... za par mesicu mi konci zaruka, tak uz bych asi nemel problem s tim to poslat na upgrade ...

    Jo muzu se Vas zeptat, jak jste na tom po SR s volnou RAMkou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #279
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Po SR mám volné 37,7 MB RAM, ale nainstalován mám pouze Dynavix, TT a iGo.
    Ten upgrade na větší pamět by ale bodnul i tak, je už nějaká šance to nechat udělat v ČR nebo se to stále musí posílat do zahraničí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #280
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Stale se to musi posilat do USA.

    No ja mam po SR 24MB volne .. ... ale asi jsem pra*e a mam tam toho mraky, vcetne wisbaru a tak ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #281
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Nova ROM mi zatim bezi take v pohode, pred upgrade doporucuji zalohu stavajici. Jak na to popisuji napr. zde.
    Na druhy pokus upgrade uplne v pohode, ale prvni pokus mne stal probdelou noc - hned na zacatku mi iPaq ztratil spojeni s PCckem a skoncil jsem v BOOTLOADERU. Jelikoz jsem nemel zalohu ROM, snazil jsem se tam upgrade procpat prez SD kartu, coz se mi nepovedlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #282
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Tak po dnesnich testech se synchronizaci udalosti v kalendari, ukoly a praci s maily (vestaveny klient) musim rici, ze je to s vytizenim CPU pres filesys stejne jako predtim A potvrzuji to i testy co jsem dnes cetl na netu.
    Myslim, ze pocitite casem to same. U predchozi verze to bylo podobne, predevsim kdyz se instalovalo velke mnozstvi veci do interni pameti. Pak najednou filesys vyskocil a jel treba nekolik hodin.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #283
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Shady, věřím, že jsi testování dal hodně. Já jsem dnes testoval skoro celý den, hodně instalací do interní paměti, hodně synchronizací, hodně odeslaných i přijatých e-mailů v interní paměti ve FlexMail 2007, hojně využívaná Opera s keší v interní paměti a zatím to stále běhá jako z praku.

    EDIT: Tak jsem právě zaznamenal první problém. "Unknown card in Slot 1". Po zapnutí přístroje. Stačilo CF kartu vysunout a opět zasunout a vše je zase OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #284
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    No já teda zatim taky vše relativně v pořádku jen jsem koukal že někomu tady běhá wisbar to mě teda ne a nevim proč, a jak se tu objevil ten problém po delším spánku že nejde zapnout a že to asi dělá cf karta tak nevim jestli to dělá cf karta to si myslim, že je blbost, ale už se mi to stalo taky. Přes noc jsem ho nechal jen tak ležet a ráno nešel zapnout jinak než SR. Až teprve třetí pokus byl platný a šlo všechno tak jak mělo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #285
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    33

    Honza.Chlan
    Ten problem jsme mel ja ale taky si tak uplne nejsem jisty zda je to skutecne problem CF karet.
    V pondeli jsem na cihlu nainstaloval znovu FW z officialniho zdroje, neinstaloval jsem zadny jiny sw a zasunul cf kartu. Do vcerejsiho rana bez problemu. Vcera jsem cihlu pripojil k pc a zesynchronizoval a nainstaloval MagicButton, PhatsNotes a FlexMail do pameti. Odpoledne jsem cihlu vyndal z kolebky, vypnul a teprve dnes rano po 15h zasa zkusil zapnout a NIC uplne vybita baterie. Ted jsem baterii dobil, mam cihluv kolebce ale vyndal jsem kartu a uvidime jaks e to pres noc bude chovat.
    Ja ze svych problemu spise podezrivam AS. pro jistotu jsme na svem pc odinstaloval AS, vycistil registry a znovu nainstaloval nejnovejsi AS.
    Tak jsme zvedav jak to dopadne.

    Kersten
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 19 z 45 PrvníPrvní ... 9171819202129 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08