Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 20 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 297

Téma: MDA Vario - pár dotazů začátečníka

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    18

    Potreboval by som poradit s paru vecami ohladom Varia (Qtek 9100)

    1. Neda sa zvecsit vykon WIFI? Prijimaci modul je v pohode ale vysielaci je slaby cize sa dokaze spojit s APckom len na kratku vzdialenost

    2. Neviete niekde ako a kde zmenim melodiu na prichadzajuce SMS?

    3. Mam velke podozrenie ze ked taham daco z netu tak sa to naprv uklada dakde do Tempu a az potom na kartu a ked mam malo miesta v telefone tak skoro nic nestiahnet. Teda to je len moja domienka lebo vzdy ked daco taham vecsie tak mi po urcitej chvili zahlasi ze ma malo miesto aj ked som to dal ulozit na kartu kde je 200MB volneho miesta.

    4. Neviete niekto o fungujucom IR Remote na Vario?

    5. Vzdy ked zapnem bluetooth tak musim ist do nstaveni a zaskrtnut volbu aby moje zariadenie vydeli aj ostatne lebo sa to vzdy zrusi ked bluetooth vypnem. Neda sa to dajake riesit? A tak isto nijak neviem cez bluetooth posielat subory. Dokonca taku moznost mi neponuka ani Total Commander. Ties neviete niekto ako to riesit popripade dajaky soft nato?

    Vopred moc DIK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    ad 2)Start-Nastaveni-Zvuky a upozorneni-Upozorneni-Udalost:Nova zprava SMS.
    ad 5)Hledal jsem nakou zmenu v registru,aby bluetooth bylo po spsusteni vyditelne vsem,ale nenasel...tak jsem si dal ikonu bluetooth do spodni Tray listy.
    T ysoubory myslis jako obrazky,videa etc. nebo cely slozky ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    104

    K tomu wifi - skus settings>zalozka connections>wireless lan>zalozka power mode a nastavit best performance(samozrejme bude vecsia spotreba)
    A ir remote sa tu uz riesilo, sucasne nevedia vyuzit ir vo variu ale navii remote sa bude upravovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Tady pridavam cab pro ikonu BT v tray liste...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    18

    Dik dik moc.
    Som vazne prekvapeny aky tu je pristup k ludom a ochotnost. To nie ako na inych forach. Vazne super.

    A este to s ou pametou ma velmi sve. Neviete niekto co sa s tym este da robit? A k tomu posielanie suborou cez BT tak vseobecne, poslat cokolvek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Bohuzel s tou pameti nevim,zatim jsem pres Vario stahoval jen Skype(cca 9mb) a zadnej problem.
    ad Posilani-(obrazku,videi,instalacek free programu...)-zapnes BT,najedes na "vec" co chces poslat,das Prenest soubor,BT ti najde lidi v okoli a oznacis komu a je to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    18

    No ved prave tu polozku ze poslat cez bluetooth nemam nikde a ani daco take ako preniest
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Puste si standardniho Pruzkumnika a pomoci nej muzete posilat soubory pres BT... Nevim, jak je to prelozeno do CZ, ale v EN je to Beam. Prvni polozka bude prenest pres IR a pak se zacnou vyhledavat BT zarizeni v okoli...
    Nebo jeste muzete taky pouzit Resco Explorer.

    Total Commander neumi posilat pres BT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    mme to pise na variu ze ten softik bticon neni pre tento operacny system a neda sa spustit.je to mozne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    18

    Mam dalsiu otazocku. Vario ma pocitadlo hovorov, teda casu hovorou az dvakrat. Jedno je pramo socastou aplikacie Phone ale tam je counter pre vsetky hovory dokopy. Ale ked chcem vediet napr len cas odchadzajucich tak musim ist do nastavenie, systemu a tam Device Information co je dost nepohodlne.
    Cize neviete niekto ako sa nuluje toto pocitadlo alebo popripade nepoznate dajaku slusnu aplikaciu na pocitanie hovorou s vhodnymi funkciami pre pausal ako je napriklad rozslisovanie casu kedy je hovor uskutocneny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    PhoneDashboard
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    130

    Zdravim vsechny,

    poridil jsem Vario a mam dotaz ohledne budiku. Budik je to co se jmenuje pripomenuti, nebo je tam jeste neco jineho? Spis nemam problem se zadanim casu, jako spis zvuku. V nastaveni/osobni/zvuky a upozorneni zmenim zvuk pro pripomenuti a vypnu vybrace a stejne mi to porad vybruje a zvuk je ten puvodni.

    Popr. pouziva nekdo neco jineho? Mobil byl doted jednoznacne nejfunkcnejsi budik

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od Mac
    poridil jsem Vario a mam dotaz ohledne budiku. Budik je to co se jmenuje pripomenuti, nebo je tam jeste neco jineho? Spis nemam problem se zadanim casu, jako spis zvuku.
    Už si na úvodnej obrazovke skúsil klepnúť na riadok s dátumom? Otvorí sa konfigurácia troch budíkov. Zvuk si tu môžeš nastaviť ľubovoľný.

    (Inak, to je ďalšie nepochopiteľné obmedzenie v novom Windows Mobile 5: ešte vo Windows PocketPC 2003 sa tam dali konfigurovať až 4 budíky. Ďalšie obmedzenia v porovnaní so staršími Windows sú veci ako nemožnosť uspať pripomenutie na 2 hodiny alebo 8 hodín -- teraz len 5 minút - ... - hodinu - deň; alebo chýbajúci Backup&Restore.)
    Citace Původně odesláno od Mac
    Popr. pouziva nekdo neco jineho?
    SPB Time. Tam si môžeš nakonfigurovať toľko budíkov, že ti budú uši brnieť.
    Citace Původně odesláno od Mac
    Mobil byl doted jednoznacne nejfunkcnejsi budik
    Tak môžeš byť pre zmenu rád, že si nemal Windows PocketPC 2003... tam bol úplne bežný bug, že budík sa vinou chybnej komunikácie o stave nabitia batérie vôbec nerozzvonil... a potom keď si aktivoval PDA zo stand-by módu, rozozvučili sa všetky zmeškané budíky aj pripomienky naraz... Vo Variu sa mi toto nestalo ešte ani raz, vyzerá byť spoľahlivý aj ako budík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    Citace Původně odesláno od Faterson
    (Inak, to je ďalšie nepochopiteľné obmedzenie v novom Windows Mobile 5
    Pro me je degradace WM5 proti 2k3 SE v tom, ze ve Wordu neni funkce Draw, tkze v nom nejde malovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    neumel by nekdo udelat cab tak jako je na ten bluetooth tak treba na pamet - spustene soubory ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 20 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Otázka od začátečníka
    Od Thomas123_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-01-2008, 14:23
  2. Dotaz začátečníka
    Od Dalibor Cerman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-12-2007, 11:14
  3. Problém začátečníka s PDA
    Od DeathCoil v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-08-2007, 21:41
  4. Vario a pár dotazů
    Od Michalek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-08-2006, 11:06
  5. Par dotazu - VARIO
    Od Big.T v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-04-2006, 14:30