Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 13 z 18 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 267

Téma: pRSSReader

  1. #181
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jo, je blba :-)
    Napis si jeziskovi... (nebo si ten prispevek od Dejva precti jeste jednou a poradne)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Beta3 je k dispozici.

    ChangeLog je tunah (en). Bugreporty sem. Diky za testovani...

    EDIT: Doporucuju nejdrive odinstalovat betu2. Odvazlivci to muzou zkusit upgradnout, ale nerucim za nasledky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ahojdy, perfektní jdu testovat, jen mi nejde stahnout pRSSreader-1.3.3-beta3-en.zip, zřejmě nekompletní upload.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Strucne a jasne: 1.3.3 beta4

    Je tam i ceska lokalizace...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem si zkoušel hrát s pRSSReaderem, zkoušel jsem 1.3.2 i 1.3.3 beta 4. Ta beta se mi chovala lépe, nicméně i tak na některých serverech (jmenovitě lupa.cz a root.cz) se při otevření obsahu z cache snaží PIE připojovat na Internet přes GPRS, což není moc příjemné. I když vypnu bluetooth musím při načtení každé stránky odklepnout hlášku o chybě při připojování.

    Další věc je, že jsem nikde nebyl schopen nalézt dokumentaci, špatně hledám nebo opravdu není?

    Momentálně mě hlavně zajímá co přesně způsobují volby v globálním nastavení v záložce Cache, tj. "Cache only new items" a "Clear cache before channel update" volby "Store images within items" a "Automatically cache enclosures" v záložce Caching v nastavení zdroje v Site manageru. Sice tak nějak tuším, ale při experimentech se mi zdálo, že to nedělalo, to co jsem očekával a tak bych rád slyšel co se má dít v závislosti na nastavení těch voleb, ideálně přímo od autora.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od xtonda
    Další věc je, že jsem nikde nebyl schopen nalézt dokumentaci, špatně hledám nebo opravdu není?
    Dokumentaci? Nebo navod? Navod neni, protoze na nej neni cas. Kdyz nejaky napises, budu rad, uz jsem to tu psal, ale nikdo se toho porad neujal. A hlavne to neni takova sranda, jak to na prvni pojhled vypada, protoze je napr. potreba vyresit problem s lokalizacema.

    Citace Původně odesláno od xtonda
    Momentálně mě hlavně zajímá co přesně způsobují volby v globálním nastavení v záložce Cache, tj. "Cache only new items"
    Cachuji se pouze nove polozky ve feedu. Priklad: stahnu feed s polozkama A,B,C. Ty mam na cachovany, ale smazu je z cache. Pri updatu pribyde polozka D. Pokud je volba aktivni, nachaje se pouze D. Pokud neni, nacachuji se A,B,C,D.
    Citace Původně odesláno od xtonda
    "Clear cache before channel update"
    Feed ma polozky A,B,C,D (vse nacachovany). Pri update zmizi polozka A. Je-li vola aktivni je A smazana z cache, pokud ne, zustava tam.
    Citace Původně odesláno od xtonda
    "Store images within items"
    Nektery feedy linkuji ve zpravach obrazky. Tahle volba zpusobi, ze to ty obrazky nacachuje. Vhodne pro offline prohlizeni. Priklad feedu, je treba Dilbert z tapestrycomics.
    Citace Původně odesláno od xtonda
    "Automatically cache enclosures".
    Ma-li polozka ve feedu prilohu (enclosure), tohle zpusobi, ze se ta priloha nacachuje. Prikladem budiz jakykoliv podcastovy feed.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Lze nějak nastavit "Properties", týkající se zvlášť každého kanálu hromadně?
    Například cachování obsahu pro offline prohlížení mám u všech feedů a musím to nastavovat pro každý zvlášť.

    Jak to vypadá ze syncem po vložení do kolíbky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    Lze nějak nastavit "Properties", týkající se zvlášť každého kanálu hromadně?
    Například cachování obsahu pro offline prohlížení mám u všech feedů a musím to nastavovat pro každý zvlášť.
    Jo. Jdi do Site Managera, oznac si feedy, se kteryma chces pracovat, tapni na Edit. Nastavuj, co hrdlo raci...

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    Jak to vypadá ze syncem po vložení do kolíbky?
    Me to pri poslednich testech fungovalo (WM2003SE), ale hlasil mi TheMelin, ze mu to na WM5 nefunguje, takze se tim budu jeste zabyvat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Mně to na WM5 taky nefunguje, ani při vložení do kolébky ani přes bluetooth... Snaha je, program se spustí a píše "aktualizuji", ale tím to skončí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    99

    Právě jsem přeinstaloval na novou verzi 1.3.3. beta 4.U předchozí verze, kterou jsem měl na kartě v jiném adresáři, jsem měl spoustu kanálů. Nová verze se mi nainstalovala jak jsem chtěl na kartu do adresáře David Andrš...atd. Když jsem si složky Cache a Enclosures přesunul z původního adresáře starší verze do tohoto nového adresáře, tak se mi kanály nezobrazují a ani se mi nedaří je nějak zprovoznit. Kde dělám chybu? Díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    13

    Tak tohle presne delalo i me, vyresil jsem to umistenim cashe jinam :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Komu zlobi to zacradlovani v 1.3.3 beta4, udelejte s ni tohle:
    - stahnete si soubor ipTools.exe (priloha) a nahrajte ho nekam do PDA
    - zacradlujte
    - pustte ipTool
    - jako adapter vyberte USB Cable (pokud uz tak neni)
    - poslete mi bud screenshot nebo SZ s IP adresou
    - nezapomente napsat jaky pouzivate WM v PDA, jaky AS.
    - zalozek (PING a ARP si nevsimejte - nefunguji :-))

    Udelejte nekolik testu po nekolika minutach (2-3), nekolika hodinach (1-2) a pak i nekolika dnech staci 1-2 den, kdy odpojite a znovu pripojite PDA. Pokud mezitim vypnete pocitac, jedine ok (jde o to, aby AS nabehl minimalne jednou nacisto - proto ten denni interval).

    Diky za spolupraci.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    tak tu mame dalsi testik pro spravnou funkci cradlovni na wm5. takze opet, vy kterym to cradlovani blbne, nebo staci kdyz mate wm5, tak:
    1) stahnete si test.exe (v priloze)
    2) nahrajte do PDA
    3) pustte

    Mely by se objevovat okynka s nejakymi nazvy (konkretne to jsou nazvy pripojeni). Pokud je PDA pripojeny pres USB k desktopu, meli byste mezi nazvy videt `USB. Nakonec se objevi dialog, ktery proste zavrete, cimz ten test ukoncite.

    Co jste videli/nevideli hlaste na mail nebo SZ, nezapomente na vasi konfiguraci (AS, PDA, ...)
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Aktualizace po vložení do kolébky mi funguje, ale Reader vždy vyskočí do fullscreenu což je dost nepříjemné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    A jakou pouzivas verzi? Mezi beta4 a beta5 je dost zasadni zmena v detekci zakolibkovani. Tak abych vedel...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 18 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PrssReader a Win vista nejdou aktualizovat zprávy
    Od Martin Pospíšil v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-08-2008, 23:10
  2. pRSSReader-zatuhnutie pri update na Today screene
    Od MePHyst0 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-06-2006, 13:15
  3. World off-line versus pRSSreader
    Od mikn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-05-2006, 15:56
  4. pRSSreader vs ce4you
    Od Kocir v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-11-2005, 21:04