Poradíte mi někdo co přesně je v balení Varia od t-mobilu?Je tam opravdu držák do auta a bt handsfree ? A když tak jaké HF ? Nikde na stránkách TMO jsem to nenašel
Poradíte mi někdo co přesně je v balení Varia od t-mobilu?Je tam opravdu držák do auta a bt handsfree ? A když tak jaké HF ? Nikde na stránkách TMO jsem to nenašel
Mam prozatim dva podstatne problemky (presel jsem na Vario potom, co jsem rok a pul byl naprosto spokojeny se Symbianem v Siemensu SX1):
- nemohu najit program, ktery by v deset vecer sam prepnul profil napr. Noc a v osm rano profil Den - v navaznosti na cas pristroje
- kdyz chci poslat SMS na vice cisel, musim jednotlivce manualne pridavat. U SX1 jsem projizdel seznam a jenom zaskrtaval komu ...
Jinak naprosta spokojenost.
Na profily som uz videl nejske softy,takze staci trochu lepsie pozerat. Aj ked neviem,ci sa daju casovat.
Ano, držák do auta (takový ten univerzální, do kterého docvakneš jakýkoliv mobil/PDA bočními díly, na čelní sklo to připevníš přísavkou), já si k tomu rovnou dokoupil i nabíječku do autozapalovače za cca 200 Kč (na druhém konci je normální miniUSB konektor).Původně odesláno od cabadaj
Bluetooth je značky PERFECT (podle obrázku by to mohl být tento typ 803), bohužel o jeho kvalitě nemůžu nic říct, protože odmítlo spolupracovat a hned druhý den šlo na reklamaci (nereagovalo vůbec na zapnutí, ignorovalo nabíječku) a doteď čekám, co s tím udělají (už je to 14 dní).
OK. Pouzivam Phone Profile, moznosti slusne, ale chybi mi ta automatika v navaznosti na cas.
Dve prosby:
- kde jsi koupil tu autonabijecku ?
- mohu byt tak smely a nechat si poslat od Tebe dopis, kterym jsi oduvodnil tu reklamaci? To BT je desnej SHIT. Pouzival jsem HHB-600 od Siemense a kupuji ho znovu (www.cybex.cz za šest set - no nekup to)
Primo v T-Mobile, prodavac mi predvadel ten drzak do auta a nabidl, ze maji i univerzalni nabijecku za 2 kila.No u me to bylo jednoduche - prodavac sam vyzkousel, ze to vubec nereaguje na zadne tlacitko ani kdyz se to pichne do nabijecky, takze do zduvodneni napsal "Headset byl asi 16 hodin nabijen, ale nejde zapnout, nereaguje ani na nabijecku. Vraceno kompletni baleni - headset s hackem za ucho, snurka, nabijecka, navod."
Dokonce jsou i softy, ktere ti automaticky prepnou profil (doma/v praci/na chate/na squashi/...) podle toho, kde se fyzicky nachazis (tedy podle tve polohy, resp. podle BTS)Původně odesláno od Dandak
![]()
Dnes se mi stalo něco o co se chci s vámi podělit.Ráno probudím Qtek a zjistil jsem,že se mi nainstalovala sama od sebe další Storage card a ta původní se přejmenovala na Storage card2.Programy na ní nainstalované nešly spustit.Setkal se s tím již někdo. V případě že víte,podlěte se se mnou o zkušenost co by to mohlo způsobit.
asi by to chtělo napsat, co máš vše instalované...
Původně odesláno od JanAltman
A jake to jsou? Porad pls. To by se mi moc libilo)
podle polohy BTS si nejsem jist, ale prepinani podle casu umi pocketzenphone. Pouzivam a verse pro wm5 stoji pohych 5eur.
Jsou programy, ktere profily prepinaji podle polohy zjistene dle BTS - podminkou samozrejme je WM PhoneEdition, vyhodou je, za na to neni potreba GPS. Je to proste prima feature zadarmo.
... a viete nejaký odskúšaný programík o ktorom píšete (poloha dle BTS) odporučiť ?
Ze by treba CellProfiler 2.0 ?