Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 10 z 18 PrvníPrvní ... 89101112 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 267

Téma: pRSSReader

  1. #136
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Ta bila obrazovka by mela byt poresena uz v 1.3.3. Uvidime behem beta testovani.

    Jinak dneska jsem nasel nejaky volny cas a dodelal jsem automaticky stahovani feedu na pozadi, aniz by pRSSreader musel bezet. Takze zase jsme o kus bliz k beta verzi. Doufam, ze zacatkem listopadu bude venku a final by mohl vyjit na vanoce kdyz to pujde hladce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    54

    Mám ještě jeden dotaz. U některých RSS mám nastavené cachování úplně všeho (např IDNES) a přesto když stránku otevřu, chybí obrázky a PIE otevírá spojení GPRS. Otázka zní jestli jsem něco špatně nastavil, nebo je to vlastnost programu .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    Hmmm tak ja si pred chvilkou tuhle RSS ctecku nainstaloval na sve nove vario a poprve kdyz jsem vario vypnul a zapnul, tak se mi ukalaza svetla obrazovaka a pak se to teda rozjelo, ale po dalsim vypnuti a zapnuti, mi to najelo do obrazovky pro zadavani pin kodu a pak konec a tuhy. Pomohl az HR.

    Nejaka jina RSS ctecka by nebyla?

    :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    fenikso: Jaky typ spojeni pouzivas pro cachovani? (ActiveSync, GPRS, WiFi)

    Spawncz: Muzes zkusit verzi 1.3.1?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Také jsem měl s pRSSReader při startu na HTC TyTN bílou obrazovku.. Přešel jsem nakonec na Qusnetsoft Newsreader III, není sice zdarma, ale zase má kromě RSS i NNTP, které jsem potřeboval.
    http://www.qusnetsoft.ru/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    fenikso: Jaky typ spojeni pouzivas pro cachovani? (ActiveSync, GPRS, WiFi)
    Wifi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Ta poslední Beta se mi nechce sama aktualizovat, ani při vložení do kolíbky (today plugin mám) ani při spuštěném pRSSReaderu v časových intervalech.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od fenikso
    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    fenikso: Jaky typ spojeni pouzivas pro cachovani? (ActiveSync, GPRS, WiFi)
    Wifi
    Ted nedavno jsem opravil bug, ktery tohle v jistych pripadech zpusoboval, takze doufam, ze v 1.3.3 uz to pojede jak ma...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    Ta poslední Beta se mi nechce sama aktualizovat, ani při vložení do kolíbky (today plugin mám) ani při spuštěném pRSSReaderu v časových intervalech.
    No ja nevim, proc pouzivas betu, kdyz posledni co je venku je 1.3.2.
    Jinak teda aktualizace pri zakolibkovni nefunguje vsude uplne 100%ne, ale v 1.3.3 jsem to zase preprogramoval, takze uz by to pak melo jet ok (doufam).

    Ohledne automatickych aktualizaci nevim. Na to si nikdo zatim nestezoval. V 1.3.3 jsou ale uplne prepsany (aby nemusel vubec pRSSreader). Tak uvidime...

    Rozhodne bych te uvital jako beta testera, zda se, ze se u tebe projevuji chyby, jaky nejsem schopnej naemulovat na svym zarizeni... Beta verze 1.3.3 tu bude nalezite ohlasena (doufam, ze ji behem listopadu dodelam).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Betu zkouším proto, že v 1.3.2 jsem v offline módu neviděl ani jeden obrázek a vyskakovalo na mě pořád okno připojení.
    Zjistil jsem, že 1.3.3 to dělá taky, ale jen v případě Opery, pokud nastavím IE tak obrázky zobrazí.

    Test ti samozřejmě udělat můžu.

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    zdravim,

    mam 1.3.2 a kdyz tam zadam link na ATOM nekdo.bloguje.cz/atom.xml tak me to haze chybu ze to neexistuje .. driv to so v pohode .. kde delam chybu?

    dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od Mashe
    zdravim,

    mam 1.3.2 a kdyz tam zadam link na ATOM nekdo.bloguje.cz/atom.xml tak me to haze chybu ze to neexistuje .. driv to so v pohode .. kde delam chybu?

    dikes
    Patrne pred to nepises http://. Coz me privadi k tomu, ze kdyz to tam neni, tak by se to tam mohlo automaticky doplnit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    Betu zkouším proto, že v 1.3.2 jsem v offline módu neviděl ani jeden obrázek a vyskakovalo na mě pořád okno připojení.
    Zjistil jsem, že 1.3.3 to dělá taky, ale jen v případě Opery, pokud nastavím IE tak obrázky zobrazí.

    Test ti samozřejmě udělat můžu.
    Tak ted si lehce nerozumime. Posledni oficalni verze je 1.3.2, pred ni byla 1.3.2 beta (1-4). Verze 1.3.3 je moje interni vyvojova, kterou nikdo nema, takze ti zlobit nemuze Zlobi zatim jen me :-D

    Ty obrazky v Opere zkusim, tusim, kde by mohl byt problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Nevím jak si značíš verze, ale já mám 1.3.2 a 1.3.3, která je pouze v EN a nemá toolbar, jen softkeys a při spouštění PDA nezobrazuje bílou obrazovku místo boot loga.
    Jinak 1.3.2 se aktualizuje pokud je spuštěná, přes kolíbku taky nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    1.3.2 je posledni verze.
    1.3.3 je Test version of Korean codepage support.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 18 PrvníPrvní ... 89101112 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PrssReader a Win vista nejdou aktualizovat zprávy
    Od Martin Pospíšil v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-08-2008, 23:10
  2. pRSSReader-zatuhnutie pri update na Today screene
    Od MePHyst0 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-06-2006, 13:15
  3. World off-line versus pRSSreader
    Od mikn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-05-2006, 15:56
  4. pRSSreader vs ce4you
    Od Kocir v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-11-2005, 21:04