Tronicek - uzasne - rad se vracim na mista ktere jsem nemel cas si poradne prohlednout![]()
Jinak u mne klidne - pod stany bez elektriky - jak dlouho vydrzime ?
Tronicek - uzasne - rad se vracim na mista ktere jsem nemel cas si poradne prohlednout![]()
Jinak u mne klidne - pod stany bez elektriky - jak dlouho vydrzime ?
Ja jsem taky pro Trondu, i kdyz mam obavy, abyste mne od tech Mrozovych masin nekdo odtrhli a byla se mnou vubec nejaka rec...![]()
![]()
![]()
Mno, tak pokud Troníček, tak jedu taky...
Šebo, slibuju, že tě v tom nenechám a ubrzdím tě ...![]()
![]()
![]()
Ještě přichází v úvahu SPORTCENTRUM v Radotíně, jenže je to zase Praha. Ale zase nepojedeme na místa, která už známe (někteří![]()
![]()
) z fotek.
PS
Přibyl mi oslavenec na narozeniny, ale celkem je to:
5 : 1 : 13.
Nejen tebe, ale i další musím upozornit, že pro příštích 96 srazů má místo za pípou rezervováno AnežkaPůvodně odesláno od beecher
.
Roznášet neznamená točit, že ...Původně odesláno od ipf
![]()
![]()
![]()
To víš, že ne, ale aby si nemyslel, že obsadí pípu. Bude z něj pouhý donašečPůvodně odesláno od Pavlucha
.
No, je to jasné, termín 13.- 15.5. vyhovuje nejvíce účastníkům (6:1:16), takže udělám čáry-máry-fuk.... a můžete hlasovat znovu.
Troníček byl gut - hotely nějak nemusim...Už to mám v kandeláři ale nevim jestli... no pokud Beecher bude pinglovat... uvidíme
![]()
Ach jo, to s tim roznasenim piva mela byt pomoc na ipfuv barak nebo jakou tu stavbu, na srazech mne pinglovat rozhodne neuvidite... :!:Původně odesláno od Suoraj
Jedu!![]()
Mám nepříjemnou zprávu. Dovolal jsem se Mrožovi na Troníčka a bohužel termín 13.- 15.5.je rezervován.
A co teď?
1. Pojedeme v tento termín jinam (třeba na SQUASH)
2. Pojedeme na Troníčka jindy.
3. Pavel mne zabije (sotva opravil hlasování a všechno je jinak).
Co s tím budeme dělat?
termin bychom vzhledem k hlasovani meli zachovat. Dle meho skromneho nazoru IPF urcite vybere dobre. Hawk.![]()
Ti co chteji v uvedenem terminu jet, urcite pojedou temer kamkoliv. Mohu do sveho priblizovadla z Prahy nekoho svezt.....
No vzhledem k tomu, že moravaci se jako vždy pochlapili tak si myslím, že Ipf by měl demokratickyrozhodnout a prostě pojedeme kdy a kam řekne. Nebo jsem snad přehlédl jiné návrhy?
![]()
Čerstvé informace:
Pro Radotín jsem vyjednal cenu stejnou, jako byla na Troníčkovi., tj. 980 Kč za víkend (ubytování + plná penze + křupání).
Troníček je volný v termínu 27.- 29.5..
Mariadol je volný na čarodějnice a pak až koncem června.
Jonáše jsem nezjišťoval, je pro nás kapacitně nedostačující a pendlování na Sasanku se neosvědčilo.
Jdu se pokusit najít další známé s penzionem.
Nejaktuálnější a nejpravděpodobnější stav najdete v prvním příspěvku.