Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 13 PrvníPrvní ... 3111213
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 195

Téma: Alturion GPS navigace

  1. #181
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od petr22
    Nechodi to ani na nemeckych windows, s nemeckym lokalnim nastaveni a s Alturionem nastavenym na nemcinu. Ve Windows 2000 to funguje v pohode. O problemech v PDA ani nemluve - proc nejsou ceske znaky cesky ? Kdyby mi nekdo prodal ceskou mapu s takhle pomrvenymi nazvy, asi bych mu to omlatil o hlavu.

    A vyborna featura - po poslednim updatu je cast Prahy okolo Lahovic pod vodou (!!!????).
    Ze jo, ja si toho taky vsiml... Teda ja mam pod vodou ponekud vic Prahy nez Vy :?

  2. #182
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    19

    Mluvil jsem s p. Novosibilským z www.ceda.cz a říkal, že finišují českou verzi Alturionu, bude tam komplet ČR, prý velmi podrobně. Prý bude k dispozici za cca 14 dní a za cenu kolem 5 tis. Jestli je to tak, jdu hned do toho.



  3. #183
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Diesel
    Mluvil jsem s p. Novosibilským z www.ceda.cz a říkal, že finišují českou verzi Alturionu, bude tam komplet ČR, prý velmi podrobně. Prý bude k dispozici za cca 14 dní a za cenu kolem 5 tis. Jestli je to tak, jdu hned do toho.
    Rekl bych zprava roku

  4. #184
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Diesel
    Mluvil jsem s p. Novosibilským z www.ceda.cz a říkal, že finišují českou verzi Alturionu, bude tam komplet ČR, prý velmi podrobně. Prý bude k dispozici za cca 14 dní a za cenu kolem 5 tis. Jestli je to tak, jdu hned do toho.
    To stejne plati i pro Route66. Navteq jiz asi pul roku ma zmapovane CR + SR (z mest asi jenom Blava). Dukaz je na strankach Navteq, kde je mozne se podivat na update map do aut. Pozor ne vsechny model vyuzivaji vsechny podklady.

  5. #185
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Kocir
    jiz asi pul roku ma zmapovane CR + SR (z mest asi jenom Blava). Dukaz je na strankach Navteq, kde je mozne se podivat na update map do aut. Pozor ne vsechny model vyuzivaji vsechny podklady.

    ... no, jako důkaz ZLEPŠENÍ POKRYTÍ bych to rozhodně nebral ... není tam ani řečeno jaké pokrytí mapa má ... tedy pokud mluvíme o stejných stránkách.

  6. #186
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Citace Původně odesláno od Kocir
    jiz asi pul roku ma zmapovane CR + SR (z mest asi jenom Blava). Dukaz je na strankach Navteq, kde je mozne se podivat na update map do aut. Pozor ne vsechny model vyuzivaji vsechny podklady.

    ... no, jako důkaz ZLEPŠENÍ POKRYTÍ bych to rozhodně nebral ... není tam ani řečeno jaké pokrytí mapa má ... tedy pokud mluvíme o stejných stránkách.

    No ja myslim ze se mozna opravdu blyska na lepsi casy:


    Update Maps for: PEUGEOT PSA / 407 / 2005

    Description
    This brand new CD is a real help if you are driving in Eastern Central Europe. It provides detailed coverage of South East Germany, Austria, the Czech Republic and Slovakia (Bratislava) and contains over 463,300 kms of roads. Discover over 430 ski resorts, 16,900 restaurants and 7,500 hotels. Additional key features include the major roads of Europe and Traffic Message Channel codes on motorways in Austria and Germany.

    Product Attributes
    New! Version 2004–2005 Second Edition

  7. #187
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Citace Původně odesláno od Kocir
    jiz asi pul roku ma zmapovane CR + SR (z mest asi jenom Blava). Dukaz je na strankach Navteq, kde je mozne se podivat na update map do aut. Pozor ne vsechny model vyuzivaji vsechny podklady.

    ... no, jako důkaz ZLEPŠENÍ POKRYTÍ bych to rozhodně nebral ... není tam ani řečeno jaké pokrytí mapa má ... tedy pokud mluvíme o stejných stránkách.
    Treba http://www.navteq.com/ordermaps/map_detail.jsp?mapurl=/ordermaps/images/eu/CentralEU4.gif&headerurl=map_detail.gif



  8. #188
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Treba http://www.navteq.com/ordermaps/map_detail.jsp?mapurl=/ordermaps/images/eu/CentralEU4.gif&headerurl=map_detail.gif
    Zrovna tedy tahle mapa je teda uplne o nicem. Ano Navteq ma CR pokrytou, ale co ja vim, tak se jedna pouze o komunikace I a II tridy. Mesta na urovni ulic jsou pouze krajska a nektera okresni. Ale napr. na rozdil od TeleAtlasu mu tam chybi mensi sidla (vesnice od 1000 obyvatel na mape VUBEC NEJSOU).

    Podle takoveto mapy se jezdit rozhodne neda. Pokud projizidis treba vesnici, nebo mijis krozovatku, ktera na mape neni, tak je z toho clovek opravdu zmateny a nevi, ktera bije. No a na navigaci po hlavnich tazich ti bohate staci ukazatele, ktere jsou u cesty.

    Navteq dela dobre mapy, ale jeste mu bude dlouho trvat, nez se s pokrytim CR dostane na uroven TeleAtlasu.

  9. #189
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Medved
    Citace Původně odesláno od Kocir
    Treba http://www.navteq.com/ordermaps/map_detail.jsp?mapurl=/ordermaps/images/eu/CentralEU4.gif&headerurl=map_detail.gif
    Zrovna tedy tahle mapa je teda uplne o nicem. Ano Navteq ma CR pokrytou, ale co ja vim, tak se jedna pouze o komunikace I a II tridy. Mesta na urovni ulic jsou pouze krajska a nektera okresni. Ale napr. na rozdil od TeleAtlasu mu tam chybi mensi sidla (vesnice od 1000 obyvatel na mape VUBEC NEJSOU).

    Podle takoveto mapy se jezdit rozhodne neda. Pokud projizidis treba vesnici, nebo mijis krozovatku, ktera na mape neni, tak je z toho clovek opravdu zmateny a nevi, ktera bije. No a na navigaci po hlavnich tazich ti bohate staci ukazatele, ktere jsou u cesty.

    Navteq dela dobre mapy, ale jeste mu bude dlouho trvat, nez se s pokrytim CR dostane na uroven TeleAtlasu.
    Vse v dobrem, ale musim si ted rejpnout:
    A vy jste ty mapy uz videl? I to Slovensko? Nebo cerpate ze zkusenosti z map z Route66 2004 ci 2005, kde jsou mapy roku 2003?

  10. #190
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Vse v dobrem, ale musim si ted rejpnout:
    A vy jste ty mapy uz videl? I to Slovensko? Nebo cerpate ze zkusenosti z map z Route66 2004 ci 2005, kde jsou mapy roku 2003?
    Videl jsem mapy ktere Navteq updatoval loni na podzim. Jsou rozhodne lepsi, nez vydani z roku 2003, ale do podrobnosti map od TeleAtlasu maji jeste hooodne daleko. Slovensko jsem nestudoval.

  11. #191
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Medved
    Citace Původně odesláno od Kocir
    Vse v dobrem, ale musim si ted rejpnout:
    A vy jste ty mapy uz videl? I to Slovensko? Nebo cerpate ze zkusenosti z map z Route66 2004 ci 2005, kde jsou mapy roku 2003?
    Videl jsem mapy ktere Navteq updatoval loni na podzim. Jsou rozhodne lepsi, nez vydani z roku 2003, ale do podrobnosti map od TeleAtlasu maji jeste hooodne daleko. Slovensko jsem nestudoval.
    Je to totiz otazka release. Vydavaji mapy vzdy ctvrtletne.
    Nechme se prekvapit.

  12. #192
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    V Alturionu verze 6, at uz standard ci Pro, se mi na PDA nezobrazi nazvy ulic v mape, at uz je to zapnuto v nastaveni ci ne... Mate jeste nekdo tento problem? V PC je vidim...



  13. #193
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Tento problém jsem měl také, pokud jsem alturion instaloval na kartu. Zkuste nainstalovat do pameti a treba se to zlepsi.

  14. #194
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    Tak jsem to nezobrazovani ulic nakonec vyresil, ale ponekud zvlastnim zpusobem: standardne zastupce ve Start menu spousti LaunchGPS.exe.
    Kdyz jsem to zmenil na Alturion GPS.exe, ulice se zobrazuji a vsechno funguje tak jak ma.:sarcastic:

  15. #195
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Pro lepší přehled zakládám pro každý navigační sw zvlášť jedno téma. V další diskusi pokračujte prosím zde

    Díky.

Strana 13 z 13 PrvníPrvní ... 3111213

Podobná témata

  1. Alturion - problém s exportem
    Od Jaklis v sekci Alturion
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-02-2007, 14:33
  2. Alturion+notebook?
    Od NIKO_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 17:47
  3. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  4. Acer n50 a Alturion
    Od Marian Veselý v sekci Alturion
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-08-2005, 21:49
  5. MDA Compact a Alturion
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-04-2005, 14:54