Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 18 z 45 PrvníPrvní ... 8161718192028 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 256 až 270 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #256
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Instalace WM5 i ROM upgrade proběhla bez problému, perfektně beží aplikace Dynavix 1.6, iGO a TT 5.21. CF i SD karta rovněž v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #257
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    31

    ako tak citam tak asi sa vratim k wm5
    treba este vsetko davat na kartu ci sa to da prezit aj s fajlami v romke?
    co vsetko trebq nainstalovat ste okrem 2.00 a update version 2.01 (27 Jul 06
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #258
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Ahoj, už jsem rezignoval na aktualizaci WM5 a spokojil jsem se s WM3SE, ale situace posledních dní mě přesvědčuje o aktualizaci na WM5.
    Piíši jsem proto abych se zdvořile zeptal jest-li stačí tento postup:
    nejdříve se systémem WM3SE provést HR a vymazat pamět ROM
    provést aktualizaci na WM5
    a nakonec naistalovat ROM 2. ... .

    Ještě se zeptám jest-li lze použit na VGA OzVGA.

    Díky za rady a pomoc

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #259
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    ozVGA funguje s tou novou verzi FW, jak se tu nekdo ptal.

    Porad nemuzu verit, ze je to ten samej ipaq jako pred par dny - ten update je uzasnej. :-)

    Pokud se ale jeste neco nevyvrbi. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #260
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Pokud ma WM2003SE, udelej HR, pak flashnout na puvodni WM5 2.00.09, to je ta, co byla ke stazeni z webu HP po zaplaceni a pak flasnout tady zminovany sobotni WM5 2.01.05. (2.01.02 tady nekym zmineny jsem osobne nikde nezaregistroval, ale trebas mi neco uniklo..)

    Jak jsem psal v nedeli, reinstaloval sem vsechny aplikace bez vyjimky do ROM a vsechno chodi jak z praku. Nic jsem neprenastavoval jako tempy, temporary internet fily atd, zadne zvetsovani system cache, cache fontu... proste nic ...

    Ano, je to uplne jine PDA, jsem unesen
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #261
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Ještě jeden dotaz pro zkušené borce. Jak to prosím vypadá s fungováním TCPMP? Nebo je ten novej WMP pro sledování televize dostačující?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #262
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    TCPMP funguje naprosto úžasně :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #263
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    díky, už to objednávám a jdu do toho!:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #264
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Ach jo! Pred instalaci update ROM jsem pro jistotu (ja blbec : ) provedl clean reset (kontakty+mail+SR). Po te nejsem schopen propojit hx-ko s PCckem (WinXP), do te doby bez problemu, Vario nema problem.
    Zkousel jsem i kombinaci iTask+kalendar+kontaky+SR ale dostal jsem pouze obrazovku s napisem Serial....
    AS jsem zkousel preinstalovat ale porad nic.

    Mate nekdo ideu co dal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #265
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    mě se to stalo jednou taky, ale pak se to samo zase rozběhlo - zkus ten hard reset ještě jednou třeba to naskočí
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #266
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Mne sa tiez davnejsie nieco podobne prihodilo a stacilo len prehodit usb kabel kolisky do ineho slotu v PC..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #267
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    jiny USB zabral, ale jsem na tom hur - po chvilce upgradovaci utilita odpadla a mam xh-ko v bootloaderu (
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #268
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pustit znova a hlavne mit USB kolivku zapojenou primo do PC...

    Jinak, to, ze vam nenaskakoval PC, je dano prirazenym partnershipem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #269
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Pustit znova jsem samozrejme zkousel, ale skonci to vzdy na hlase ze overuje PDA konfiguraci (coz se nezdari, neco jako communication AS error) - predpokladam ze musi mit chodivy AS

    Nekde na webu jsem nasel postup bez AS - nahrat rom rovnou na SD kartu - bootloader by si ji mel sam "vzit", tak uvidim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #270
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Tak po delsim testovani nove verze ROM musim rict, ze zase tak odvazany nejsem
    Vytizeni CPU pres filesys.exe je stale stejne jako u predchozi verze ROM. Na prvni pohled se zda, ze je zarizeni dostatecne rychle i behem optimalizacniho procesu. Po delsi praci musim rict, ze tomu tak neni.

    Doporucoval bych stale nenistalovat nic (nebo minimum) do interni pameti. Jeste budu testovat a dam vedet.

    A jeste otazka pro vsechny..... To opravdu pocitujete takove zrychleni a hlvne zadne zpomalovani?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 18 z 45 PrvníPrvní ... 8161718192028 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08